Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    18. Rujan 2020. 12:51

Pozdrav curke, vidim da se prica o soc.ginekolozima. Iskreno kakvih sve prica sam cula, meni je moja super. Cak otkako znam za sebe i prvog odlaska gin nisam imala niti jedno lose iskustvo. Jedino mi je precudno kako ti ne pokazu tvoju bebicu..kod moje gin imas ispred stola gdje lezis veliki plazma tv i ne moras lomit glavu da bi vidio kod nje na kompu, vec uzivas i kao da gledas kuci tv doslovno. Ali da opet ovisi kako je koja ordinacija opremljena i sve, medutim bez obzira na to nije ljudski da ne pokazu mami njezino dijete 🙄 
    Lussi - cestitke na plusicu i dobro nam dosla 🤗 sto se pregleda tice to je sasvim okej, gin inace imaju praksu narucivanja oko 7, 8 tj trudnoce kada se vec vidi i srceko. Odnosi - muz i ja osobno nismo ih imali prva 3 mj uopce, em zbog umora i mucnina em jer nismo htjeli da ne pokupim ne daj Boze kakvu infekciju, mada nam je gin odmah dala zeleno svjetlo da mozemo bez problema. Eto tek nekako sredinom 4 mj trudnoce smo poceli ponovno iako naravno ne tako cesto i nikako grubo. 
    Mateja91 - drago mi je da je pregled prosao super i da ste ti i bebica dobro 😊
    Miki94 - ovako sto se ejakulacije tice kod uredne i zdrave trudnoce nema straha, iako preporucuju kondom radi infekcija kojekakvih. Ejakulacija u rodnicu je opasna jedino u ranoj trudnoci jer moze potaknuti pobacaj, kao sto se ne preporuca niti pred kraj jer omeksava tkivo i potice prijevremene kontrakcije. Tako je meni moja objasnila. Sto se orgazma tice i samog odnosa nema straha ako je sve okej sa trudnocom i ako se vi osjecate okej, bez ikakvog pritiska od partnera i ostalo. Cak kazu da su odnosi pozeljni jer poboljsavaju rad zdjelice. Ali naravno svakako pitaj svog gin on ce ti najbolje reci sve.
    Emmie - ajmee koja slatkocaaa 🥰🥰🤭 premedena je 

Nea 💗

• ElmaM
    18. Rujan 2020. 13:25

Vi mene zene isprepadaste sad sa ovim odnosima 😂 ja sam trudna 9tj. i imamo normalno i cesto odnose, jedino sta  se tice ejakulacije tice, tad se koristimo rikverc metodom 😂😂

• Elsa
    18. Rujan 2020. 13:45

ElmaM

Vi mene zene isprepadaste sad sa ovim odnosima 😂 ja sam trudna 9tj. i imamo normalno i cesto odnose, jedino sta se tice ejakulacije tice, tad se koristimo rikverc metodom 😂😂

Ma nema potrebe za strahom, ako je trudnoća uredna naravno (osim ovog dijela s ejakulacijom, to stoji nažalost ) slobodno se družite, samo nemoj sad visit s lustera rekla bi meni mojai već 2 trudnoće odrađene po p.s.-u....

• Ninnach
    18. Rujan 2020. 13:53

Emmie

Ninach, nisam znala da se može bez ultrazvuka slati krv za Panoramu. Možda je kod vas drugačije.
    Kad si išla na ultrazvuk dva dana prije Panorame, koliko si bila trudna prema tom ultrazvuku?

Bila sam tad trudna blizu 10 tj. I nisam ni znala da svuda drugdje ideš na uzv... Ma neka muljaža samo da prođu jeftinije valjda, a ja se nisam dobro informirala. Uglavnom, nalaz se slao u Ameriku i vraio se s dobrim rezultatima, što je najvažnije. 

Miki94
    18. Rujan 2020. 14:16

ElmaM

Vi mene zene isprepadaste sad sa ovim odnosima 😂 ja sam trudna 9tj. i imamo normalno i cesto odnose, jedino sta se tice ejakulacije tice, tad se koristimo rikverc metodom 😂😂

I ja sam od samog pocetka bila aktivna, nisam razmisljala o tome, da li ejakulacija moze napraviti neke probleme, niti sam koga pitala. Sad kada sam dosla u 19ti tjedan, procitala sam te neke stvari, i sad zato razmisljam, dok mi prije nije bilo ni na pameti bas

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Ninnach
    18. Rujan 2020. 14:22

Cure, dogovorila sam privatni pregled 24.9. Onda ću znati puno više i to nadam se dobrih stvari. Eto, da i ja vidim na čemu sam konačno😊❤️🍀

Miki94
    18. Rujan 2020. 14:30

Ninnach

Cure, dogovorila sam privatni pregled 24.9. Onda ću znati puno više i to nadam se dobrih stvari. Eto, da i ja vidim na čemu sam konačno😊❤️🍀

Supeeer :) Nadam se da ces sada vidjeti puno vise, i dobiti slicicu za uspomenu :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    18. Rujan 2020. 14:48

Curke nisam vam javila jer sam zadnjih dana na 500 strana, ugl već par dana osjećam bebuuuuu 😬 i to bas dosta
    Jučer sam ful osjetila bas me tutnula u ruku jako garant se okrenula bila 😍

• Ninnach
    18. Rujan 2020. 14:50

Miki94

Ninnach

Supeeer :) Nadam se da ces sada vidjeti puno vise, i dobiti slicicu za uspomenu :)

Daaaa🤗🤗🤗🤗... Treba sad dočekati hehe🍀dobro da imam već jednog mališu od 2 god koji mi upotpuni cijeeeli dan i noć😇🤣

Miki94
    18. Rujan 2020. 17:04

Ninnach

Miki94

Ninnach

Daaaa🤗🤗🤗🤗… Treba sad dočekati hehe🍀dobro da imam već jednog mališu od 2 god koji mi upotpuni cijeeeli dan i noć😇🤣

Brzo ce too😇😇 Vidis, imas zanimaciju uglavnom😊😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.