Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Emmie, stomacic ti je mnogo simpa, i neka se vidi, bas je lijepo😊😊
.
Sto se tice pregleda, znam kakva sam i sama, ja jedva cekam svaki sledeci i obavezno kad ulazim, muz mi kaze da ponesem slikice da i on vidi. Doktorica uvijek sama da, obicno 4 slicice, h razlicitim pokretima, tako da mi je to mnogo slatko. Kada dodjemo doma, gledamo ih i muz i ja po nekoliko puta 😊 Tako da znam da su mi mnogo znacajne 🥰
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ninnach, a mozda se pak desi da do sljedeceg pregleda i osjetis bebu. Daleko je 6 oktobar 😊 A ako mozes, odi privatno cisto da malo bolje vidis, analiziras i da dobijes sliku. Ja bih tako uradila bar sada, a poslije opet nastavi ici kod soc.dr. ili kombinuj, kao sto radi vecina trudnica 😊
Ja sa svojom dr bas dugo ostanem, pitam je svasta, ona to sve nekako smireno odgovara, siroko objasnjava, onda gledam bebu koliko zelim, bas dugo zastanem, drugacije je ipak nego sto bi bilo da idem nekom soc ginekologu 🙃
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure koje imate migrenu upravo sam procitala da je zena jedna pisala da joj grickanje svjezeg đumbira pomaze. Tko ne moze grickat mozda moze piti naribani u vodi s malo limuna ili meda ili kako vec kome pase. I sad se sjetih da nisam provjerila dal se smije đumbir konzumirati u trudnoci..ako me sjecanje dobro sluzi (od prije 4,5 god) moze..🤔
[/ url
Koliko sam informirana, svjezi djumbir moze, ali u prahu ne-zaboravila sam zasto
Cure eco i mene migrena ubija od utorka od kad sam saznala za nuhni. Uglavnom meni je neurologica rekla da popijem 2 lupoceta i 2mg normabel. Nekad pokogne, nekad ne
Nekad samo kratko bude bulje, pa stavljamnobloge hladne od onog ohladjenog gela. Rekli su mi u breyeru da pricekam 11 tj za nifty jer se pik sa fragminom da ne bude premali postotak fetalne krvi
Cure hvala na lijepim riječima za trbuh i savjetima za migrene. Probudila sam se sa nešto manjom migrenom pa ćemo vidjeti šta će biti danas.
Avama, vjerujem da oni moraju napraviti ultrazvuk i izmjeriti bebu prije uzimanja krvi za Nifty jer beba mora biti dovoljno velika.
Ninnach, žao mi je za ultrazvuk i što nisi uspjela dugo vidjeti bebicu. Čak te nisu pozvali na 12tt kombirinani?
Imala sam već 3 ultrazvuka, jednom poslije smeđeg isjedka u bolnici (7tt), jednom prije Nifty testa (privatno) i onaj od 12tt u bolnici. Taj privatni je bio nešto posebno jer su imali ogromni ekran na zidu gdje se vidjela bebica, tako da nisam morala okretati glavu da ju vidim. Onaj u bolnici je bio standardni. Ako možeš otići privatno bilo bi super, čisto da se smiriš i malo vidiš bebicu.
Emmie kad si ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
Jer meni 3 dr su rekli to je to a amnio ce samo to potvrdit. Jer Nifty ne grijesi , jos mi je dr Šparac rekao da bi mi on dao šanse da ima ali nema i jos mi kaze dobro vam je sakrila taj sindrom mjerio joj je glavicu i bedrenu kost. I kaze mi ko vam je rekao za nifty bravo za njega.
Sory na dugom postu ali nemam nigdje pitati.
Blago vama koje već osjetite pokrete bebica… Ja još ništa, a s obzirom da je posteljica sprijeda tko zna kad ću osjetiti… A baš bih voljela, to bi me umirilo bar malo do slijedećeg pregleda. Daleko je 6.10. I još k tome ja nijednom kod svoje ginekologice nisam vidjela bebu, samo orivatno kad sam išla mi je pokazala i dala slikice. Ova moja ima pradtari aparat… Užas. Trebala sam se maknuti od nje odmah nakon prve trudnoće. Sad šta je tu je. Možda ovih dana odem privatno jer nisam vudla bebicu već dugo, nitko mi je ne pokaže od doktora. Ni u bolnici na uzv nisu mi pokazali. Uglavnom, nadam se da je sve u redu.
Ninach, ja nemam pojma di mi je posteljica i još uvijek ništa ne osjetim ništa, a druga trudnoća...
Također, za utjehu, od početka idem privatno na preglede (poliklinika Eljuga) i doktorica se fakat posveti svemu na uzv i rekla bih da ima moderan uzv a bebu vidla nisam, samo neke fleke, sve mi nešto čudno 🤣 nakon zadnjeg uzv došlo mi je da plačem od smijeha, toliko je pokušavala uslikati mi bebu i ništa nije mogla pa mi je slikala nešto nemam pojma što, ugl slika iz 14 TT ogromna fleka i ništa više 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji