Emmie kadsi ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
Jer meni 3 dr su rekli to je to a amnio ce samo to potvrdit. Jer Nifty ne grijesi , jos mi je dr Šparac rekao da bi mi on dao šanse da ima ali nema i jos mi kaze dobro vam je sakrila taj sindrom mjerio joj je glavicu i bedrenu kost. I kaze mi ko vam je rekao za nifty bravo za njega.
Sory na dugom postu ali nemam nigdje pitati.
Bajo, ovdje potajno čitam samo da vidim hoćeš li se katkad javit. Ne mogu zamislit kako se osjećaš. Želim ti sve najbolje i da sve ovo bude jedna noćna mora iz koje ćeš se uskoro probudit i saznat da je sa tvojom bebicom sve u redu. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Emmie kadsi ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
Jer meni 3 dr su rekli to je to a amnio ce samo to potvrdit. Jer Nifty ne grijesi , jos mi je dr Šparac rekao da bi mi on dao šanse da ima ali nema i jos mi kaze dobro vam je sakrila taj sindrom mjerio joj je glavicu i bedrenu kost. I kaze mi ko vam je rekao za nifty bravo za njega.
Sory na dugom postu ali nemam nigdje pitati.Bajo, ovdje potajno čitam samo da vidim hoćeš li se katkad javit. Ne mogu zamislit kako se osjećaš. Želim ti sve najbolje i da sve ovo bude jedna noćna mora iz koje ćeš se uskoro probudit i saznat da je sa tvojom bebicom sve u redu. 🧡
Hvala draga ma ja bih se pomirila s tim da mi je beba u bilo cemu odstupa al ona normalna po svemu . Nemam blage veze nisam pametna.
Emmie - trbusicic je presladak 🔝🤗🙈
Fancy - meni nije gin rekla gdje mi je posteljica, medutim i sama sam skuzila da je odozada posto sam tako rano pocela osjetit bebicu a prva trudnoca. Prvi put sam osjetila prosli tj, a osjecaj je bio kao da te netko onako lagano prstima lupka, eto tako bi ja najslicnije opisala. I prvi puta se javila ujutro i tokom dana vise ne, dok vec sutradan je kroz cijeli dan i bili su vec udarci na van, osjetila sam pod rukom sve i tako svakim danom sve vise i cesce..po tome sam skuzila da je to stvarno bebica, a ne crijeva jer kazem meni osjecaj ni blizu nije bio kao da mi crijeva rade.
Nea 💗
Zrnodrece koliki je bebi nuhalni nabor bio?
Ma koji nuhalni niko ga nije mjerio tako da neznam ,jedino znam da svi kazu da se normalno razvija tj nema nikavih povečanja ni zadebljanja .e i šparac mjerio bedrenu kost nakon koje je i izjavi da dobro za sada skriva Turnerovo sindrom.
Znaci u mene nema ni zadebljanja ni povecanja a nifty pokazao xo kromoson. Znaci u mjerenjima niceg nigdi a niko mi ne daje nikakvu šansu da je nifty pogriješio. Tako da se i ja mirim da mi dite ima turnerov sindrom , znaci niko mi ne daje šansu ..e jeb
Ma koji nuhalni niko ga nije mjerio tako da neznam ,jedino znam da svi kazu da se normalno razvija tj nema nikavih povečanja ni zadebljanja .e i šparac mjerio bedrenu kost nakon koje je i izjavi da dobro za sada skriva Turnerovo sindrom.
Znaci u mene nema ni zadebljanja ni povecanja a nifty pokazao xo kromoson. Znaci u mjerenjima niceg nigdi a niko mi ne daje nikakvu šansu da je nifty pogriješio. Tako da se i ja mirim da mi dite ima turnerov sindrom , znaci niko mi ne daje šansu ..e jeb
Bajo, nakon sto si rekla za rezultate, malo sam googlala taj sindrom i cak na nekim stranim stranicama nasla info kao da se taj sindrom moze ali i ne mora ispoljiti nakon rodjenja. Da li to moze biti slucaj? Sve i da ga ima, mozda ne mora znaciti da ce se "aktivirati"
Not that fensi, ekšli..
Bajo, nakon sto si rekla za rezultate, malo sam googlala taj sindrom i cak na nekim stranim stranicama nasla info kao da se taj sindrom moze ali i ne mora ispoljiti nakon rodjenja. Da li to moze biti slucaj? Sve i da ga ima, mozda ne mora znaciti da ce se "aktivirati"
Hvala ti🥰
Bajo, pišem ti već treći put jer mi se sve izbrisalo.
Evo ti slika tablice sa Panoramine stranice, to podvučeno je informacija za Turners ili Monosomy. Tu piše da je od 100 negativnih rezultata 99.999% istinitih negativnih ALI da je od 100 pozitivnih rezultata samo 50% istinitih pozitivnih. Test za Turners jednostavno nema istu precisnost kao test na primjer za Downs gdje je samo 9% slučajeva lažni pozitivnih. Ovo mi je i babica potvrdila. Možda su doktori zbunjeni između lažnih pozitivnih i lažnih negativnih rezultata pa ti daju male šanse da je sve normalno. Poslala sam poruku i proizvođaču Niftija i pitala kolika je šansa za lažne pozitivne rezultate što se tiče Turner sindroma, ali još čekam odgovor.
A što se tiče mene, ja sam toliko stara da Nifty/Panorame/ Harmony nisu ni postojali za vrijeme moje prve trudnoće. Meni je ultrazvuk od 27tt bio katastrofalan i nudili su mi abortus u osmom mjesecu trudnoće koji sam odbila.
Nitko ne može garantovati da beba nema Turners, ali vjerujem da su ti šanse bolje od 1 u 10,000 kao što su doktori rekli. Plus, bebica izgleda super. Amniocinteza će ti reći za sigurno. Vjeruj da mislim na tebe i nadam se najboljem.
Hvala ti🥰
https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/491/zdravlje/3839682/tarnerov-sindrom-simptomi-kariotip-rast-devojcice.html
"Klinički ne morate da imate apsolutno ništa, kasnije kroz anamnezu ipak vidite da su postojali neki problemi, ali svaka devojčica s niskim rastom, treba da se razmotri kao Tarnerov sindrom."
Not that fensi, ekšli..
Bajo -priča žene sa lažnim pozitovnim rezultatom , a tu objašnjavaju i zašto Tuner Sindrom test nije pouzdan kao Downs.
https://www.google.co.uk/amp/s/www.bbc.com/news/amp/stories-47150878
Panoramina Tablica
https://ibb.co/dmfvV1N
Još informacija o lažnim pozitivnim za Turners
https://ibb.co/c3xByWx
Sortiraj odgovore
Najstariji