Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joy
    27. Kolovoz 2020. 17:20

Ružice, nije mi problem o nicem pricat, redovan pregled, nisam imala uopce krvarenje, bila sam privatno kod doktorice koja je predraga i bas ima prijateljski pristup, pokusavala je vaginalan uzv pa preko trbuha pa ponovo vaginalno, nisam imala nikakve bolove, mucnine i otecenost grudi i dalje prisutna
    Pila sam andol zbog jedne mutacije na trombofiliju, u Petrovoj me doktor dobro “oprao” zasto bi trosila heparin, da nema potrebe, doktorica se nije slozila s tim njegovim nalazom i u svom odlucno napisala da u sljedecoj trudnoci heparin obavezan, te da je bolje sprijeciti nego lijeciti

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 17:21

Naravno da neće uzimat atb na svoju ruku, mislila sam da kupi trakice jer tako uvijek može provjeriti leukocite na brzinu.
    U mom slučaju je prisutnost bakterija bila prevelika da bi se čekala urinokultura jer ona ne može bit gotova isti dan već sam dobila atb širokog spektra pa smo tek nakon kure radili urino i bila je nakon sterilna...

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 17:23

Mislim da nalaz moze bez problema biti gotov isti dan. Meni je bio isti dan. A sto se urinokulture tice ona se ceka najmanje 3 dana s obzirom da se ceka porast bakterije ako je ima. Super sto ti barem dokt. Opce prakse moze dati uputnice. Uzmi si onda odmah sutra uputnicu za UK ako mozes, da ne gubis vrijeme. I nemoj zaboraviti, za vjerodostojan nalaz urin treba biti prvi jutarnji/srednji mlaz (znaci ne odmah hvatati u bocicu cim krenes piskiti, nego "po sredini" piskenja). Kad dobijes taj nalaz, mislim da bi bilo pametno da javis gin nalaz ako ima nesto. Pokusaj tom administratoru objasniti da se radi o infektu u trudnoci i da ti dokt. treba. Mislim da bi njima trebao biti to neki alarm da ti treba terapija. Ja sam svog isto nazvala telefonom, rekao mi je da mu posaljem nalaz na mail i odmah odgovorio i propisao ljek i dao savjete kao - piti puno vode i sl. 
    Nadam se da ce ti mozda samo biti lazna uzbuna i da nece biti nista. 🧡 

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 17:33

A sad hoce li dobiti neki antibiotik odmah ili ne, to opet ovisi o dokt. Meni su leuko. bili isto nenormalno visoki, erotrociti, skoro sve na nalazu je bilo uzas osim proteina, cak je upucivalo na pijelonefritis vec, ali je moj gin ipak sacekao UK. To sve opet ovisi o njima. Rekao mi je samo da se javim ukoliko dodje do bolova koje dosada nisam iskusila, pa da ce me cak hospitalizirati da vidimo sto je sa bubrezima. Ali eto, na kraju je ispala asimptomatska Escherichia koju evo ljecimo. Tako da, Elsa, nisam mislila da je nesto lose savjetujes, oprosti ako si tako razumjela, nije bila namjera. 🙈 Nego sam se samo nadovezala na pricu buduci da evo sama sve to trenutno prolazim isto. 

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 17:35

Joy, tvoja poruka me neopisvo rastuzila, a i zabrinula, kao sto cure kazu pogotovo kada vidim u kojem tjednu trudnoce si bila 😑 Nadam se da ces smoci dovoljno snage da prebrodis sve ovo sto ti se desilo, da ces se brzo oporaviti, i uz dobru volju i Boziju pomoc ponovo zatrudniti, sretno, da ti i suprug uzivate z vasim djetetom, jer ste to zaista zasluzili. Neko je vec spomenuo da poznaje slucaj kao ti, gdje je majka bez obzira na sve uspjela roditi 3 djece, a tako isto i tebi ubrzo zelim. Cuvaj se ♡

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Korra
    27. Kolovoz 2020. 17:37

Ja isto imam urinoinfekciju, ali totalno bez simptoma. Ali isla isto dati urin na detaljniju analizu i dobila antibiotike koje pijem 2×2 dnevno. Ja imam srece sto je moja ginekologinja ful dostupna i cim stigne neki nalaz i ako je potrebna terapija, ona me nazove i kaze sta i kako 😊
    E vidis te trakice nisu losa ideja, uvijek mozes provjeriti da znas na cemu si 😊
    EmEn9 ne brini, sve ce biti ok, vjerojatno treba vremena da se posalju uzorci i dok to sve stigne i dok naprave analizu 😏 koliko se sjecam mislim da je netko cak spominjao da se uzorci za Panoramu  salju negdje dalje tipa u Ameriku 🤔, plus jos korona, a mozda su i zbog godisnjih sporiji....tako da sve ce biti ok, drzim fige da sto prije dođu nalazi 🤞

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 17:37

Deleted user, cestitike, i da dobijes zivu i zdravu bebicu🙂 Ja sam prvi puta bila na pregledu u 5om tjednu  i dobila sam slicicu. Iako se tu vidi samo jedna tackica crne boje, ipak budi veliko uzbudjenje😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Bebanomoje
    27. Kolovoz 2020. 17:40

joy

Ružice, nije mi problem o nicem pricat, redovan pregled, nisam imala uopce krvarenje, bila sam privatno kod doktorice koja je predraga i bas ima prijateljski pristup, pokusavala je vaginalan uzv pa preko trbuha pa ponovo vaginalno, nisam imala nikakve bolove, mucnine i otecenost grudi i dalje prisutna
    Pila sam andol zbog jedne mutacije na trombofiliju, u Petrovoj me doktor dobro “oprao” zasto bi trosila heparin, da nema potrebe, doktorica se nije slozila s tim njegovim nalazom i u svom odlucno napisala da u sljedecoj trudnoci heparin obavezan, te da je bolje sprijeciti nego lijeciti

Kad ovako nesto vidim, bas poludim na takve doktore. I onda nek mi netko hvali Petrovu 🙄
    Draga, moguce da je stvarno u tome bio problem. Sad i ti na tome ustraj u sljedecoj trudnoci i vjerujem da ce biti ok. Drzi se, mora doci i tvoje sunce, samo sto nije 🌞❤️

joy
    27. Kolovoz 2020. 17:41

Hvala vam drage moje na rijecima utjehe, trenutno se samo jaaako bojim kiretaze, prosla dva spontana se sve samo ocistilo, nadam se kroz 3 do 6 mjeseci ugledati plusic ❤️

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 17:43

Ma sve ok, nisam to tako ni shvatila😀I slažem se da ovisi od doktora do doktora, moja je mene u par navrata tijekom trudnoca spasila tako da šta kaže meni je to zakon, a rekla je po nalazu da nije za čekati da ne ode gore...i sad sam u ovih 8 tjedana od PTSP-a bar 3 puta pomislila da se vratila, ali onda popisnim trakicu i vidim da je sve za 5 i odmah mi je lakše...ja imam i gest. dijabetes, naravno u svakoj, pa su mi one super i da si to provjerim jel pod kontrolom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.