Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    27. Kolovoz 2020. 16:29

Joj cure hvala vam valjda zbog korone onda i moji nalazi kasne, a čekat ću još do ponedjeljka i ako ništa ne jave ću zvati tamo di sam radila da vidim dali oni imaju kakvu informaciju.

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 16:43

Momof3

29, još malo 30 godina. Ovo će(nadam se) biti 4.dijete
    Da vas pitam, dal se koja koja susretala sa urinarnom infekcijom u trudnoći?
    Boli me iznad pubične kosti. Ne boli me dok mokrim, makar često idem na wc, ali to mi nije neobično u trudnoći.

Ja imam trenutno uro. Inf. Pijem antibiotik 2×2. Ali prije uzimanja bilo kojeg antibiotika napravi se urinokultura uz koji se nalaz dobije i antibiogram (skala osjetljivosti antibiotika u odnosu na to koja je bakt u pitanju/kod svakog je razlicito). Svakako nemoj uzimati nista na svoju ruku. Najprije napravi klasicnu pretragu urina (privatno ti dodje do 50-ak kn) i ako bude losa, napravi urinokulturu, ali svakako obavijesti svog gin o tome... 

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 16:45

Svakako nijedan antibiotik u Hrv ne mozes dobiti bez recepta, ne znam jesi iz Hrv ili od negdje drugo... 

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 16:48

joy

Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
    Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
    Mislim na vas

Jooj tako mi je zaoo...znam kako ti je jer i sama sam prosla isto 😑 nadam se da ces uspijet otkrit uzrok tome  i ici u novo iscekivanje 

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 16:50

ruza11

joy

Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
    Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
    Mislim na vas

Ne boj se..ne znam do kojeg tj ide medikametoznim putem mislim da do 9tj ali mene je spasila bas kiretaza i skroz su me uspavali…drzi see ❤

bebolinka
    27. Kolovoz 2020. 16:57

Joy jako mi je zao 😔😔😔
    Nadam se da ćeš nam se već slj mjesec opet priključiti i da ćemo skupa dočekati bebice ❤️

bebolinka
    27. Kolovoz 2020. 16:58

Curke ja imam 25 god i prva trudnoća 😁
    Blage veze nemam o ničemu zato često pitam gluposti vj hahaha pogotovo o tome kad mi kažu to nesmijes jest, pit ili raditi 🤪

• ružica
    27. Kolovoz 2020. 17:13

Joy,

Samo ću reći da ne mogu zamisliti kako se osjećaš.
    Ali neću u tužnom tonu!
    Samo ću ti reći da je jedna moja frendica imala tri spontana za redom, a nakon tiga tri uredne trudnoće i sada ima troje zdrave djece😍. Nikada nije saznala uzrok spontanima.
    Ako nije previše pitati jesi li išla na redovni pregled ili si imala neke sumnje pa si iz tog razloga išla na pregled?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

27. Kolovoz 2020. 17:14

MissGraz

Momof3

29, još malo 30 godina. Ovo će(nadam se) biti 4.dijete
    Da vas pitam, dal se koja koja susretala sa urinarnom infekcijom u trudnoći?
    Boli me iznad pubične kosti. Ne boli me dok mokrim, makar često idem na wc, ali to mi nije neobično u trudnoći.

Ja imam trenutno uro. Inf. Pijem antibiotik 2×2. Ali prije uzimanja bilo kojeg antibiotika napravi se urinokultura uz koji se nalaz dobije i antibiogram (skala osjetljivosti antibiotika u odnosu na to koja je bakt u pitanju/kod svakog je razlicito). Svakako nemoj uzimati nista na svoju ruku. Najprije napravi klasicnu pretragu urina (privatno ti dodje do 50-ak kn) i ako bude losa, napravi urinokulturu, ali svakako obavijesti svog gin o tome…

Hvala na informaciji! 
    Evo zvala sam mog doktora opće prakse i sutra ujutro nosim urin, pa ću ih zamoliti da pitaju u laboratoriju dal nalaz može biti gotov isti dan. 
    A moja ginekologica..stvarno je super doktorica ali..najgore mi je od svega što se nju nemože dobiti, nego kada zoveš javi se administrator i to parnim danom možeš zvat od 17-19h, a neparnim od 10-12. Kod njega se samo možeš naručiti, ne spaja doktoricu na telefon. Ako ti je nešto hitno moraš otići kod nje, a nije da mi je baš blizu jer je udaljena 50-ak km. 
    Ako nije dobar nalaz, mislite da trebam kod nje ili je dovoljno da mi doktor da terapiju? 
    Možda su vam glupava pitanja, ali nikada nisam imala urinoinfekciju u trudnoći. 

Ines
    27. Kolovoz 2020. 17:17

Joy - jakoo mi je zao i ne ponovilo se vise nikada. Ja ne mogu razumjeti kako ti je jer hvala Bogu dragom nisam bila u takvoj situaciji. Ali ne daj Boze nikome, isplaci se, iztuguj i samo hrabro dalje, sto te ne ubije ojaca te 💪💪😥
    Deleted user - cestitam od srca i dobro dosla u nasu grupicu 🤗 zelim ti sto laksu i zdravu trudnocu. Sto se tice pregleda za tako rani nisam sigurna jer ja jesam zvala cim sam saznala da sam trudna, ali narucila me tek u 8tj jer se tada vidi i srceko, tako da tad jesam dobila slicicu i to je bila prva nasa slicica ikad 😁👍 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.