Joj cure hvala vam valjda zbog korone onda i moji nalazi kasne, a čekat ću još do ponedjeljka i ako ništa ne jave ću zvati tamo di sam radila da vidim dali oni imaju kakvu informaciju.
29, još malo 30 godina. Ovo će(nadam se) biti 4.dijete
Da vas pitam, dal se koja koja susretala sa urinarnom infekcijom u trudnoći?
Boli me iznad pubične kosti. Ne boli me dok mokrim, makar često idem na wc, ali to mi nije neobično u trudnoći.
Ja imam trenutno uro. Inf. Pijem antibiotik 2×2. Ali prije uzimanja bilo kojeg antibiotika napravi se urinokultura uz koji se nalaz dobije i antibiogram (skala osjetljivosti antibiotika u odnosu na to koja je bakt u pitanju/kod svakog je razlicito). Svakako nemoj uzimati nista na svoju ruku. Najprije napravi klasicnu pretragu urina (privatno ti dodje do 50-ak kn) i ako bude losa, napravi urinokulturu, ali svakako obavijesti svog gin o tome...
Svakako nijedan antibiotik u Hrv ne mozes dobiti bez recepta, ne znam jesi iz Hrv ili od negdje drugo...
Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
Mislim na vas
Jooj tako mi je zaoo...znam kako ti je jer i sama sam prosla isto 😑 nadam se da ces uspijet otkrit uzrok tome i ici u novo iscekivanje
Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
Mislim na vas
Ne boj se..ne znam do kojeg tj ide medikametoznim putem mislim da do 9tj ali mene je spasila bas kiretaza i skroz su me uspavali…drzi see ❤
Joy jako mi je zao 😔😔😔
Nadam se da ćeš nam se već slj mjesec opet priključiti i da ćemo skupa dočekati bebice ❤️
Curke ja imam 25 god i prva trudnoća 😁
Blage veze nemam o ničemu zato često pitam gluposti vj hahaha pogotovo o tome kad mi kažu to nesmijes jest, pit ili raditi 🤪
Joy,
Samo ću reći da ne mogu zamisliti kako se osjećaš.
Ali neću u tužnom tonu!
Samo ću ti reći da je jedna moja frendica imala tri spontana za redom, a nakon tiga tri uredne trudnoće i sada ima troje zdrave djece😍. Nikada nije saznala uzrok spontanima.
Ako nije previše pitati jesi li išla na redovni pregled ili si imala neke sumnje pa si iz tog razloga išla na pregled?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
29, još malo 30 godina. Ovo će(nadam se) biti 4.dijete
Da vas pitam, dal se koja koja susretala sa urinarnom infekcijom u trudnoći?
Boli me iznad pubične kosti. Ne boli me dok mokrim, makar često idem na wc, ali to mi nije neobično u trudnoći.
Ja imam trenutno uro. Inf. Pijem antibiotik 2×2. Ali prije uzimanja bilo kojeg antibiotika napravi se urinokultura uz koji se nalaz dobije i antibiogram (skala osjetljivosti antibiotika u odnosu na to koja je bakt u pitanju/kod svakog je razlicito). Svakako nemoj uzimati nista na svoju ruku. Najprije napravi klasicnu pretragu urina (privatno ti dodje do 50-ak kn) i ako bude losa, napravi urinokulturu, ali svakako obavijesti svog gin o tome…
Hvala na informaciji!
Evo zvala sam mog doktora opće prakse i sutra ujutro nosim urin, pa ću ih zamoliti da pitaju u laboratoriju dal nalaz može biti gotov isti dan.
A moja ginekologica..stvarno je super doktorica ali..najgore mi je od svega što se nju nemože dobiti, nego kada zoveš javi se administrator i to parnim danom možeš zvat od 17-19h, a neparnim od 10-12. Kod njega se samo možeš naručiti, ne spaja doktoricu na telefon. Ako ti je nešto hitno moraš otići kod nje, a nije da mi je baš blizu jer je udaljena 50-ak km.
Ako nije dobar nalaz, mislite da trebam kod nje ili je dovoljno da mi doktor da terapiju?
Možda su vam glupava pitanja, ali nikada nisam imala urinoinfekciju u trudnoći.
Joy - jakoo mi je zao i ne ponovilo se vise nikada. Ja ne mogu razumjeti kako ti je jer hvala Bogu dragom nisam bila u takvoj situaciji. Ali ne daj Boze nikome, isplaci se, iztuguj i samo hrabro dalje, sto te ne ubije ojaca te 💪💪😥
Deleted user - cestitam od srca i dobro dosla u nasu grupicu 🤗 zelim ti sto laksu i zdravu trudnocu. Sto se tice pregleda za tako rani nisam sigurna jer ja jesam zvala cim sam saznala da sam trudna, ali narucila me tek u 8tj jer se tada vidi i srceko, tako da tad jesam dobila slicicu i to je bila prva nasa slicica ikad 😁👍
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji