Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korra
    27. Kolovoz 2020. 15:43

Deleted user dobrodosla i cestitam 🥰 ja sam na prvom pregledu bila 7+1 i dobila sam slicicu 😊 
    Elsa tako su kod mene svi navijali za curicu jer ima dosta djecaka u familiji i eto ipak ce biti jos jedan decko 😁

27. Kolovoz 2020. 15:46

Pozdrav svima!
    Najprije, čestitke svima koji iščekuju! 💕
    Nova sam na forumu iako sam vas čitala neko vrijeme! Prekjučer smo vidjeli drugu crticu na testu i presretni smo 😀 Po mom nekom izračunu, danas sam 4+1. Planiram se uskoro naručiti na pregled kod ginekologice pa sam vas htjela pitati za iskustva i konkretno, jeste li možda dobile odmah prvi put sličicu? 😊

Čestitam  u prošloj trudnoći sa 6+0 sam dobila sličicu. 

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 15:46

Ja sam imala u 1. trudnoći i dobila sam Sumamed i pila puno vode i čaja...to stvarno nije rijetkost u trudnoći, pogotovo u 1. tromjesječju..ne brini, ali idi provjeriti jer nije dobro ne riješiti je se...ja kupim trakice za urin jer imam 2 cure i otkad su bebe mi je pedijatar rekao da pri temperaturi prvo provjerim urin i eliminiram urinoinfekt, a ostalo može čekati dan dva dok se simptomi ne pokažu...tako da sad kad krenem paničariti samo uzmem 1 trakicu i ako nema leukocita onda znam da sam zabrijala:-))

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 15:47

Ma i ja mislim da će opet biti curica...vidjet ćemo šta će Nifty reći za par tjedana:-))

27. Kolovoz 2020. 15:53

Elsa

Ja sam imala u 1. trudnoći i dobila sam Sumamed i pila puno vode i čaja…to stvarno nije rijetkost u trudnoći, pogotovo u 1. tromjesječju..ne brini, ali idi provjeriti jer nije dobro ne riješiti je se…ja kupim trakice za urin jer imam 2 cure i otkad su bebe mi je pedijatar rekao da pri temperaturi prvo provjerim urin i eliminiram urinoinfekt, a ostalo može čekati dan dva dok se simptomi ne pokažu…tako da sad kad krenem paničariti samo uzmem 1 trakicu i ako nema leukocita onda znam da sam zabrijala:-))

Hvala na savjetu! Ići ću malo kasnije do ljekarne ili poslati muža. Znači sumamed se smije u trudnoći? 

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 15:55

Smije, pila sam ga u 1. tromjesječju 1. trudnoće radi urino, a u 2. radi ureaplasme iz brisa...ali obavezno s nekim dobrim probioticima jer se sve poremeti naravno:-(

• EmEn9
    27. Kolovoz 2020. 16:00

Cure znam da sam dosadna već ali živci mi nedaju mira. Moram se opet izjadati nekome. Danas je 10-ti dan i nisu mi dosli nalazi jos od panorame , ne kuzim piše od 5-7 ili 5-10 dana, nigdje ne piše više od tog. Psiha mi neda mira više zbog tih nalaza, samo na to mislim. 

• Bebanomoje
    27. Kolovoz 2020. 16:06

EmEn9

Cure znam da sam dosadna već ali živci mi nedaju mira. Moram se opet izjadati nekome. Danas je 10-ti dan i nisu mi dosli nalazi jos od panorame , ne kuzim piše od 5-7 ili 5-10 dana, nigdje ne piše više od tog. Psiha mi neda mira više zbog tih nalaza, samo na to mislim.

Hej, nemoj se zivcirati. Moja frendica je Nifty rezultate cekala preko dva tjedna jer su nesto bili zeznuli sa slanjem uzorka. Vjerujem da je sve ok, bez brige ☺️

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 16:13

Meni su odmah rekli da sad u ovoj situaciji traje duže pogotovo za ove koji se šalju van RH...znam da živcira, al ne brini...

• Bebanomoje
    27. Kolovoz 2020. 16:17

Al vec vidim da cemo muz i ja tako iscekivati nalaze Panorame i luditi. Dogovorili smo se da cemo tek kad dobijemo nalaze reci svima, za sad samo roditelji i njegova sestra znaju. On vec sad odbrojava 😁
    Iako do tog pregleda imam jos 3 tjedna, ufff... A danas me ovo sa Joy bas streslo, isto je trudna kao i ja 😢 ovo nam je svima bas odlican test za vjezbati biti strpljiv i smiren... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.