Jutro cure. Baš vas jako puno radi ove prenatalne testove. Meni osobno ništa ne bi promijenilo odluku, a mislim da bi me samo dodatno stresiralo.
Mene užasno muči nesanica, ako skupim noću 3-4h, to je dobro. Preko dana malo teže funkcioniram, pogotovo uz posao i dijete od godinu i pol dana koje traži svoje. Trudim se ne piti više od 2 kave dnevno, ali doslovno ne znam kako stojim na nogama.
Dobro jutro noćne ptice u totalnom sam zaostatku....probudila se isto oko pol 4 i čitala zaostatke, ne znam dal sam popamtila sve...no godišnji je gotov tako da sad ću pratiti češće.
Drago mi je da nas je u sve većem broju :) želim vam svima sretnu i zdravu trudnoću sa što manje briga
.
malamarelica čestitam na dečkiću, bit će sve ok ;) što se tiče grudi, evo dva dana me uopće ne bole i nisu napete, samo su i dalje veće
busybee svaka čast na strpljenu i čestitam na dobrom pregledu
matie kako mučnine, su zi uspjeli smanjiti?
Lilika bravo za dečkića
mareikate hvala što misliš na mene, sjetim te se, vidim bebica raste bit će to sve dobro...kad ti je idući pregled?
Ninnach čestitam na curici
.
Upravo došla s pregleda termin mi je 11.3,
Netko je pisao da je bebica manja meni je na prvom sa 7tj+4 bila manja tjedan dana, tako da nemojte se loviti za te rane mjere, to bebice rastu i kad su veće lakše je izmjeriti...ja sam 10+5, i danas po uzv 10+2
Odmah sam obavila vađenje svega na transfuziji...za TORCH mi je rekao da to nije rutinska pretraga i da me neće slati jer kao nemam indikacija :( vidjet ću dal ću za ZG da to obavim privatno, nisam pametna...
Za duphaston ga zaboravila pitat, ostalo mi za 5 dana (2 na dan) dal da smanjujem? Ima tko iskustva sa tim?
.
Još jednom čestitam svima i sretno sa pregledima <3
Dobro jutro noćne pticeu totalnom sam zaostatku….probudila se isto oko pol 4 i čitala zaostatke, ne znam dal sam popamtila sve…no godišnji je gotov tako da sad ću pratiti češće.
Drago mi je da nas je u sve većem broju :) želim vam svima sretnu i zdravu trudnoću sa što manje briga
.
malamarelica čestitam na dečkiću, bit će sve ok ;) što se tiče grudi, evo dva dana me uopće ne bole i nisu napete, samo su i dalje veće
busybee svaka čast na strpljenu i čestitam na dobrom pregledu
matie kako mučnine, su zi uspjeli smanjiti?
Lilika bravo za dečkića
mareikate hvala što misliš na mene, sjetim te se, vidim bebica raste bit će to sve dobro…kad ti je idući pregled?
Ninnach čestitam na curici
.
Upravo došla s pregleda termin mi je 11.3,
Netko je pisao da je bebica manja meni je na prvom sa 7tj+4 bila manja tjedan dana, tako da nemojte se loviti za te rane mjere, to bebice rastu i kad su veće lakše je izmjeriti…ja sam 10+5, i danas po uzv 10+2
Odmah sam obavila vađenje svega na transfuziji…za TORCH mi je rekao da to nije rutinska pretraga i da me neće slati jer kao nemam indikacija :( vidjet ću dal ću za ZG da to obavim privatno, nisam pametna…
Za duphaston ga zaboravila pitat, ostalo mi za 5 dana (2 na dan) dal da smanjujem? Ima tko iskustva sa tim?
.
Još jednom čestitam svima i sretno sa pregledima <3
Hvala ti na čestitkama... Samo da ti dam info, ne znam koliko ti je važno,... Ali privatno torch je dosta skup npr synlab u zg 1700kn a ja evo za 10min bila gotova, nije bilo guzve i besplatno je. Ako možeš kako srediti, da prođeš besplatno. Sretno🍀🍀
EmEn9 čestitammmm😍
ruža11 ja počinjem smanjivati od dns, pila sam 3 tablete dnevno, sad mi je dala kutiju od 20 tableta tako da ću 5 dana po 2 piti i onda ostatak 1 dnevno 😊
A polila si obje kutije pa si sad dobila tu od 20 ili ? Jer meni je sad ostalo 21 tableta od druge kutije pa mi je rekla da to smanjujem 😁
hvala ti Ninnach, probat ću tražiti dr. opće prakse, možda mi ona da
https://ibb.co/8xdFGx6 cureee eto i moje bebicee sa 10 + 4 😁 pravi mali covik ❤
https://ibb.co/8xdFGx6 cureee eto i moje bebicee sa 10 + 4 😁 pravi mali covik ❤
😍😍😍😍
Popila sam dvije kutije da, od 42 tablete. A pa super sad si i ti tako uzimaj po dvije 5 dana pa onda po 1
https://ibb.co/ckGbLSx
Evo i mojeeee 😊 nez dal će se otvoriti i da li sam ja to dobro kopirala pa javite ako nemozete otvoriti
https://ibb.co/ckGbLSx
Evo i mojeeee 😊 nez dal će se otvoriti i da li sam ja to dobro kopirala pa javite ako nemozete otvoriti
Sad cu i ja tako od danas 😁 kako bebica nekako veliko izgleda 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji