Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan?
Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.
Hvalaaa 😊 ja sam danas 11+4
Pozdrav cure,evo ja jucer ugledala plusic,pa se pridruzujem ovoj temi😍
Prva je beba pa ne znam doslovno nista,vidim da treba uzimat folnu, koju preporucujete?
Čestitammmm 😊 ja pijem od solgara
mateja91 hvala ti 😘
Cure koje imate danas preglede sretno i čekamo dobre vijesti 😁😁
mare.su čestitam na plusiću 🤗
Ja pijem novalac prenatal kapsule.
“Nisam radila kombinirani kad sam napravila Panoramu pa me nije slalato raditi jer sve je s Panoramom sređeno. Tako moja ginićka kaže, tako da nisam ni dobila uputnicu“
Pametno i manje stresa!
Mare.su cestitam 🥰 ja sam pila Solgar prije trudnoce, a sad neko vrijeme pijem Elenatal pa cu sa 12 tjedana piti Elebaby.
Ja pijem Solgarov prenatal, 2 kapsule nakon rucka. 😊
Sretno na pregledima i javite nam stanje ❤
Baby P 03/21 💙
Pozdrav cure, vidim imamo hrpu dobrih vijesti i ocekujemo ih jos, sretno svima na pregledima ovih dana ☺️ kod mene je mirno, danas sam 8 + 3, nemam mucnine, samo umor, osjetljive sise i staaaalno jedem. Pijem folacin i novalac prenatal. Buduci da sam od solgara folnu pocela piti preventivno jos u 11 mj, tada sam vec primjetila da mi se apetit povecao i da kile idu gore. E pa sad isto primjecujem, i nekako mi je tesko povjerovati da je to sve od trudnoce pa sam pocela kriviti folacin. Da li itko ima slicne probleme kao ja?
Ovaj tjedan sam vadila krv i nosila urin, imam leukocite povisene, a nesto jos snizeno plus bakterije u urinu. Zamolila sam dokt opce prakse da ocita nalaz jer mi je gin jos 2 tj na go pa cemo vidjeti.
Pozdrav cure, vidim imamo hrpu dobrih vijesti i ocekujemo ih jos, sretno svima na pregledima ovih dana ☺️ kod mene je mirno, danas sam 8 + 3, nemam mucnine, samo umor, osjetljive sise i staaaalno jedem. Pijem folacin i novalac prenatal. Buduci da sam od solgara folnu pocela piti preventivno jos u 11 mj, tada sam vec primjetila da mi se apetit povecao i da kile idu gore. E pa sad isto primjecujem, i nekako mi je tesko povjerovati da je to sve od trudnoce pa sam pocela kriviti folacin. Da li itko ima slicne probleme kao ja?
Ovaj tjedan sam vadila krv i nosila urin, imam leukocite povisene, a nesto jos snizeno plus bakterije u urinu. Zamolila sam dokt opce prakse da ocita nalaz jer mi je gin jos 2 tj na go pa cemo vidjeti.
Ja pijem samo novalac i ne primjetim razliku ni sada ni u prijašnjim trudnoćama da se od toga apetit povećao. Možda druge cure imaju drugačije iskustvo.
Cure, cestitam svima na pregledima i sretno ostalima koje to čeka. :))
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cestitam svima na lijepim vijestima 😊😊
Ja zadnjih dana samo lezim, jedem i spavam, danas imam bol u desnom jajniku, kao prije 3 tjedna, bas tupa bol, srecom ginic mi je rekao da je to normalno u prvom tromjesjecju pa se ne brinem 😊
Pregled je tek za dva tjedna i to u 20h, tko ce docekat hehe
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Sortiraj odgovore
Najstariji