Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korra
    13. Kolovoz 2020. 11:02

Emmie

Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan?

Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.

Hvalaaa 😊 ja sam danas 11+4

bebolinka
    13. Kolovoz 2020. 11:03

mare.su

Pozdrav cure,evo ja jucer ugledala plusic,pa se pridruzujem ovoj temi😍
    Prva je beba pa ne znam doslovno nista,vidim da treba uzimat folnu, koju preporucujete?

Čestitammmm 😊 ja pijem od solgara 

13. Kolovoz 2020. 11:09

mateja91 hvala ti 😘 
    Cure koje imate danas preglede sretno i čekamo dobre vijesti 😁😁 
    mare.su čestitam na plusiću 🤗 
    Ja pijem novalac prenatal kapsule.

Emmie
    13. Kolovoz 2020. 11:30

“Nisam radila kombinirani kad sam napravila Panoramu pa me nije slalato raditi jer sve je s Panoramom sređeno. Tako moja ginićka kaže, tako da nisam ni dobila uputnicu“

Pametno i manje stresa! 

Korra
    13. Kolovoz 2020. 11:52

Mare.su cestitam 🥰 ja sam pila Solgar prije trudnoce, a sad neko vrijeme pijem Elenatal pa cu sa 12 tjedana piti Elebaby. 

pupetta
    13. Kolovoz 2020. 12:40

Ja pijem Solgarov prenatal, 2 kapsule nakon rucka. 😊
    Sretno na pregledima i javite nam stanje ❤

Baby P 03/21 💙

• Bebanomoje
    13. Kolovoz 2020. 13:55

Pozdrav cure, vidim imamo hrpu dobrih vijesti i ocekujemo ih jos, sretno svima na pregledima ovih dana ☺️ kod mene je mirno, danas sam 8 + 3, nemam  mucnine, samo umor, osjetljive sise i staaaalno jedem. Pijem folacin i novalac prenatal. Buduci da sam od solgara folnu pocela piti preventivno jos u 11 mj, tada sam vec primjetila da mi se apetit povecao i da kile idu gore. E pa sad isto primjecujem, i nekako mi je tesko povjerovati da je to sve od trudnoce pa sam pocela kriviti folacin. Da li itko ima slicne probleme kao ja?
    Ovaj tjedan sam vadila krv i nosila urin, imam leukocite povisene, a nesto jos snizeno plus bakterije u urinu. Zamolila sam dokt opce prakse da ocita nalaz jer mi je gin jos 2 tj na go pa cemo vidjeti. 

13. Kolovoz 2020. 14:54

Bebanomoje

Pozdrav cure, vidim imamo hrpu dobrih vijesti i ocekujemo ih jos, sretno svima na pregledima ovih dana ☺️ kod mene je mirno, danas sam 8 + 3, nemam mucnine, samo umor, osjetljive sise i staaaalno jedem. Pijem folacin i novalac prenatal. Buduci da sam od solgara folnu pocela piti preventivno jos u 11 mj, tada sam vec primjetila da mi se apetit povecao i da kile idu gore. E pa sad isto primjecujem, i nekako mi je tesko povjerovati da je to sve od trudnoce pa sam pocela kriviti folacin. Da li itko ima slicne probleme kao ja?
    Ovaj tjedan sam vadila krv i nosila urin, imam leukocite povisene, a nesto jos snizeno plus bakterije u urinu. Zamolila sam dokt opce prakse da ocita nalaz jer mi je gin jos 2 tj na go pa cemo vidjeti.

Ja pijem samo novalac i ne primjetim razliku ni sada ni u prijašnjim trudnoćama da se od toga apetit povećao. Možda druge cure imaju drugačije iskustvo. 

Girl1234
    13. Kolovoz 2020. 15:24

Cure, cestitam svima na pregledima i sretno ostalima koje to čeka. :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

joy
    13. Kolovoz 2020. 15:37

Cestitam svima na lijepim vijestima 😊😊
    Ja zadnjih dana samo lezim, jedem i spavam, danas imam bol u desnom jajniku, kao prije 3 tjedna, bas tupa bol, srecom ginic mi je rekao da je to normalno u prvom tromjesjecju pa se ne brinem 😊
    Pregled je tek za dva tjedna i to u 20h, tko ce docekat hehe

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.