Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 19:40

Čestitammmmm 🥰
    Recite mi jeste imale neki osjećaj da će biti curice? Ja nekako osjećam da je dečko 😄

Emmie
    12. Kolovoz 2020. 19:45

Bebolinka ja sam bila 100% uvjerena da je dečko i prvu i drugu trudnoću. Bila sam u krivu oba puta 😆😆😆😆

ruza11
    12. Kolovoz 2020. 19:45

bebolinka

Čestitammmmm 🥰
    Recite mi jeste imale neki osjećaj da će biti curice? Ja nekako osjećam da je dečko 😄

Ja od pocetka imam osjecaj da je cura 😂😂 i od kad sam saznala da sam trudna obracam se stomaku u zenskok rodu 😁 a u prvoj trudnoci sam imala osjecaj da je decko i sa 20 tj kaze gin mislim da je cura a ja njoj govorila da nije i sa 24 tj potvrdila da je deckoo 😁 

12. Kolovoz 2020. 20:12

Ninach čestitam 
    bebolinka u prvoj trudnoći svi su mi govorili da će biti dečko, pa sam si i ja to zabrijala u glavi  na kraju se rodila curica. U drugoj mislila da je dečko, rodila curicu. U trećoj trudnoći od samog početka imala osjećaj da je dečko i bila sam u pravu..sad nekako mislim da je cura, ali vidjet ćemo..ni u jednoj trudnoći nisam htjela znati spol, tako ni sada, nek bude iznenađenje 

ruza11
    12. Kolovoz 2020. 20:14

https://ibb.co/dPvNC3m
    Eto mog trbuha..9 tt..nisam napuhana 😂😂 imam 54 kg tako da se bas vidi na meni s obzirom da sam inace ravna 😂

• MissGraz
    12. Kolovoz 2020. 20:19

ana_mb

MissGraz

Ja upravo dobila nalaz urina, izgleda mi los jako. Leukociti, eritrociti, masa bakterija… ocito sam negdje nesto skupila. 😥 a bas sam pazila, dosta tekucine, uvijek sa sobom toaletne maramice bla bla. Ali eto sve upucuje da je neka bakterija. Je li koja od vas imala tako nesto u predhodnim trudnocama?

Pozdrav MissGraz,
    ja sam 27.7.2020. na nalazu urina imala povišene leukocite, bakterije i sluz, ali realno nisam osjećala neke tegobe. Poslana na urinokulturu koja je bila čista. Ipak preventivno dobila 4 dana antibiotika - ima ih koji se mogu trošiti u trudnoći. Danas ponovno bila u labosu na kontroli urina. Leukociti su sad ok i bakterija ima nešto, ali manje. Sada sam 9tj+5. dana trudna. Realno urinoinfekcije treba sanirati u trudnoći i relativno su česte. Svakako vjerujem da će doktor imati savjet i rješenje i po potrebi terapiju, pa nema mjesta panixi unaprijed, sve se može sanirati.
    Standardno treba piti puno tekućine da se mjehur i cijeli suatav ispire, no nikako nije preporučljivo UvinH u trudnoći, jer sadrži borovicu, medvjetku i peršin koji mogu uzrokovati kontrakcije mipića, a tako i maternice. Al svakako liječnik će znati što treba.

Hvala ti puno na odgovoru. Sutra idem kod ginekologa, pa cemo vidjeti sto ce reci. A prije toga cu odnijet urin na urinokulturu odmah ujutro, da ne gubim vrijeme. Kod mene je to stvarno asimptomatski ako bilo sto ima. Jedino sto sam nedavno imala bolove jake u donjem djelu ledja i trbuha, ali to je bilo samo jedan dan, ni prije ni poslje toga vise. 

bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 20:49

Bogami ste dobre 🤣😄😄 neću se previše slušati onda hahahaha 

@ruza11 bas ti se vidiiii 😊😊😊 meni se ne vidi toliko a 12 sam 😄

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 20:53

Momof3

mira222

mira222

Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏
    Ja cu pitati gin za dufastone tablete
    Jesi ti cula za njih i razmišljala da ih pijes

Mamof3…
    Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂

Čula sam da..i pila ih kada sam prokrvarila ali nije bilo pomoći, svejedno je slijedio spontani.
    Vidjet ću što će ginekologica reći u pon jer je na godišnjem. Ovaj put imam i ja dobar osjećaj, koji me prošli put nije pratio od samog početka.
    Sve je u Božjim rukama
    Tebi je ovo prvo dijete ili

Ja nisam krvarila ni niš vec srce nije prokucalo☹️
    Vidit cu da i ja sta kaže..... Ali nisu na odmet ja mislim.
    Da prvo dijete❤️

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 20:55

bebolinka

Cure držim vam fige! Biti će sve super 🙏🏽🥰
    Ja pijem Duphaston od 8mog tjedna, sutra je pregled pa javljam kako je sve 😃

Javi nam da🙏❤️

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 20:58

Emmie

Pozdrav svima, dugo me nije bilo ali vas redovno pratim. Čestitam svim novim mamama, i drago mi je da ima puno lijepih vijesti sa pregleda.

Samo smo htjeli prijaviti uredan ultrazvuk (12 tjedana), i radili smo NIPT. Danas smo dobili rezultate i sve je u redu hvala Bogu.
    Imamo curicu!

Bravoo❤️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.