Čestitammmmm 🥰
Recite mi jeste imale neki osjećaj da će biti curice? Ja nekako osjećam da je dečko 😄
Bebolinka ja sam bila 100% uvjerena da je dečko i prvu i drugu trudnoću. Bila sam u krivu oba puta 😆😆😆😆
Čestitammmmm 🥰
Recite mi jeste imale neki osjećaj da će biti curice? Ja nekako osjećam da je dečko 😄
Ja od pocetka imam osjecaj da je cura 😂😂 i od kad sam saznala da sam trudna obracam se stomaku u zenskok rodu 😁 a u prvoj trudnoci sam imala osjecaj da je decko i sa 20 tj kaze gin mislim da je cura a ja njoj govorila da nije i sa 24 tj potvrdila da je deckoo 😁
Ninach čestitam
bebolinka u prvoj trudnoći svi su mi govorili da će biti dečko, pa sam si i ja to zabrijala u glavi na kraju se rodila curica. U drugoj mislila da je dečko, rodila curicu. U trećoj trudnoći od samog početka imala osjećaj da je dečko i bila sam u pravu..sad nekako mislim da je cura, ali vidjet ćemo..ni u jednoj trudnoći nisam htjela znati spol, tako ni sada, nek bude iznenađenje
https://ibb.co/dPvNC3m
Eto mog trbuha..9 tt..nisam napuhana 😂😂 imam 54 kg tako da se bas vidi na meni s obzirom da sam inace ravna 😂
Ja upravo dobila nalaz urina, izgleda mi los jako. Leukociti, eritrociti, masa bakterija… ocito sam negdje nesto skupila. 😥 a bas sam pazila, dosta tekucine, uvijek sa sobom toaletne maramice bla bla. Ali eto sve upucuje da je neka bakterija. Je li koja od vas imala tako nesto u predhodnim trudnocama?
Pozdrav MissGraz,
ja sam 27.7.2020. na nalazu urina imala povišene leukocite, bakterije i sluz, ali realno nisam osjećala neke tegobe. Poslana na urinokulturu koja je bila čista. Ipak preventivno dobila 4 dana antibiotika - ima ih koji se mogu trošiti u trudnoći. Danas ponovno bila u labosu na kontroli urina. Leukociti su sad ok i bakterija ima nešto, ali manje. Sada sam 9tj+5. dana trudna. Realno urinoinfekcije treba sanirati u trudnoći i relativno su česte. Svakako vjerujem da će doktor imati savjet i rješenje i po potrebi terapiju, pa nema mjesta panixi unaprijed, sve se može sanirati.
Standardno treba piti puno tekućine da se mjehur i cijeli suatav ispire, no nikako nije preporučljivo UvinH u trudnoći, jer sadrži borovicu, medvjetku i peršin koji mogu uzrokovati kontrakcije mipića, a tako i maternice. Al svakako liječnik će znati što treba.
Hvala ti puno na odgovoru. Sutra idem kod ginekologa, pa cemo vidjeti sto ce reci. A prije toga cu odnijet urin na urinokulturu odmah ujutro, da ne gubim vrijeme. Kod mene je to stvarno asimptomatski ako bilo sto ima. Jedino sto sam nedavno imala bolove jake u donjem djelu ledja i trbuha, ali to je bilo samo jedan dan, ni prije ni poslje toga vise.
Bogami ste dobre 🤣😄😄 neću se previše slušati onda hahahaha
@ruza11 bas ti se vidiiii 😊😊😊 meni se ne vidi toliko a 12 sam 😄
Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏
Ja cu pitati gin za dufastone tablete
Jesi ti cula za njih i razmišljala da ih pijes
Mamof3…
Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂
Čula sam da..i pila ih kada sam prokrvarila ali nije bilo pomoći, svejedno je slijedio spontani.
Vidjet ću što će ginekologica reći u pon jer je na godišnjem. Ovaj put imam i ja dobar osjećaj, koji me prošli put nije pratio od samog početka.
Sve je u Božjim rukama
Tebi je ovo prvo dijete ili
Ja nisam krvarila ni niš vec srce nije prokucalo☹️
Vidit cu da i ja sta kaže..... Ali nisu na odmet ja mislim.
Da prvo dijete❤️
Cure držim vam fige! Biti će sve super 🙏🏽🥰
Ja pijem Duphaston od 8mog tjedna, sutra je pregled pa javljam kako je sve 😃
Javi nam da🙏❤️
Pozdrav svima, dugo me nije bilo ali vas redovno pratim. Čestitam svim novim mamama, i drago mi je da ima puno lijepih vijesti sa pregleda.
Samo smo htjeli prijaviti uredan ultrazvuk (12 tjedana), i radili smo NIPT. Danas smo dobili rezultate i sve je u redu hvala Bogu.
Imamo curicu!
Bravoo❤️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji