Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mare.su
    14. Kolovoz 2020. 07:57

Ajme cure bas nas ima puno😍😍 mene isto bas probada dole,kao neka tupa bol,nije jako al se osjeti ko neko ztezanje,ne znam objasnit,i jajnici bole,ne znam jel to normalno🤷🏻‍♀️ Nadam se da je sve ok🤞🏻 Kupila sam jucer od novalaca prenatal pa cu njih pit. Po aplikaciiji sam danas 7 tjedana al s obzirom da su meni produzeni ciklusi ne vjerujem da sam vise od 3 tjedna. Javila sam se jednoj dr privatno (socijalni uzas takodjer) i imam termin u pon. Jedva cekaam🥰🥰😍

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

malamarelica
    14. Kolovoz 2020. 07:59

Tko me pitao.. ne smijem se kretati, idalje lezim. Iskreno, ja samo cekam taj pregled jer mi je nekako on najvazniji.
    Za betu je vazno da se dupla. Koliko mi se cini, ovo kod tebe je sve ok.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    14. Kolovoz 2020. 08:18

I to s grudima. Malo me bole, malo ne. Pa se bojim sta je, jel sve ok. Pa onda da mi to nije simptom samo od utrogestana. Voljela bih se osjecati ko Ines i uzivati u trudnoci, ali nakon spontanog jednostavno ne mogu. I jos lezim, meni je ovo 53.dan da konstantno lezim, osim kad idem na pregled. Vecinu vremena budem sama jer muz radi i moja psiha je u uzasnom stanju. A vrijeme do pregleda mi nikako ne prolazi. I jako sam nesretna oko svega

• lena2
    14. Kolovoz 2020. 08:25

Cure moje predivne , vidim kod vas svasta novo , u zadnje vrijeme nisam stigla pisat zbog velikih obaveza.
    Ja sam usla u 9 tjedana
    Bila sam na kontroli i sve je uredu , ostavit cu vam slikicu 
    Termin je 17.03

• lena2
    14. Kolovoz 2020. 08:30

https://ibb.co/TcWcjd3

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 08:55

TMalamarelica, potpuno te razumijem. Ne mogu reći da sam opuštena u ovoj trudnoći jer bilo je tu i krvarenja ( zadnji put crvena krv sa grudvicama), povratila sam samo jednom, i ne osjećam se toliko trudnom, ali svakako, beba je vrlo aktivna i sve je u redu. Srijeda mi je bila tako stresan dan da to nikome ne bih poželjela. Išla sam na 12 tt ultrazvuk, plus očekivala rezultate od Harmony testa. Stomak mi se okretao danima od stresa...jadno moje dijete. Uvijek imam nešto novo o čemu se mogu brinuti...vrlo sam kreativna što se toga tiče, ali pokušavam da ne mislim mnogo. 🙄

Shvatila sam da simptomi trudnoće dodju i odu, pa me to toliko više ne brine. 

Mi smo uvijek tu za tebe, i sve će biti u redu🌸

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 08:56

Lena2, preslatka slika!😊😊😊

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 08:57

Korra čestitam ti na urednom pregledu! 🌸🌸🌸🌸

malamarelica
    14. Kolovoz 2020. 09:19

Emmie

TMalamarelica, potpuno te razumijem. Ne mogu reći da sam opuštena u ovoj trudnoći jer bilo je tu i krvarenja ( zadnji put crvena krv sa grudvicama), povratila sam samo jednom, i ne osjećam se toliko trudnom, ali svakako, beba je vrlo aktivna i sve je u redu. Srijeda mi je bila tako stresan dan da to nikome ne bih poželjela. Išla sam na 12 tt ultrazvuk, plus očekivala rezultate od Harmony testa. Stomak mi se okretao danima od stresa…jadno moje dijete. Uvijek imam nešto novo o čemu se mogu brinuti…vrlo sam kreativna što se toga tiče, ali pokušavam da ne mislim mnogo. 🙄

Shvatila sam da simptomi trudnoće dodju i odu, pa me to toliko više ne brine.

Mi smo uvijek tu za tebe, i sve će biti u redu🌸

Hvala ti puno ❤

• EmEn9
    14. Kolovoz 2020. 10:17

Ja se isto stalno nešto brinem, jedva čekam taj test vise da to obavim, već sam luda od razmišljanja i brige.
    Neznam kako vi ali ja svako jutro sama sa sobom vodim borbu šta ću jest, evo sad je 10 h npr i sad mi je slabo neka mučnina i preznojavanje i tako skoro svako jutro moram leć jer nisam jos jela a nebi ništa jela ni iz frižidera ni iz pekare. Baš za poludit.
    I svako jutro ista stvar. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.