Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mira222
    12. Kolovoz 2020. 20:58

Ninnach

Ja sam krv vadila 31.7. U Breyer laboratoriju. 4.8. je krv stigla na analizu u Ameriku u njihov labos. I od tad kad njima stigne krv čeka se 5 do 10 dana. Evo danas je 12.8.i meni su stigli rezultati i to hvala bogu sve je dobro. I da, čekamo curicu💕💕🙏🍀❤️😊

❤️❤️🥰🙏

Ines
    12. Kolovoz 2020. 21:19

Zene evo da se javim, mi smo danas bili na drugom pregledu sa 12+4. Bebica je super, radila je mini anomaly scan i sve mjere su hvala Bogu kako i trebaju biti. Bila nam je malo uspavana, pa smo ju provocirali da se razbudi, ali nista hehe voli spavat ko i mama 🤣😉 samo je dva puta rukice protegnula i to je bilo sve sto smo dobili od njezinih reakcija. Za spol je jos rano, ali svakako bih trebala znati na iducem uzv koji je 16.9. Nalazi su mi svi okej, osim sto mi je glukoza 5,04 pa mi se vodi kao gestacijski dijabetes iako mi nije nista govorila za dalje da moram, samo da pijem sto vise tekucine i to je to. Dobila sam upute za rani kombinirani probir, medutim nemam ga potrebe raditi posto sam i mlada u nasim obiteljima nema nasljednih bolesti, a nikad niti ne bih pobacila prema tome, muz i ja smo se dog da nema smisla da se sekiramo bespotrebno kad bih odluka uvijek bila ista. 

Nea 💗

12. Kolovoz 2020. 21:21

mira222 zelim ti urednu i zdravu trudnoću
    Mali taman zaspao, cure će sada na spavanac. Imam još malo posla, pa pod tuš i u krpe. Primjećujem da je počeo onaj moj famozni trudnički umor  

12. Kolovoz 2020. 21:25

Ines baš mi je drsgo što je pregled super prošao 😁 
    A što se tiče glukoze nije to ništa strašno 😌

bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 21:35

Ines

Zene evo da se javim, mi smo danas bili na drugom pregledu sa 12+4. Bebica je super, radila je mini anomaly scan i sve mjere su hvala Bogu kako i trebaju biti. Bila nam je malo uspavana, pa smo ju provocirali da se razbudi, ali nista hehe voli spavat ko i mama 🤣😉 samo je dva puta rukice protegnula i to je bilo sve sto smo dobili od njezinih reakcija. Za spol je jos rano, ali svakako bih trebala znati na iducem uzv koji je 16.9. Nalazi su mi svi okej, osim sto mi je glukoza 5,04 pa mi se vodi kao gestacijski dijabetes iako mi nije nista govorila za dalje da moram, samo da pijem sto vise tekucine i to je to. Dobila sam upute za rani kombinirani probir, medutim nemam ga potrebe raditi posto sam i mlada u nasim obiteljima nema nasljednih bolesti, a nikad niti ne bih pobacila prema tome, muz i ja smo se dog da nema smisla da se sekiramo bespotrebno kad bih odluka uvijek bila ista.

Supeeer😊😊😊😊

Ninnach
    12. Kolovoz 2020. 22:30

bebolinka

Čestitammmmm 🥰
    Recite mi jeste imale neki osjećaj da će biti curice? Ja nekako osjećam da je dečko 😄

Ja sam si priželjkivala curicu i malo proučavala po simptomima i mislila da je cura i evo je. Sa dečkićem me sise uopće nisu bolile, dok su me sada baš bolile. Mučnine nisam imala nikakve s dečkićem, a sad s curicom tu i tamo nešto malo bez povraćanja. Primjetila sam da mi se naglo podebljao struk a još pazim na prehranu zbog gestacijskog dijabetesa pa mi je to bilo čudno. Evo otprilike to je moja priča, ali mislim da je teško baš po simptomima prepoznati jer šanse su 50:50. Ono najbitnije... Da je bebač živ i zdrav, neka nam je svima tako. 🍀

Ninnach
    13. Kolovoz 2020. 02:42

EmEn9

Ninnach aime superrrrr, baš mi je drago zbog tebe. Koliko.si čekala nalaze? Ja imam u ponedjeljak tek panoramu jedva čekam.

Cure kad ste već spomenule odnose meni nikad gin nije spominjala da ne mogu, niti u jednoj trudnoći pa tako ni sad premda mi baš uopće nije do toga ni na kraj pameti. Nadam se da će se to promjenit jer će mi dragi poludit.
    Danas sam koma, dobila sam već 4kg i danas sam užasno teška sama sebi, baš sam umorna i nikakva.

Hvala ti i meni će biti drago kad ti napišeš svoje dobre rezultate😊! Nego napisala sam u prijašnjem postu točno kad sam radila Panoramu i sve ostalo.

Što se odnosa tiče, mi ih imamo tu i tamo. Ja sam pitala ginićku da li smijem i rečeno mi je da mogu. U prvoj trudnoći sam bila totalno koma šro se odnosa tiče, a sad sam baš suprotno. Zato je mm nakon prvotne sreće bio u "strahu" kad je test pokazao trudnoću, pomislio jadničak nema ničega opet do bog zna kad hehe☺️😬 ali evo totalno suprotno. 

Ninnach
    13. Kolovoz 2020. 02:49

Emmie

Čestitam Ninach!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Hvala ti Emmie, čestitam i ja tebi. Očito je jučer bio dan za dobre rezultate i curice🍀🤗
    Vidljivo je da me očito muči nesanica pa evo tipkam po forumu kad preko dana ne stižem 😬😬... 

Sunflower! 🌻
    13. Kolovoz 2020. 08:10

Bok cure, evo i ja vam se pridruzujem 🙋🏼‍♀️
    Danas po ZM tocno 4 tjedna, pozitivan test prije dva dana 😄
    Ovo mi je treca trudnoca, imam vec dva decka od 4god i 1,8god. Pisala sam tu i tamo na zimskim bebama 2018/2019 tak da se sjecam MareiKate onako mutno 😅
    Inace sam se prije tri tjedna narucila na redovan pregled kod svog ginekologa 27.8. tako da cu tada odraditi zapravo prvi pregled trudnicki. Kao i sva nasa djeca do sad i ovoje i planirano i neplanirano, kako se uzme 🙈
    Razmisljali smo o trecem djetetu i ovo je bio drugi mjesec da smo odlucili opustit se po pitanju kontracepcije i odmah nas docekale dvije crtice na testu 😁

13. Kolovoz 2020. 08:17

mateja91 čestitam na plusić 😄 
    Mi smo tu negdje po tjednima 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.