Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    13. Kolovoz 2020. 22:07

A sto znaci ako je trbuh vruc? Ja sam sva vruca, ovo me vrijeme bas smeta, jedva cekam da zahladi. 
    Vidis, kad si spomenula slatko. Ja inace obozavam slatko, mogu za dorucak, rucak i veceru jesti slatko. Uopce mi ne treba druga hrana. A sad ni cuti. Nije da mi se gadi, ali nemam nikakvu zelju za slatkim sto mi je najneobicnija stvar dosad. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Sunflower! 🌻
    13. Kolovoz 2020. 22:20

malamarelica, ne znam da to ista znaci... ja to tako bezveze pipkam jer imam osjecaj da me žari 😅

• EmEn9
    13. Kolovoz 2020. 22:26

malamarelica

A sto znaci ako je trbuh vruc? Ja sam sva vruca, ovo me vrijeme bas smeta, jedva cekam da zahladi.
    Vidis, kad si spomenula slatko. Ja inace obozavam slatko, mogu za dorucak, rucak i veceru jesti slatko. Uopce mi ne treba druga hrana. A sad ni cuti. Nije da mi se gadi, ali nemam nikakvu zelju za slatkim sto mi je najneobicnija stvar dosad.

Ista stvar za slatko točno kako si opisala bas sam inače pretjeravala, nije mi trebala uopce hrana samo slatkisi a sad potpuno obrnuto. Baš čudno, vidjet ćemo sad kad saznamo spol ima li to veze za curama ili dečkima hehe
    Za trbuh nemam pojma ja to ni ne pratim dal mi je topao ili ne ali uglavnon inače ne volim baš ljeto a sad pogotovo, jedva čekam zimu baš se kuham, stalno mi skoro klima radi preko dana.
    Šta ti još uvijek moraš mirovat ili si se počela kretat? Sorry ako si vec napisala ali ne stignem sve popratit i jesi bila ti na niftyu ili panorami ili nisi jos nista?

• EmEn9
    13. Kolovoz 2020. 22:34

E i bila sam danas slučajno u dm-u i na kasi se sjetim i pitam dali imate paketiće za trudnice i kaže ona imamo i da mi samo uz dm karticu, baš je fora paketić, dobije se kao mala torba, mala sudokrem kremica, krema za strije od biobaze, moj prvi dnevnik, savjeti za trudnice i još kao vodica za čistit nos bebici. Uglavnom fora je pa pitajte kad budete u dm-u.
    I ako znate da se još negdje možda može nešto tako dobiti javite 🤗🤗🤗

Ines
    13. Kolovoz 2020. 22:40

EmEn9

Dobrodosle nove cure, ne mogu sve popamtit nadimke pa vas pozdravljam sve skupa hehe
    Valjda cu zapamtit kroz par dana 😂😂
    Cure ja isto pijem novalac kapsule i nemam pojacan apetit, cak ni nisam bas gladna iako sam dobila vec 4 kile ali jedem normalno ko inace s tim da mi se slatko uopce ne jede, cokoladu nisam jela vec sigurno 1 mjesec sto je inace za mene ful cudno jer inace kad nisam trudna mogu stalno slatko i to svaki dan najmanje 1 čokoladu pojedem i jos nesto uz nju. A sad mi nikako ne ide, jedino sto me trazi je prava kuhana hrana i voće.
    Mene rijetko neško zaboli u trbuhu ali ipak tu i tamo osjetim nesto a ovo sto vi kazete da vas boli kao propadanje mislim da to inace kazu kao da se maternica širi ili se kao sve priprema namješta za bebu, da bi bebu osjetile još je rano, kad se beba miče ne boli kao probadanje, jedino kad ste pri kraju trudnoće onda kad se beba rasteže zna malo onako bit neugodno jer te gura ali nije to ta propadajuća bol, bar je tako meni bilo u zadnje 2 trudnoće. Mislim da se beba bas ni nemoze osjetit prije nekog 18-19 tjedna još je rano.

Moze bit da se to maternica siri i zdjelica i sve to dolje, mozda sam ja u silnoj ushicenosti sto prvi puta vidim bebicu kako treba krivo razumila gin..u svakom slucaju jedva cekam te prave pokrete 🙈🤗

Nea 💗

• EmEn9
    13. Kolovoz 2020. 22:46

Ines

EmEn9

Dobrodosle nove cure, ne mogu sve popamtit nadimke pa vas pozdravljam sve skupa hehe
    Valjda cu zapamtit kroz par dana 😂😂
    Cure ja isto pijem novalac kapsule i nemam pojacan apetit, cak ni nisam bas gladna iako sam dobila vec 4 kile ali jedem normalno ko inace s tim da mi se slatko uopce ne jede, cokoladu nisam jela vec sigurno 1 mjesec sto je inace za mene ful cudno jer inace kad nisam trudna mogu stalno slatko i to svaki dan najmanje 1 čokoladu pojedem i jos nesto uz nju. A sad mi nikako ne ide, jedino sto me trazi je prava kuhana hrana i voće.
    Mene rijetko neško zaboli u trbuhu ali ipak tu i tamo osjetim nesto a ovo sto vi kazete da vas boli kao propadanje mislim da to inace kazu kao da se maternica širi ili se kao sve priprema namješta za bebu, da bi bebu osjetile još je rano, kad se beba miče ne boli kao probadanje, jedino kad ste pri kraju trudnoće onda kad se beba rasteže zna malo onako bit neugodno jer te gura ali nije to ta propadajuća bol, bar je tako meni bilo u zadnje 2 trudnoće. Mislim da se beba bas ni nemoze osjetit prije nekog 18-19 tjedna još je rano.

Moze bit da se to maternica siri i zdjelica i sve to dolje, mozda sam ja u silnoj ushicenosti sto prvi puta vidim bebicu kako treba krivo razumila gin..u svakom slucaju jedva cekam te prave pokrete 🙈🤗

Ma da kužim, uglavnom sve dole se priprema, meni 3 trudnoća pa ista stvar isto stalno nešto osjetim dole u trbuhu i isto se pitam koda mi je prva trudnoća šta je sad ovo je to normalno i tako, tako da nije bed hehehe. Ja kažem sva sreća da je ovaj forum da možemo komentirat i podijelit iskustva. Pravi pokreti su ti onako na početku ko neki leptirići, kao skužiš nešto i staviš ruku i jedva čekaš da te lupne da osjetiš ko neki val, trzaj, neznam kako da ti to objasnim ali uglavnom lijepo je, jedva čekaš. Nije bol. 🤗🤗🤗

Ines
    13. Kolovoz 2020. 22:47

EmEn9

E i bila sam danas slučajno u dm-u i na kasi se sjetim i pitam dali imate paketiće za trudnice i kaže ona imamo i da mi samo uz dm karticu, baš je fora paketić, dobije se kao mala torba, mala sudokrem kremica, krema za strije od biobaze, moj prvi dnevnik, savjeti za trudnice i još kao vodica za čistit nos bebici. Uglavnom fora je pa pitajte kad budete u dm-u.
    I ako znate da se još negdje možda može nešto tako dobiti javite 🤗🤗🤗

Ja sam isto podigla DM-ov paketic i i mojoj ljekarni je bilo ako kupite dve kutije Novalac vitamina dobije se njihov paketic s kuponima njihovih proizvoda, razne knjizice sa savjetima i tetra pelena, sad jel to svugdje iskreno ne znam. Imate na Hippovoj stranici isto za prijavit se za paketic samo ispunite podatke svoje i posaljete i mislim da sam vidjela da i Bebimil ima nesto na tu foru..

Nea 💗

Kona13
    13. Kolovoz 2020. 23:24

Tko se kuzi u betu. Uopce ne znam zašto me dr salje da vadim betu 6x al ajde, možda su godine 😬...
    Onaj nekakav kalkulator online kaže da mi je zadnji porast manji nego normal (72h)
    13Dpo - 140 
    15dpo - 441 
    17dpo - 1161 
    19dpo - 2730 
    22dpo - 6400 

👦2012💙

14. Kolovoz 2020. 06:38

Korra čestitke na pregledu 😀 
    Konna13 ja ti se u tu betu baš ne kužim ali po tabilici je ok: 
    3. tjedan 5 – 50
    4. tjedan 3 – 426
    5. tjedan 19 – 17.340
    6. tjedan 1.080 – 56.500
    7. i 8. tjedan 7.650 – 229.000
    9. – 12. tjedan 25.700 – 288.000
    13. – 16. tjedan 13.300 – 254.000
    17. – 24. tjedan 4.060 – 165. 400
    25. – 40. tjedan 3.640 – 117.000

MareiKate
    14. Kolovoz 2020. 07:32

Ajme odjednom nas puno ima, teško mi je sve popratiti 🙈
    Čestitke svima na lijepim pregledima i strpljenja onima koje čekaju 😁
    Što se tiče pogodnosti za bebe i trudnice: prijavite se na Muller baby ako već niste. Dobijete dva puta u godini dana 15% na cijelu kupovinu - meni super došlo kad sam pripremala stvari za bebu, a i kroz godinu svako malo dolaze obavijesti o nekim popustima...
    Imate i u bubamari nešto, to morate otići tamo, ja nisam nikad to jer tamo ne kupujem inače i taj dućan mi je nekako bezveze i preskup 🙈 stvarno rijetko nešto kupim tamo...
    Preko neta se prijavite na jgl aqua maris dobijete poštom tester vodice za nos, to mi je isto super došlo ja sam koristila na kraju jer je meni uvijek u trudnoći začepljen nos kad legnem 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.