Curee, bila na pregleduuu😊
Sve je super, beba je odlično, hematoma vise nema ona ga ne vidi. Jedino mi je posteljica malo preko ušća ali je rekla dr da je to normalno sad u početku i da se ona podigne kroz neko vrijeme pa da i dalje nemam odnose. I daaa rekla mi je da se nesmijem sunčat kad je vidjela kako sam crna 😫
Ali Doktorica mi je bas užasna, totalno me iznervirala. Jedva mi je htjela pokazat na uzv zbog corone kao moram glavu okrenut, šta god da pitam jedva odgovori ugl katastrofa već sam se naručila privatno da mi bar lijepo sve pokažu i objasne. Bebu sam vidjela mrvicu ali sam je vidjela kako se mrdaaa preslatka mala ❤️
Curee super..drago mi je da je sve uredu ..uzivajtee 😁 ja ne mogu docekat 4.9 jos mi je gore jer sam uu ovom tj prije 7 mj imala spontani 😑
mira222 zelim ti urednu i zdravu trudnoću
Mali taman zaspao, cure će sada na spavanac. Imam još malo posla, pa pod tuš i u krpe. Primjećujem da je počeo onaj moj famozni trudnički umor
Hvala i tebi sve najbolje želim ❤️
Pozdrav cure,evo ja jucer ugledala plusic,pa se pridruzujem ovoj temi😍
Prva je beba pa ne znam doslovno nista,vidim da treba uzimat folnu, koju preporucujete?
Čestitam na +❤️
Mi smo blizu sa tjednima....i meni prva trudnoća. Ja ti pijem od Solgara folnu
Curee, bila na pregleduuu😊
Sve je super, beba je odlično, hematoma vise nema ona ga ne vidi. Jedino mi je posteljica malo preko ušća ali je rekla dr da je to normalno sad u početku i da se ona podigne kroz neko vrijeme pa da i dalje nemam odnose. I daaa rekla mi je da se nesmijem sunčat kad je vidjela kako sam crna 😫
Ali Doktorica mi je bas užasna, totalno me iznervirala. Jedva mi je htjela pokazat na uzv zbog corone kao moram glavu okrenut, šta god da pitam jedva odgovori ugl katastrofa već sam se naručila privatno da mi bar lijepo sve pokažu i objasne. Bebu sam vidjela mrvicu ali sam je vidjela kako se mrdaaa preslatka mala ❤️
Bravoooo .....neka je sve ok....❤️🥰
Ja sam imala povecan apetit dok sam pila cistu folnu jos dok smo radili na bebi, medutim sad pijem Novalac i ne primjecujem da mi se to dogada s njim, imam skroz apetit isti kao i prije trudnoce. Cak stovise eto jucer kako me vagala na pregledu ostala sam na istoj kilazi, 58 imala prije trudnoce i evo 58 sa 12+5 i rekla je da je to super. Inace sam vitka i nikada nisam imala problema sa kilazom tako da sam u jednu ruku zahvalna na genima i takvoj strukturi tijela.
Bebolinka - jako mi je drago sto je sa bebicom sve super i ne brini ako gin kaze da nije nista strasno onda nema mjesta panici, ja sam si otpocetka rekla da necu razbijat glavu nikakvim glupostima i mislim da mi je to jedna od boljih odluka sto se trudnoce tice jer sam bas opustena, s veseljem idem na svaki pregled i hvala Bogu imam odlicnu doktoricu s kojom sam se napricala i ostala na uzv dulje od planiranog samo jer smo se zapricale. I moja gin je preko socijalnog, ali sam prezadovoljna s njom, jednostavno zena radi taj posao jer to voli i to se bas vidi u pristupu prema pacijenticama. Zao mi je sto nemaju svi dobra iskustva kao ja sa socijalnim ginekolozima, ocito je jako malo takvih kao ova moja. U svakom slucaju znat ces koji ti odgovara kad se budes na pregledu osjecala kao da pricas s kolegicom, a ne sa gin i kojoj neces morat postavljat svako malo pitanje jer ce ti ona sama reci sve prije nego ti ista stignes pitati. Sretno u svakom slucaju kod privatnika 🤗👍
Nea 💗
Najgore kad ti je doktor takav. Ja sam uspjela promijeniti 2 u zadnjih godinu dana iako se kao ne moze, al izganjala sam. Sad sam zadovoljna.
Zelim pitati cure koje su vec prije bile trudne.. je li koja od vas kad osjetila onako kao nekakvo cupanje iznutra. Vec 2 dana mi se javi, nekad s lijeve, nekad s desne strane. Traje sekundu. Nije cak ni da boli toliko nego ne znam... tesko mi je objasniti osjecaj, ali najblize mi je to kao da me netko pocupao iznutra
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ili kao da me upiknuo iglom. Glupe usporedbe, ali ne znam kako bolje objasniti 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji