Momof3, jel i tebi trece ili? 😁 Pitam zbog nadimka haha, nisam popratila jel si vec negdje napisala
mateja91 5 trudnoća jer sam imala spontani u 4mj, a sad se nadam da će biti sve super i da nam dolazi 4. dijete
Hey cure, kako ste danas?
Ja evo sam nekako nervozna 🙈 imam danas pregled ali tek u pola 4, nikako docekati 😏
Bebolinka kad ti imas pregled? Zapamtila sam da i ti imas danas 😊
Mateja91 cestitam 🥰
Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan?
Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.
Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️
Supeeer 😊😊😊😊
EmEn9 u kojem si tjednu? 😊 ja sam isto bila mrtva i nikakva ali sad se vraćam u normalu. Ja sam dobila 3 kile možda malo vise i nije mi bas drago hahaha pitati ću sutra gin dali smijem trenirati, bar nešto lagano da krenem 😏
Već kad sam spomenula da li je netko trenirao već tijekom trudnoće ili možda sada trenira?
Ja sam ti 10+4 znači u ponedjeljak kad budem isla na panoramu ce biti tocno 11. Evo danas sam vec bolje jucer je bilo koma.
Hey cure, kako ste danas?
Ja evo sam nekako nervozna 🙈 imam danas pregled ali tek u pola 4, nikako docekati 😏
Bebolinka kad ti imas pregled? Zapamtila sam da i ti imas danas 😊
Mateja91 cestitam 🥰
Meni je u 2, nemogu docekatttt. Muka mi je od jutros hahaha
Nisam normalna 😁
Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️
Supeeer 😊😊😊😊
EmEn9 u kojem si tjednu? 😊 ja sam isto bila mrtva i nikakva ali sad se vraćam u normalu. Ja sam dobila 3 kile možda malo vise i nije mi bas drago hahaha pitati ću sutra gin dali smijem trenirati, bar nešto lagano da krenem 😏
Već kad sam spomenula da li je netko trenirao već tijekom trudnoće ili možda sada trenira?
Ja sam ti 10+4 znači u ponedjeljak kad budem isla na panoramu ce biti tocno 11. Evo danas sam vec bolje jucer je bilo koma.
To je to, sad će prestati umor 🙂 ja razmišljam da idem, malo bi malo nebi. Vidjeti ću šta će mi dns reci gin
Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan?
Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.
Nisam radila kombinirani kad sam napravila Panoramu pa me nije slalato raditi jer sve je s Panoramom sređeno. Tako moja ginićka kaže, tako da nisam ni dobila uputnicu
Pozdrav cure,evo ja jucer ugledala plusic,pa se pridruzujem ovoj temi😍
Prva je beba pa ne znam doslovno nista,vidim da treba uzimat folnu, koju preporucujete?
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Sortiraj odgovore
Najstariji