Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    13. Kolovoz 2020. 08:37

Momof3, jel i tebi trece ili? 😁 Pitam zbog nadimka haha, nisam popratila jel si vec negdje napisala

13. Kolovoz 2020. 08:46

mateja91 5 trudnoća jer sam imala spontani u 4mj, a sad se nadam da će biti sve super i da nam dolazi 4. dijete  

Sunflower! 🌻
    13. Kolovoz 2020. 09:09

Ajme svaka cast 😍
    Nek je sretno ovaj put! 

Korra
    13. Kolovoz 2020. 09:23

Hey cure, kako ste danas? 
    Ja evo sam nekako nervozna 🙈 imam danas pregled ali tek u pola 4, nikako docekati 😏 
    Bebolinka kad ti imas pregled? Zapamtila sam da i ti imas danas 😊

Mateja91 cestitam 🥰

Emmie
    13. Kolovoz 2020. 09:47

Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan? 

Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.

• EmEn9
    13. Kolovoz 2020. 10:15

bebolinka

Ninnach

Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️

Supeeer 😊😊😊😊

EmEn9 u kojem si tjednu? 😊 ja sam isto bila mrtva i nikakva ali sad se vraćam u normalu. Ja sam dobila 3 kile možda malo vise i nije mi bas drago hahaha pitati ću sutra gin dali smijem trenirati, bar nešto lagano da krenem 😏

Već kad sam spomenula da li je netko trenirao već tijekom trudnoće ili možda sada trenira?

Ja sam ti 10+4 znači u ponedjeljak kad budem isla na panoramu ce biti tocno 11. Evo danas sam vec bolje jucer je bilo koma. 

bebolinka
    13. Kolovoz 2020. 10:27

Korra

Hey cure, kako ste danas?
    Ja evo sam nekako nervozna 🙈 imam danas pregled ali tek u pola 4, nikako docekati 😏
    Bebolinka kad ti imas pregled? Zapamtila sam da i ti imas danas 😊

Mateja91 cestitam 🥰

Meni je u 2, nemogu docekatttt. Muka mi je od jutros hahaha 
    Nisam normalna 😁 

bebolinka
    13. Kolovoz 2020. 10:29

EmEn9

bebolinka

Ninnach

Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️

Supeeer 😊😊😊😊

EmEn9 u kojem si tjednu? 😊 ja sam isto bila mrtva i nikakva ali sad se vraćam u normalu. Ja sam dobila 3 kile možda malo vise i nije mi bas drago hahaha pitati ću sutra gin dali smijem trenirati, bar nešto lagano da krenem 😏

Već kad sam spomenula da li je netko trenirao već tijekom trudnoće ili možda sada trenira?

Ja sam ti 10+4 znači u ponedjeljak kad budem isla na panoramu ce biti tocno 11. Evo danas sam vec bolje jucer je bilo koma.

To je to, sad će prestati umor 🙂 ja razmišljam da idem, malo bi malo nebi. Vidjeti ću šta će mi dns reci gin 

Ninnach
    13. Kolovoz 2020. 10:35

Emmie

Korra, sretno ti na pregledu! Koji si danas tjedan?

Ninnach, jesi li ti radila kombinirani probir? Ja sam to radila jučer, beba je u redu sa svim mjerama, ali se bojim da će test pokazati loše rezultate radi mojih godina. Opet, NIPT je pokazao da je sve ok, pa se ne brinem toliko🙂.

Nisam radila kombinirani kad sam napravila Panoramu pa me nije slalato raditi jer sve je s Panoramom sređeno. Tako moja ginićka kaže, tako da nisam ni dobila uputnicu

• mare.su
    13. Kolovoz 2020. 10:53

Pozdrav cure,evo ja jucer ugledala plusic,pa se pridruzujem ovoj temi😍 
    Prva je beba pa ne znam doslovno nista,vidim da treba uzimat folnu, koju preporucujete?

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.