Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 14:44

Cure držim vam fige! Biti će sve super 🙏🏽🥰
    Ja pijem Duphaston od 8mog tjedna, sutra je pregled pa javljam kako je sve 😃

• ana_mb
    12. Kolovoz 2020. 15:11

MissGraz

Ja upravo dobila nalaz urina, izgleda mi los jako. Leukociti, eritrociti, masa bakterija… ocito sam negdje nesto skupila. 😥 a bas sam pazila, dosta tekucine, uvijek sa sobom toaletne maramice bla bla. Ali eto sve upucuje da je neka bakterija. Je li koja od vas imala tako nesto u predhodnim trudnocama?

Pozdrav MissGraz, 
    ja sam 27.7.2020. na nalazu urina imala povišene leukocite, bakterije i sluz, ali realno nisam osjećala neke tegobe. Poslana na urinokulturu koja je bila čista. Ipak preventivno dobila 4 dana antibiotika - ima ih koji se mogu trošiti u trudnoći. Danas ponovno bila u labosu na kontroli urina. Leukociti su sad ok i bakterija ima nešto, ali manje. Sada sam 9tj+5. dana trudna. Realno urinoinfekcije treba sanirati u trudnoći i relativno su česte. Svakako vjerujem da će doktor imati savjet i rješenje i po potrebi terapiju, pa nema mjesta panixi unaprijed, sve se može sanirati. 
    Standardno treba piti puno tekućine da se mjehur i cijeli suatav ispire, no nikako nije preporučljivo UvinH u trudnoći, jer sadrži borovicu, medvjetku i peršin koji mogu uzrokovati kontrakcije mipića, a tako i maternice. Al svakako liječnik će znati što treba. 

AMB

12. Kolovoz 2020. 15:31

bebolinka

Cure držim vam fige! Biti će sve super 🙏🏽🥰
    Ja pijem Duphaston od 8mog tjedna, sutra je pregled pa javljam kako je sve 😃

Čekamo dobre vijesti 

Ninnach
    12. Kolovoz 2020. 17:05

Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️

• EmEn9
    12. Kolovoz 2020. 17:19

Ninnach aime superrrrr, baš mi je drago zbog tebe. Koliko.si čekala nalaze? Ja imam u ponedjeljak tek panoramu jedva čekam.

Cure kad ste već spomenule odnose meni nikad gin nije spominjala da ne mogu, niti u jednoj trudnoći pa tako ni sad premda mi baš uopće nije do toga ni na kraj pameti. Nadam se da će se to promjenit jer će mi dragi poludit. 
    Danas sam koma, dobila sam već 4kg i danas sam užasno teška sama sebi, baš sam umorna i nikakva.

bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 17:28

Ninnach

Evo da se i ja javim s vijestima, došli rezultati Panorama testa i sve mi je nizak rizik hvala bogu. 🙏😊❤️

Supeeer 😊😊😊😊

EmEn9 u kojem si tjednu? 😊 ja sam isto bila mrtva i nikakva ali sad se vraćam u normalu. Ja sam dobila 3 kile možda malo vise i nije mi bas drago hahaha pitati ću sutra gin dali smijem trenirati, bar nešto lagano da krenem 😏

Već kad sam spomenula da li je netko trenirao već tijekom trudnoće ili možda sada trenira? 

Emmie
    12. Kolovoz 2020. 17:57

Pozdrav svima, dugo me nije bilo ali vas redovno pratim. Čestitam svim novim mamama, i drago mi je da ima puno lijepih vijesti sa pregleda.

Samo smo htjeli prijaviti uredan ultrazvuk (12 tjedana), i radili smo NIPT. Danas smo dobili rezultate i sve je u redu hvala Bogu. 
    Imamo curicu! 

12. Kolovoz 2020. 19:04

Curke čestitam na super rezultatima 

Ninnach
    12. Kolovoz 2020. 19:31

Ja sam krv vadila 31.7. U Breyer laboratoriju. 4.8. je krv stigla na analizu u Ameriku u njihov labos. I od tad kad njima stigne krv čeka se 5 do 10 dana. Evo danas je 12.8.i meni su stigli rezultati i to hvala bogu sve je dobro. I da, čekamo curicu💕💕🙏🍀❤️😊

Emmie
    12. Kolovoz 2020. 19:38

Čestitam Ninach!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.