Ili kao da me upiknuo iglom. Glupe usporedbe, ali ne znam kako bolje objasniti 🤷♀️
Malamarelice, imala sam taj osjećaj pikanja iglom u prošloj trudnoći. Mogu to isto opisati kao neki mali električni šok. Baš je bilo čudno.
Užasna mi je ova baš. A ova privatno kao da mi je prijateljica doslovno, i bas to sve mi govori a da ni ne pitam. Pokazuje mi sve, mjeri pa govori šta je izmjerila. Sve mi slikice da, kaže da može doći i dečko samnom da vidi i čuje a ova kao da sam joj nešto napravila hahaha 😏😏
Najgore kad ti je doktor takav. Ja sam uspjela promijeniti 2 u zadnjih godinu dana iako se kao ne moze, al izganjala sam. Sad sam zadovoljna.
Zelim pitati cure koje su vec prije bile trudne.. je li koja od vas kad osjetila onako kao nekakvo cupanje iznutra. Vec 2 dana mi se javi, nekad s lijeve, nekad s desne strane. Traje sekundu. Nije cak ni da boli toliko nego ne znam… tesko mi je objasniti osjecaj, ali najblize mi je to kao da me netko pocupao iznutra
Hmm mene stalno probadaa, sad nez kako je tebi točno. Al mene stalno probada ili ko da me prereže po sred trbuha neko. Al valjda je to sve okej
Da, bas tako. Moze se opisati i tako. Nije nikakav grc, ni bol nego kao udar, ubod, pikanje, cupanje.. i povremeno se javi nakratko.
Danas sam 11+5
Vidjet cu za 12 dana jel mi dijete zivo i zdravo. Ko 12 godina
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Užasna mi je ova baš. A ova privatno kao da mi je prijateljica doslovno, i bas to sve mi govori a da ni ne pitam. Pokazuje mi sve, mjeri pa govori šta je izmjerila. Sve mi slikice da, kaže da može doći i dečko samnom da vidi i čuje a ova kao da sam joj nešto napravila hahaha 😏😏
A znam, ali njoj i platis. Zamisli da bude jos i neljubazna. Zalosno da moramo placati da bi se doktori ponasali normalno.
Daj, ozbiljno i tebe probode? Malo mi je sada lakse. Al ono, mrvicu. Vec sam htjela ici privatno, ali nemam zivaca stvarno. Cekat cu pa kako Bog da.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
A znam, ali njoj i platis. Zamisli da bude jos i neljubazna. Zalosno da moramo placati da bi se doktori ponasali normalno.
Daj, ozbiljno i tebe probode? Malo mi je sada lakse. Al ono, mrvicu. Vec sam htjela ici privatno, ali nemam zivaca stvarno. Cekat cu pa kako Bog da.
Cure i meni je tako, cak nije to ni bol vec vise neki neugodan osjecaj. I sto sam primjetila zadnjih par dana obicno se javlja u isto doba dana..bas sam jucer pitala gin jel moguce da se to bebica osjeti tako rano vec, kaze ona da je svakako moguce, pa se tako vise osjeti kao nekakva "boluckanja" a da ce se s vremenom sve vise osjecati dublji i pravi pokreti.
Nea 💗
bebolinka baš mi je drago da je pregled odlično prošao 😁
malamarelica ja sam još u fazi menstrualne boli tj više me jajnici bole..ali imala sam neke tako neku čudnu bol u prošloj trudnoći od 11-16tt.
I kod mene kao neka predmenstrualna/menstrualna bol, kad se umirim i legnem osjecam malo zatezanja, pa malo kao da nesto žari iznutra, svako malo pipam trbuh onda da vidim jel je vruc 😂😂 nije naravno... 🙈
Sto se ginekolga tice, ja isto imam srece sa svojim socijalnim, pristupacan, opusten, sve pokaze i objasni, muz svaki put bio na pregledu... u meduvremenu sam se preselila i drugi grad pa sad imam nesto vise od pola h voznje do njega ali ne mislim ga mijenjati.
Dobro ste me sjetile za vitamine, i ja cu sutra do ljekarne po neke, moram jos malo googl upogonit veceras da vidim koje izabrati 😂
Dobrodosle nove cure, ne mogu sve popamtit nadimke pa vas pozdravljam sve skupa hehe
Valjda cu zapamtit kroz par dana 😂😂
Cure ja isto pijem novalac kapsule i nemam pojacan apetit, cak ni nisam bas gladna iako sam dobila vec 4 kile ali jedem normalno ko inace s tim da mi se slatko uopce ne jede, cokoladu nisam jela vec sigurno 1 mjesec sto je inace za mene ful cudno jer inace kad nisam trudna mogu stalno slatko i to svaki dan najmanje 1 čokoladu pojedem i jos nesto uz nju. A sad mi nikako ne ide, jedino sto me trazi je prava kuhana hrana i voće.
Mene rijetko neško zaboli u trbuhu ali ipak tu i tamo osjetim nesto a ovo sto vi kazete da vas boli kao propadanje mislim da to inace kazu kao da se maternica širi ili se kao sve priprema namješta za bebu, da bi bebu osjetile još je rano, kad se beba miče ne boli kao probadanje, jedino kad ste pri kraju trudnoće onda kad se beba rasteže zna malo onako bit neugodno jer te gura ali nije to ta propadajuća bol, bar je tako meni bilo u zadnje 2 trudnoće. Mislim da se beba bas ni nemoze osjetit prije nekog 18-19 tjedna još je rano.
Heeey cure, da se i ja konacno javim 😁
Bila na pregledu danas, sve je super beba fino napreduje i sve se vec fino vidi 😊 osim spola naravno 😄
Svi nalazi su mi dobri, jedino sam dodatno zatrazila detaljnije testiranje urina, jer znam povremeno imati upale mjehura za koje nemam simptome pa ni ne znam jel ih imam, pa za svaki slucaj da provjerim i to.
Bebolinka bas mi je drago da je sve super 😊 zao mi je jedino sto imas takvu doktoricu 😔 moja je bas super i mogu ju sve pitati i sve lijepo objasni, samo danas sam ju zapricala sa pitanjima pa mi je zaboravila dati slikice 🙈 al dobro nema veze bitno da je sve ok.
Drzim fige svima koji uskoro imaju pregled...drzite se ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji