Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    05. Veljača 2018. 20:22

Frajla

panda102

Ja ne mogu na lijevi bok jer se mm okrene orema meni i puse kao bura…

I ti spavas na muskoj strani ko i ja 😂

Nisam ovo znala 😀

panda102
    05. Veljača 2018. 20:24

Nisam ni ja znala da postoje strane. A nasa spavaca je dva metra siroka a krevet je sirok 180cm i on ima tih 20cm za prolaz. Ja nemam. I ako ja predjem na njegovu stranu onda on nema prolaza. A ako gurnem krevet da on ima prolaz zatvaram ulaz u sobu krevetom hahaha nebitno. Nemam sta okretat to je glavno 😂😂😂

panda102
    05. Veljača 2018. 20:27

• ita87
    05. Veljača 2018. 20:29

Meni nije bitno s koje strane spavam, ali uvijek biram da nisam pokraj prozora ili balkonskih vrata 😱 traume iz djetinjstva kad me babaroga dotaknula po noci dok sam spavala na krevetu ispod prozora 😂😂

• ita87
    05. Veljača 2018. 20:31

Steta sta se ne moze staviti da vam lijevo budu glave, a noge desno 🤔

panda102
    05. Veljača 2018. 20:34

Tako cu sad okrenut kad dodje dijete da moze krevetic stat. Izmjerila sam sve. Samo onda ce mm bit skroz uz zid. Nisam mu jos saopcila tu vijest ali nece on dojit. 😄😄😄 laku noc. Ja gotova. Odoh ugurat lactogyn imam opet gljivice glupe. 

panda102
    05. Veljača 2018. 20:34

Da da babaroge su strasne ahahhahahahahaha

Marchy12
    05. Veljača 2018. 20:46

Da,vezano za te strane kolko sam ja upoznata zenska je lijeva,a muska desna, sto se tice i tijela i u prostoru,cak psiholozi kazu da su na taj nacin i neki ducani podjeljeni na muski i zenski odjel,bas mi je to interesantno 😜

Honey
    05. Veljača 2018. 20:51

Nisam ni ja znala da postoje strane al evo i ja sam na muskoj hahaha i mi volimo spavati kako spavamo i tako spavamo gdje god spavali haha koja recenica! 
    Jbt sve smo neke nikakve, rigici, upale uha, gljivice..aj bit ce bolje sa proljecem i nek su bebe dobro! 
    Nicega me nije strah bilo ko babaroge ! Razmislit cu hocu li svojoj uopce spominjat babarogu 🙈

Marchy12
    05. Veljača 2018. 20:56

Hehe mene su plasili da su me ostavili romi,baka mi ima bas zanimljiv smisao za humor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.