Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Veljača 2018. 20:57

Marchy12

Da,vezano za te strane kolko sam ja upoznata zenska je lijeva,a muska desna, sto se tice i tijela i u prostoru,cak psiholozi kazu da su na taj nacin i neki ducani podjeljeni na muski i zenski odjel,bas mi je to interesantno 😜

Ja sam cula objasnjenje iz nekih davnih vremena-muskarcu desna ruka mora biti slobodna da brze uhvati pusku 😃

• ita87
    05. Veljača 2018. 20:59

Frajla

Marchy12

Da,vezano za te strane kolko sam ja upoznata zenska je lijeva,a muska desna, sto se tice i tijela i u prostoru,cak psiholozi kazu da su na taj nacin i neki ducani podjeljeni na muski i zenski odjel,bas mi je to interesantno 😜

Ja sam cula objasnjenje iz nekih davnih vremena-muskarcu desna ruka mora biti slobodna da brze uhvati pusku 😃

Citam sta pises i onda se razocaram na kraju s ovim sta si napisala hahahahahah

Frajla
    05. Veljača 2018. 21:02

Marchy12

Hehe mene su plasili da su me ostavili romi,baka mi ima bas zanimljiv smisao za humor

Ovo mi nije smjesno otkad znam zenu koju je mama stvarno prodala romima 😦
    Ja sam se bojala Krampusa, sjecam se jednog sv. Nikole, dida se sakrio i zvecko nekim lancima, a baka nam je govorila kako to krampus dolazi po nas. Brat i ja smo bili predstavljeni, a njima je to naravno bilo urnebesno smijesno

• ita87
    05. Veljača 2018. 21:02

Ja babarogu necu spominjat sigurno, mm me i uvijek zeza kako ja mogu skocit iz aviona i s mosta i tak neke gluposti a bojim se spavat uz prozor 😂😂

Marchy12
    05. Veljača 2018. 21:03

Haha kaj za ducane? To je u ovo danasnje vrijeme kad muski vise ne rukuju bas s oruzjem,nego vise po centrima hodaju/cekaju.😂😂😂

Katuska99
    05. Veljača 2018. 21:03

I ja spavam na desnoj, meni je draze da sam dalje od vrata kao ak dodje neki manijak da sam ju ja dalje 🤣 
    Ja bila danas kod dr, uzela mi bris pa me pogledala odmah. Beba je super 1200g, okrenula se dolje, mjere sve kak trebaju bit, opet se skrivala ali je u jednom monentu taman radila salto pa je vidjela dr da nista ne visi🤣
    Ja danas hodala doma iz grada, i jos isla s frendico u salon jedan da isproba vjencanice i sad me prepone rasturaju , uzas. 
    Btw dobila sam 12 kila do sad😳😳🙄

• ita87
    05. Veljača 2018. 21:04

Frajla

Marchy12

Hehe mene su plasili da su me ostavili romi,baka mi ima bas zanimljiv smisao za humor

Ja sam se bojala Krampusa, sjecam se jednog sv. Nikole, dida se sakrio i zvecko nekim lancima, a baka nam je govorila kako to krampus dolazi po nas. Brat i ja smo bili predstavljeni, a njima je to naravno bilo urnebesno smijesno

Stvarno?!?!? Ne bih nikad rekla da romi kupuju djecu, prije bih rekla da oni prodaju svoju djecu. Malo crnog humora 😱

• ita87
    05. Veljača 2018. 21:05

Marchy12

Haha kaj za ducane? To je u ovo danasnje vrijeme kad muski vise ne rukuju bas s oruzjem,nego vise po centrima hodaju/cekaju.😂😂😂

Ma ne hahahah mislila sam na ono sta je frajla napisala da muskim treba bit slobodna desna ruka hahahaha

Frajla
    05. Veljača 2018. 21:05

ita87

Frajla

Marchy12

Stvarno?!?!? Ne bih nikad rekla da romi kupuju djecu, prije bih rekla da oni prodaju svoju djecu. Malo crnog humora 😱

Kupili su ju da se uda za njihovog sina 😨

• ita87
    05. Veljača 2018. 21:06

Frajla stvarno nevjerojatno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.