Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    05. Veljača 2018. 21:07

Jeej imamo isto kila Katuska 😜 Ovaj moj je neki bucko, prije tjedan dana ga je procjenio na 1300 🤣 Cestitke na potvrdi da nema visuljka, ipak si pola ducana pokupovala s zenskom robicom🙃🥂

Mladamamica1911
    05. Veljača 2018. 21:09

Bokic cureee 😊
    Meni taj jastucic punoo olaksava super je 😍
    Imam pitanjce  nekako se cudno osjecam ni sretno ni tuzno nego jedino kako bi vam mogla docarat to je doslovno bezveze jel se neka osjecala tako ? Ne znam jel to normalno zbog silnih hormona i mirovanja i svih promjena ili nisam normalna vise 😥

Marchy12
    05. Veljača 2018. 21:14

Ipak je to drugo stanje,mislim da je cijeli spektar emocija normalan 🌈

Dare12
    05. Veljača 2018. 21:49

Uh..koliko ste ispisale...😱😱 Netko je pita za voznju nakon poroda, moj gin mi je savjetova 6-8 tj. ne vozit al to je bilo nakon cr. Ostalo sam sve zaboravila sta ste pisale..😂😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• LilyVanily
    05. Veljača 2018. 22:08

Na pregledu sve ok s bebom, jedino trebam pripaziti na prehranu zbog kila i početi vježbati. 🙃🏋 Vrijeme je da se pokrenem.
    Što se tiče spavanja, ja sam na desnoj strani i preferiram spavati do vrata. 😎😴 Čak mi sad u trudnoći više odgovara spavanje na desnom boku iako bi bilo poželjnije na lijevom...🙈

Meni je Samsung zakon iako su fotke i na Huaweiu super. Iphone ne volim.
    Što se tiče prednosti kao trudnice jedino gdje su mi rekli da uđem preko reda je na vađenje krvi za štitnjaču i za ogtt. Ostali svi ignoriraju, a trbuh mi je poprilično velik... U poštama je npr. naljepnica za prednost invalidima, ali nigdje se ne spominju trudnice što mi je baš zanimljivo. Mene su učili da se uvijek ustanem trudnicama, invalidima, starijim ljudima itd.ali to je očito postalo jako individualno... Nisam primadona niti tražim nekakav poseban tretman, ali da je drugo stanje stvarno je. I ne, nije mi zgodno pola sata ili više stajati u redu sa hrpom ljudi koji kašlju i šmrcaju u periodu kad se maksimalno trebam čuvati od gripe itd., sa stalnim pritiskom na mjehur i sa bolovima u leđima nakon dužeg stajanja, ali nema veze. Bitno da je beba dobro. Za ostalo ćemo lako. 🙆

• Litta
    05. Veljača 2018. 22:35

Vidim po vasim komentarima da ste vecina na desnoj strani. Ja sam na lijevoj, i kamo god idemo sam na lijevoj. Tako mi bas odgovara.
    Danas me jako leđa bole od hodanja i prepone. A jos i nisam puno hodala kao inace. Bebica ima 500g i leđa jedva izdrze, ne znam sta ce biti kasnije.

Honey
    05. Veljača 2018. 22:55

Katuska super da nije nista ispalo 🙈 i lijepa si i sa tih 12kg. 
    Mladamamica nisi luda, samo si trudna, sve je normalno.
    Cure laku noc 💙💋💋💋

05. Veljača 2018. 23:39

Panda bolje sam,  nisam jela,  ali me valjda ova infuzija malo digla.
    Jebena stvar je kaj mi je izgleda M skupio gripu,  eno ga smrce,  kaslje,  koza ga boli,  temp nema. Veceras spava u boravku da ne puse u mene,  samo mi to treba. 
    Ja spavam na desnoj strani,  na lijevoj je prozor,  desno su mi vrata. Provalnici ulaze kroz prozor,  njega ce prvog,  do tad ja pobjegnem. Moja teorija 😂😂😂😂
    Ja sam se bojala babaroga i vjestica! Moje dijetw valjda ni ne zna za to,  odnosno ako zna,  nis mu to ne znaci. On se boji policije 😂😂😂😂. Jer sam mu jednom rekla da policajci cuvaju dobre ljude,  a zloceste vode u zatvor. Kad je zlocest uvijek vice da ne bi isao u zatvot 😂😂😂😂.
    Sta sam jos trebala reci? A da Katuska,  moguce da si i gotova s najvecim porastom kila,  tak da ne brigaj. Sjecam se da sam s Maksom do 5.mj dobila 4kg,  a onda od 5. Do 6. 5 SOK!!! Mjesec dana 5 kila. I do kraja dobila jos samo 2,  samo sam u tom periodu imala veliki skok. Divna si! Kile odu,  dojenjem,  trcanjem za djetetom.... 😘
    Mislim da je Prody zavrsila monlog 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    06. Veljača 2018. 06:34

Dobro jutro!
    Vožnja? Kad možeš sjediti možeš početi voziti. Ja sam vozila nakon drugog i trećeg djeteta gotovo odmah kad smo došli doma, možda 5-6 dana od poroda.
    S prvim nakon par tjedana zbog epiziotomije.
    Katuška, čestitke na curki!!!

Danas sam primjetila da mi je stiglo...mlijeko!
    Dok sam prala zube skužila sam mokru fleku na potkošulji. Mialila sam da sam se zašpricala, ali ne...nisam! Baš se veselim dojenju! To je nešto posebno!
    I...da. već par dana ujutro me užasno boli cijelo zubno meso. Nije crveno, niti upaljeno. Kupila sam neki dan nove četkice, pa možda od toga iako koristimo srednje tvrde. Morat cu kupiti neku mekanu iako boli i prije pranja, kad se tek probudim. I onda nakon sat- dva gotovo.
     Idem raditi....predzadnji dan!

panda102
    06. Veljača 2018. 07:03

Dobro jutro...
    Ako sta mrzim to su nesposobni vozaci, znaci neki kreten gdje je ogranicenje 90 vozi 50. Paa tacno da sam imala pusku s desne strane kreveta (auta) upucala bih ga odmah, napravio je kolonu kao da su svatovi....
    I jutro pijem kafu u mraku, jedino gori svjetlo na napi, a vi se raspisale o babarogama... a kod nas sve u staklu, samo cekam kad ce mi neko pokucat...
    Super Katuska da je ipak curica odlucila ostat curica hahahah
    Yra jos malo radnih dana ooooooooj........ uzivancija... i spremanje za porod...
    srela sam susjedu u liftu, aiiiiiiiiii kako ces sad poceti da bujas vidjet ces... a jel Bgt rodit cu s 50 kg... svi pametni...
    to je bas ono sto mi je trebala reci u pola 7 ujutro.
    Litta i mene sve to boli jos i desna strana kao bubreg il sta ja znam sta je...
    Bolesna sam jos kao i tvoji Porudy i koza me boli...
    Lilly super za pregled...bebice nase.
    Kolega mi govori zena mu isla prosli t.na glukozu, poslali je na dijetu, pa ce ici nakon nekog vremena opet pa ako se ne popravi pikat ce se insulinima... sve za nase bebice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.