Sad me muz zove da ga je zvala moja kolegica/ prijateljica s posla, da stane kod nje u firmi kad ide doma, da ima nesto za mene. Bas me zanima kaj mi salje. Jos smo se cule jutros i prasica suti. Samo me 5 puta pitala jesam sama, valjda da se uvjeri da on radi pa da moze stat kod nje usput.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj ja se i trudna dizem onima.koji su vise trudni od mene i mamama s djecom..makar kad sam isla zadnje u bolnicu endokrinologu zasjela na stolicu u tramvaju i nisam mrdala! Samo sam cekala da me netko ide dici jer sam "mlada"! 🤔😐
Kad smo vec kod toga..kad ste odlazile na bolovanje,dal vam je vas kolektiv/kolege ista dao? Sitnicu za bebu ili slicno?
Kathryn kod nas na poslu obicno se kupi poklon kad se beba rodi pa se po nekome posalje.
Netko je pitao za patronoznu, mene je vec 2 puta zvala ako mi nesto treba. Sutra krecem na tecaj kod patronoznih pa javim dojmove. Vec su me drugi put zvali da dođem. Zadnji put nisam htjela jer sam radila, ali sad sam doma pa cu proc malo, mozda nesto korisno saznam
Mi smo obično uzimali za bebu nesto kad se rodi, pa ako je kolega damo mu na poslu, ako je kolegica dogovorimo neku kratku kavu mjesec, dva nakon poroda
Aha...ok! Jer kod nas na poslu smo si svi fakat super,i sve su cure bile odusevljene sto sam trudna,mazile me pazile...skupljamo novce za rodendane od svake,castimo se...kad je zadnja voditeljica odlazila u drugi shopping centar,kupio joj se poklon od skoro 700kn! I ja sad zadnji dan sve cekam koja ce donjet nesto za mene kak su dolazile u smjenu i nitko nista! Onda je bila rijec da cemo se sve naci na kavi jedan dan evo nikak i ni glasa o tome vise! Bas sam par dana bila nekak razocarana,sad me kao proslo al opet si mislim koliko radimo skupa da fakat nisam nis zasluzila! 😐 Sad cu se tjesiti da ce poklon tek stici! 😂 Mislim,naravno nije sve u poklonima ali jednostavno jako dugo sam u firmi i dugo radim sa vecinom od njih pa me to bas malo rastuzilo!
Cure ja sam otisla na hitnu na kraju, danas sam i svaku casu vode povratila pa me bilo strah da ne dehidriram. Ugl krvna slika uredna, nije viroza nimakva kazu. Mali stisce zeludac izgleda. Dali su mi infuziju da se malo dobojem. Ako bi mi dalje bilo tako da i vodu povracam, da dodjem opet.
Vezano za iznenadjenje od kolegice... Kukala sam joj neki dan da mi se tesko okretat i spavati po noci i da si moram kupit jastuk kiflu...
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aha…ok! Jer kod nas na poslu smo si svi fakat super,i sve su cure bile odusevljene sto sam trudna,mazile me pazile…skupljamo novce za rodendane od svake,castimo se…kad je zadnja voditeljica odlazila u drugi shopping centar,kupio joj se poklon od skoro 700kn! I ja sad zadnji dan sve cekam koja ce donjet nesto za mene kak su dolazile u smjenu i nitko nista! Onda je bila rijec da cemo se sve naci na kavi jedan dan evo nikak i ni glasa o tome vise! Bas sam par dana bila nekak razocarana,sad me kao proslo al opet si mislim koliko radimo skupa da fakat nisam nis zasluzila! 😐 Sad cu se tjesiti da ce poklon tek stici! 😂 Mislim,naravno nije sve u poklonima ali jednostavno jako dugo sam u firmi i dugo radim sa vecinom od njih pa me to bas malo rastuzilo!
Nas je puno u kolektivu i bas smo dobra ekipa. Castimo za rockase i kupujemo si poklone. Kada netko ide na porodiljni/bolovanje ne poklanjamo nista, nego kupimo poklon kada se beba rodi, pa nas par koji su si najblizi s doticnom osobom ode u posjetu nakon 2-3 mj kad se beba rodi i preda se poklon.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Čitam ja vas..al dok dođem do zadnje strane mlj trudnički mozak sve zaboravi..za mob ja imam samsung s6 nebi ga mjenjala za nista..prije njega imala s4 isto bila prezadovoljna..patronaža..kod nas dolazi nakon rođenja dok ne otpadne pupak svaki drugi,treci dan do tog prvog kupanja..mislim da u rodilistu daju broj na koji se moram javiti..nisam ziher..ugl.ja danas obavila bris za streptokok..u srijedu pregled i to je to
Joj nek si ti proudy otisla da te pregledaju, nadam se da ce ti se uskoro to sve smiriti...
Ja sam si iz Etherala narucila jastuk,grlim ga bez prestanka..jedino ga jos u spavacu nisam odnjela,jos uvijek sam na tome da grlim muza a ni trbuh nije problem jos..😁😄
Moj ce bome i u spavacu, trbuh mi je nocu 5 puta tezi, svaki put se probudim kad se okrecem. A recimo proslu trudnocu sam cijelu bez bada izgurala bez jastuka, uopce mi nije trebao.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji