Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 14:44

Mene isto nikad ni u prvoj trudnoci ni sada nitko nije pustio preko reda,  nitko mi se nije dizaou javnom prijevozu ni nista. Stovise sjecam se kad sam dosla na muriju rjesavat sve one papire s malim u kolicima,  cekali smo 45 minutau redu,  dok neki deckic od 18god nije poceo vikat da ih sve sram moze biti jer se prave da me ne vide. 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    05. Veljača 2018. 14:50

Da me netko dobrovoljno pusti preko reda nisam doživjela. To je ipak malo previše 😂 Ali sam doživjela da me ljudi u policiji napadnu jer nisam htjela pustiti neku ženu ispred sebe. Nisam ju htjela pustiti jer je ona samo trebala nešto pitati (a to nikad ne završi sa samo da nešto pita), a ja sam bila u periodu mučnina i već sam čekala 45 min. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

05. Veljača 2018. 14:58

Ma uzas,  meni je to bas manjak kucnog odgoja i jako mi je to ruzno. Trudnicama i zenamas djecom se uvijek dizem i uvijek ih pustam ispred. Cak i sad kad sam trudna,  ustajem mamama s djecom,  jer znam kakav je moj kad je tramvaj krcat a on bi bas sjeo.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Veljača 2018. 14:59

Panda još 1min! Ja sanjam o lubenici. I voljela bi da me ova moja divljakuša ipak malo više udara danas, sad mi fali, ali ne po organima hahah
    Mene isto još nitko nije pustio preko reda, upravo suprotno, neki dan u dm-u ja došla na red, imala 4 stvari možda, i prodavačica pozove gospodina nek on dođe ČASKOM prije kao ona to ČASKOM riješi. Ja popi... Na kraju frajer još pitao jel bi mu mogla to zamotat hahahahaha samo sam ju prostrijelila pogledaom i onda je časkom nazvala kolegicu koja nije došla a ja sam već bila gotova.

• sema
    05. Veljača 2018. 15:01

Bok cure, evo i mene nakon par dana... Vidim sasta se dogadalo..
    Bolesnim curama savjetujem salatu od bijelog i crvenog luka s malo kiska i ulja i soli (ovo mrzim jesti ali vjerujte meni je prije 2 tjedna pomoglo kad sam imala temperaturu i zacepljen nos) ☺
    Bol u mom bubregu ipak nije zabrinjavajuca, doktorica kaze da mi klinjo samo radi pritisak na tu stranu, a moguce da sam dobila i upalu tih misica jer idem na vježbe 😂😂

Kako nam je Palčica? Imamo li skoro prvu bebu ove grupe? 😀

Frajla
    05. Veljača 2018. 15:01

Ja isto koristim prednost u laboratoriju jer sam prvi put čekala, pa je sestra na salteru vikala na mene da trudnice imaju prednost (pise na uputnici tjedan trudnoće) 
    Tako da sad s vrata idem pravo na salter i onda mi kaze da odmah udem u tu sobu. Bude ispred vrata ovih sto čekaju, ali ja to tako brzo obavim da me ne stignu ni mrko pogledati 😂 

Honey
    05. Veljača 2018. 15:05

Hoću reći i on konj što je stvarno onda otišao prije mene bez da me možda pita a nije da mi se ne vidi trbuh!

Sarita_00
    05. Veljača 2018. 15:18

Sad mi je na uputnici pisalo velikim slovima TRUDNOĆA i nisam smatrala potrebnim naglašavati to kad sam predavala papire. Izađe sestra nakon par minuta, pogleda me i pita jesam ja trudnica i da sam joj trebala reći. 
    Uglavnom... Upala sinusa apsolutno svih i početak upale uha. Dobila sam antibiotike na 2 tjedna, kao to su provjereni za trudnice. I uz to ispiranje nosa hipertoničnom otopinom. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

05. Veljača 2018. 15:18

sema

Bok cure, evo i mene nakon par dana… Vidim sasta se dogadalo..
    Bolesnim curama savjetujem salatu od bijelog i crvenog luka s malo kiska i ulja i soli (ovo mrzim jesti ali vjerujte meni je prije 2 tjedna pomoglo kad sam imala temperaturu i zacepljen nos) ☺
    Bol u mom bubregu ipak nije zabrinjavajuca, doktorica kaze da mi klinjo samo radi pritisak na tu stranu, a moguce da sam dobila i upalu tih misica jer idem na vježbe 😂😂

Kako nam je Palčica? Imamo li skoro prvu bebu ove grupe? 😀

Maloprije sam se cula s njom. Kaze da su joj se trudovi smirili,  na svakih 3 sata se jave. Ne zele nista na silu i trude se da bebuska ostane unutra bar do 39tt. Koma joj je jer ne moze ni posjetu primiti jer su ih zabranili zbog gripe.
    Al Palci ko Palci,  zvjer pozitivna,  ne da se ona. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Veljača 2018. 15:20

Frajla

Ja isto koristim prednost u laboratoriju jer sam prvi put čekala, pa je sestra na salteru vikala na mene da trudnice imaju prednost (pise na uputnici tjedan trudnoće)
    Tako da sad s vrata idem pravo na salter i onda mi kaze da odmah udem u tu sobu. Bude ispred vrata ovih sto čekaju, ali ja to tako brzo obavim da me ne stignu ni mrko pogledati 😂

Kod mene u labu je posebni odjeljak za knjizice za trudnice i djecu,  pa se ne moras gurat ni naglasavat,  to mi je ok.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.