Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 19:54

kathryn

I da..daj mi recite…ja se evo maloprije vratila od gin.isla otvorit bolovanje..dobila 2 primjerka one potvrde o privremenoj nesposobnosti! Jel obje idu u firmu?? Uvijek kad sam.do sad bila.bolesna dobivala sam jednu,sta ce mi sad 2? 😣

Pojma nemam,  ja sam samo jednu bila dobila. Ne znam zakaj 2 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    05. Veljača 2018. 20:00

kathryn

I da..daj mi recite…ja se evo maloprije vratila od gin.isla otvorit bolovanje..dobila 2 primjerka one potvrde o privremenoj nesposobnosti! Jel obje idu u firmu?? Uvijek kad sam.do sad bila.bolesna dobivala sam jednu,sta ce mi sad 2? 😣

Ja sam isto dobila 2. Jednu odnijela u firmu a jedna mi ostala. Jedino ti trebaju 2 doznake za firmu i hzzo

panda102
    05. Veljača 2018. 20:04

Samo da pitam Proudy kako je. Jesi li bolje? 
    Ja imams onim perlicama. I odlican je jer se ne moze spljostit kao obicni jastuk. Navlaka je i skidam je i perem. Takodje ljubav mog zivota kao i Elvirinog hahaha
    Kathryn meni su rekkli kad krenem na bolovanje otvorit sampanjac i da me jos onaj cep pogodi u ledja da sto prije odem. 😒 tako da imas dobar kolektiv. Radim s 55 muskih ne ocekujem nista. 

panda102
    05. Veljača 2018. 20:06

Ja ne mogu na lijevi bok jer se mm okrene orema meni i puse kao bura...

Honey
    05. Veljača 2018. 20:06

kathryn

Jedan da imas u rezervi ako jedan izgubis hahaha

Honey
    05. Veljača 2018. 20:08

Panda hoce ljudi pod8jelit s tobom sampanjac, kako nista 😂 zamijenite se za strane 🙄

panda102
    05. Veljača 2018. 20:09

Glupo citiranje

Frajla
    05. Veljača 2018. 20:14

panda102

Ja ne mogu na lijevi bok jer se mm okrene orema meni i puse kao bura…

I ti spavas na muskoj strani ko i ja 😂

panda102
    05. Veljača 2018. 20:15

Ja sam musko trebala bit hahahahahah

• ita87
    05. Veljača 2018. 20:20

Panda pa mi smo cijelu sobu okrenuli da ja mogu spavati da lijevom boku okrenut ledjima od njega 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.