Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    05. Veljača 2018. 18:57

Meni je huawei najbolji,pogotovo kaj se tice kamerice🤗🤗 Ovaj jastucic izgleda fakat udobno,morala bi si i ja naruciti taj iz ethereala,ionak planiram i kupnju tetri tamo. Isto tak me ceka i slaganje ormara,al sve nekako odgadam, a ne trebam ni mirovati,strasno nesta 😂😂😂 Kako to da Palcica treba cekati do 39,zad nije u terminu vec od 37 tjedna?

05. Veljača 2018. 19:04

Marchy12

Meni je huawei najbolji,pogotovo kaj se tice kamerice🤗🤗 Ovaj jastucic izgleda fakat udobno,morala bi si i ja naruciti taj iz ethereala,ionak planiram i kupnju tetri tamo. Isto tak me ceka i slaganje ormara,al sve nekako odgadam, a ne trebam ni mirovati,strasno nesta 😂😂😂 Kako to da Palcica treba cekati do 39,zad nije u terminu vec od 37 tjedna?

Je u terminu,  ali ako joj ne pukne vodenjak ili ne krenu posteno njeni trudovi,  oni joj nece nista davati da bi to potaknuli do 39tt. Ako se nesto pokrene prije,  pokrene.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Veljača 2018. 19:10

Kako se peru ti jastuci, jel se skida navlaka ili cijeli ide u perilicu?
    Mislim da bi meni smetalo to punjenje ako suska malo, ako je kao jastuk obicni, onda moze 😀

05. Veljača 2018. 19:14

ita87

Mislim da bi meni smetalo to punjenje ako suska malo, ako je kao jastuk obicni, onda moze 😀

Ovaj moj ima navlaku,  a moze se i cijeli oprat ako stane u masinu,  meni ovaj nece stati,  morat cu ga nosit negdje oprat.
    Punjenje na mom nisu one kuglice,  nego kao klasicni jastuk.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Veljača 2018. 19:14

I meni je huawei super, dobila sam ponudu i za njega, huawei mate p10 pro, za 75kn mjesecno, ali mi je bas velik, isla sam ga vidjet bas... a budem vec sutra odlucila

kathryn
    05. Veljača 2018. 19:16

Ovaj moj ima navlaku koja se skida i moze prati..ne suska nista,ja sam i za same jastuke izbirljiva al ovaj mi je pun pogodak,fino mekani i bas se prilagodi meni...
    E da,sta se tice mobitela,ja imam Samsung s7 ima godina dana,radi bez greske i nebi ga mijenjala za nista! Kamera je odlicna,uvijek kad smo negdje svi govore da ja slikam jer je moja kamera najbolja! 😊

• ita87
    05. Veljača 2018. 19:18

ProudMomy

ita87

Ovaj moj ima navlaku, a moze se i cijeli oprat ako stane u masinu, meni ovaj nece stati, morat cu ga nosit negdje oprat.
    Punjenje na mom nisu one kuglice, nego kao klasicni jastuk.

E pa to je super onda, ne mogu zamislit da mi suska cijelu noc 😀
    Ja zasad jos ne vidim potrebu za jastukom, imam veliki poplun 220x240 i onda si kraj stavim nekako izmedju nogu, pa na lijevi bok i ok mi je tak dok se ne okrenem, ali tada se ionako razbudim pa me nikakav jastuk ne bi spasio. Na desni bok ne mogu nikak spavat, jos se mm okrene prema meni pa mi puse u facu i to mrzim 😂

• Elviramagistic
    05. Veljača 2018. 19:21

I ja imam jastuk od Ethereala..kupila jos u 8 mjesecu..navlaka se skida i pere..ma to je ljubav mog zivota uz muza naravno 🙈🙈🙈🙈

kathryn
    05. Veljača 2018. 19:29

I da..daj mi recite...ja se evo maloprije vratila od gin.isla otvorit bolovanje..dobila 2 primjerka one potvrde o privremenoj nesposobnosti! Jel obje idu u firmu?? Uvijek kad sam.do sad bila.bolesna dobivala sam jednu,sta ce mi sad 2?  😣

Honey
    05. Veljača 2018. 19:44

ita87

Imam isto od ethereala i sve se pere. Kao obicni jastuk je. 
    Huawei p10 mi nije prevelik. Neznam kakav je taj pro moze bit da je veci. 
    Spaca mi se a glupo mi je sad zaspat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.