Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    06. Veljača 2018. 07:45

Jutro, evo da i ovdi udrem pecat prije kontrole..😊 Cujemo se posli...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Litta
    06. Veljača 2018. 07:48

Dobro jutro cure.
    Proudy kako je danas? Je li kod muza gripa ili je bolje? 
    Yra jesi bila kod zubara? Ja sam bila na kontroli zbog trudnoce pa mi je pricala da trudnicama desni nateknu.. meni je tad bilo ok, samo na jednom mjestu je malo vidjela nateceno pa mi je rekla da si kupim neki gel i mazem malo.. meni je pomoglo..

Sarita_00
    06. Veljača 2018. 08:18

Dobro jutro! 
    Yra otečeni desni su recimo normalni u trudnoći. Tako je meni barem rekla moja zubarka. Treba koristiti isključivo soft četkicu i što blažu pastu, biljne ili one sa propolisom i tijekom pranja lagano masirati desni. Meni se super pokazao zeleni Elmex koji je baš za osjetljive zube. Kod mene su desni lagano upaljene skroz, na mjestima se povlače i baš me bilo strah kakva će situacija biti u trudnoći. Na kraju je super, da se ne ureknem. Mislim, ostalo je otprilike onako kako je bilo prije, nije otišlo na gore.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

06. Veljača 2018. 08:23

Dobro jutro curke.
    Frendica mi je trudna i rekla mi je da odem kod Vukovića. Ima li netko nekakvih iskustava?

Honey
    06. Veljača 2018. 08:45

Jutro!!!! Proudy znači muž, pa bio je on tako i prošle godine isto a?? Pa nije htio ništa uzimat od lijekova ako se dobro sjećam... Samo se ti čuvaj. Kako je danas? Još nam pajaš vjerojatno, samo ti odmaraj. A ovo sa malim i policajcem, ajme, uspjeh  Dare sretno pa se javi!  Panda kad nam ti ideš na pregled? U ponedjeljak? Ja sam malo brinula oko te glukoze, sad sam se malo smirila. Ići ću za jedno dva tjedna i to izvadit, a šta kako bog da, riješit ćemo i napravit šta treba, kako si rekla sve za naše bebice. Je i mene svi uvjeravaju da će sad TO krenit, hahahahahaha IT od Spielberga je mala beba naspram TOG u trudnoći. Ako i budem kit šta me briga, toga se ne bojim ko babaroge  
    Evo jedne loše recenzije za Biobazino mlijeko za tijelo za mame i trudnice. Kupila ga prošle godine i bila dosta zadovoljna sa njim, fino se upije, nahrani kožu, nema neki jak miris. Znači mažem ga neka tri mjeseca ako. I sad sam došla pred kraj boce, počelo to smrdit ko kuga. Ajd ja kontam trudna sam umislila se, sad mi i sir smrdi a za 5min bi ga jela. I dođe mi muž prekjučer kaže da toliko smrdi da ga odbija uopće prebližit se trbuhu. I stvarno, nešto tu nije dobro, a kao može biti otvoreno 12mj! Baš ću napisati na njihovoj stranici prigovor, makar oni su mi kupac, baš im nešto gradimo   

yra
    06. Veljača 2018. 08:50

Litta, Sarita, (rimuje se!) Na početku trudnoće sam sve prekontrolirala i sve je ok. Nikad nemam problema sa zubnim mesom jer sam ga već godinama četkicom masiram tijekom pranja. Međutim, izgleda da sam ja nešto pobrkala i kupila četkice srednje tvrdoće (mittel) umjesto mekanih (soft). Obično kupujem četkice svima odjednom, znači i klincima. Ovima većima sam kupila iste kao i sebi. Nisu se žalili! Još. Vjerujem da je kombinacija neprikladne četkice i to što vi kažete- trudnoće.
    Panda, ti si opasna ženska, ali potpuno te kužim. Danas sam na Savskoj kod vatrogasaca propustila vatrogasno vozilo da uđe u garažu, a mulac iza mene je počeo trubiti. Mislila sam si, mamicu ti tvoju, hoćeš da ti sad izađem van pa da vidim koliko si frajerčina. Uglavnom, nisam izašla. Lupnula sam se kažiprstom po sljepoočnici tako da vidi da mislim da je idiot.
    Katuš, nemoj se sekirati zbog kilaže. Ja imam frendice koje su u trudnoćama znale dobiti po 25 kg. Nakon poroda u svega par mjeseci su se stesale.
    A ja dobijem školskih 11-12kg i na porodu izgubim 6-7. Dojenjem mi ne ode ni gram.

• sema
    06. Veljača 2018. 08:53

Jutro cure,citam par stranica od jucer i jutros pa nisam zapamtila koja je sto napisala 😂
    I ja imam ovaj jastuk i koristim ga u dnevnom za gledanje tv-a, jos nije dobio zeleno svjetlo za spavacu sobu 😁
    Etheral mi je super, narucila mi je sestra posteljinu pa sad cekam da je dobijem. Ima li koja njihove posteljine? Kakve su?

Ne znam koja misli da nije normalna zbog svojih emocija,ali meni su rekli da je u vom stanju sve normalno pa tako sta god bilo ja sam normalna 😁😁
    Mene moja dr. jos nije slala na provjeru secera jos uvijek, udebljala sam se do sad 5kg i mali je na zadnjem pregledu (prije 2 tj) imao 850g... Jel to mala kilaza?
    Danas sam isla na vadenje krvi, opadaju mi trombociti stalno,ima li jos koja problema s tim?

Sarita_00
    06. Veljača 2018. 08:54

Da se nadovežem na Biobazu i mlijeko za tijelo... Kupila sam ga u 9. mjesecu i miris mi se baš nije nešto sviđao, ali isto sam se tješila da je to do trudnoće. Koristila sam ga dosta često, pa sam napravila pauzu od nekih 2 tjedna. Nakon toga mi užasno smrdi, totalno sam ga izbacila iz upotrebe. A ostalo je pola sigurno! 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    06. Veljača 2018. 08:55

Honey, kako si danas?
    Baby, ne znam za Vukovića, nikad nisam čula za njega. Gdje radi?
    Dare, čekamo izvješće!

Palči, kako si, ima li kakvih novosti?

yra
    06. Veljača 2018. 09:03

Ko je spominjao Baba Rogu?
    Ja se jedino prestravim na onu masku iz vriska. I sam film  je odvratan, ali maska...užas, ne mogu je pogledati. Valjda fobije iz dana kad sam prvi put gledala taj glupi film.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.