u vinogradskoj radi.
što se tiče kila curke pa vi ste fit. ja sam dobila 10 do sad. a imam još četri mjeseca. znači od danas ne moram jest uopće...
Gledala sam i ja posteljinu u etheralu s 9 dijelova, s ogradicom. Ima li tko ogradicu i gdje ste kupile?
Do sad sam se udebljala 6kg. U početku nešto malo a poslije nove godine je krenulo
Sad sam na 57kg.
Honey ne brini zbog glukoze. Već bi ti se nešto pokazalo da imaš problema. Meni je bio šećer malo povišen, dobila aparatić i sad je ok. Otkad ne radim se sve poboljšalo, valjda kako više ne sjedim na poslu toliko. Bilo me je malo strah kako ću podnijeti ogtt ali sve je dobro prošlo, bez problema.
Da se nadovežem na Biobazu i mlijeko za tijelo… Kupila sam ga u 9. mjesecu i miris mi se baš nije nešto sviđao, ali isto sam se tješila da je to do trudnoće. Koristila sam ga dosta često, pa sam napravila pauzu od nekih 2 tjedna. Nakon toga mi užasno smrdi, totalno sam ga izbacila iz upotrebe. A ostalo je pola sigurno!
Meni to biobaza mlijeko uzasno smrdi,koristila sam ga prva dva tjedna dok nisam dobila tester Hipp ulja protiv strija,mirisala sam kao beba 😂 od tada samo njega koristim i evo do sada (hvala Bogu) nisam dobila strije,naadam se da ni necu 🤷🏼♀️🙄 Meni je ono super,lijepo se upije i jaaako fino mirisi ☺️
Onda dobro da nisam kupila biobazu. Bila me jako svrbila koža i išla sam u dm, biobaze nije bilo i kupila privremeno ulje baby love mama. Lijepo mi miriši i super mi je, neću ga ni mijenjati. Nije bilo uopće skupo pa nisam previše očekivala ali za sad mi je dobro.
Meni je biobaza opcenito bas bezveze marka, sve sto sam probala je bilo onak, prosjecno ili ispodprosjecno, furaju se na prirodno kao, a nisu bas prirodni.. dobila sam tu kremu u dmu, nosim ju u torbi ako me bas negdje pocne svrbiti stomak da se imam s cim namackati 😂
Inace se mazem ili s mustelom ili s maslinovim uljem
Jutro curkee!
gužvica na poslu danas:/ Malo zavidim Yri, čini mi se da je moj porodiljni miljama daleko:)
Ja se jutros vagala, +5 kila od početka s tim da prva 3 mjeseca nisam dobila ni gram.
Sutra idem na oggt, danas malo kao postim, a taman otkrila novi King od pistacije
Hahar se nagurava već 3 dana nemilice ,ali ne bunim se.
Proudy jesi OK? Baš te čopilo nezgodno:/
Ja nemam problema s babarogama ni romima ni vriskovima:)) Al moj dragi zato ima:)))
Bacam se u potragu za ogradicama za kimbač!
Jel neko zna di se kupuju pidžame za dojilje, a da nije Mama nova jer mi se fakat ne daje 300 kuna za pidžamu:/
[/url
Ja sam uzela tu kremu jer mi je djelovala ok, biljna i sve to, još ima i pumpicu. Ali sam uz to uzela i neko ulje od dm-a. Na kraju se više mažem tim uljem.
Imam i neki roll-on od biobaze i baš me razočarao. Ne djeluje ni kad doslovno vegetiram cijeli dan, a onda one toplije dane kad sam skroz u pokretu bolje da ni ne spominjem. Fino miriši, ali džaba mu to 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ogradicu za početak necu uzimati ni stavljati ( malo sam parnoicna), za kasnije mozda uzmem one zastite od dada&rocco, bas su mi fora, jednio sto su malo skuplje
Spavacice sam uzela dvije u c&a, do koljena su, jedna se kopca po sredini cijelom duzinom, a druga negdje do pupka
I jos mi je mama uzela dvije na placu, bas za dojilje, imaju gumbe s obje strane, mislim da su bile 50 kn
Zrinchy, ja sam kupila spavaćicu u...hm...ne znam jel'to Pletix dućan...ima kopčanje do ispod grudi.
Isto sam u c&a vidjela prekrasne i još jefrinije. Moram i ja dokupiti još barem dvije, ali sa kratkim rukavima.
Zrinchy, ja sam kupila spavaćicu u…hm…ne znam jel'to Pletix dućan…ima kopčanje do ispod grudi.
Isto sam u c&a vidjela prekrasne i još jefrinije. Moram i ja dokupiti još barem dvije, ali sa kratkim rukavima.
Pa super, C&A sam skroz smetnula s uma:) I meni trebaju kratki rukavi, čak sam razmišljala kupit gore potkošulje za dojenje, a dolje donji dio neke malo veće pidžame:)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji