Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 14:21

O Sarita bas ti se sve nakacilo! Ako je bas bas upala,  vjerojatno ces morat antibiotik,  ako je tek na pocetku,  nekad se da rijesiti samo kapima. 
    A ovo za grlo,  moze biti da prolazi,  ali sad to sve treba,  kak bi moja doktorica rekla,  iskasljati. Kad ides na uho grlo nos?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Veljača 2018. 14:23

Znaci ja bi definitivno trebala uzeti taj za kunu jer nema smisla, koliko puta sam ga izgubila i koliko je padao... 😂
    Ma meni jos prije 5,6 godina iphone isao na zivce pa sam se prebacila. 
    Ali vidim da je na ponudi pa rekoh da usporedim. Ma zapravo mi se ne mijenja mob, ok je ovaj, tek ga godinu dana imam. Ali sta kad firma nudi, necu odbit 😀
    Pa da mogu u miru otic na godisnji pa porodiljni 😀😀

• ita87
    05. Veljača 2018. 14:24

Sarita ja jos nisam dozivjela da me netko pusti preko reda 😀
    Nadam se da ce proci brzo!

05. Veljača 2018. 14:25

ita87

Znaci ja bi definitivno trebala uzeti taj za kunu jer nema smisla, koliko puta sam ga izgubila i koliko je padao… 😂
    Ma meni jos prije 5,6 godina iphone isao na zivce pa sam se prebacila.
    Ali vidim da je na ponudi pa rekoh da usporedim. Ma zapravo mi se ne mijenja mob, ok je ovaj, tek ga godinu dana imam. Ali sta kad firma nudi, necu odbit 😀
    Pa da mogu u miru otic na godisnji pa porodiljni 😀😀

Imas pravo,  tvoj mob se vozi NA autu. Uzmi ovaj za kunu 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    05. Veljača 2018. 14:26

Glasamo za taj od kunu :D

Sarita_00
    05. Veljača 2018. 14:33

Ma ne bi ni mene pustili da sam pitala. Kad sam predala knjižicu sestri sam joj napomenula da sam trudna, tako da me zvala natrag unutra tek što sam izašla. I u laboratoriju to koristim. Samo stanem na početak reda sa trudničkom knjižicom, svi gunđaju, ali nitko meni ništa ne kaže. Vidjela da druge tako, pa onda i ja.
    Dobila sam hitnu uputnicu, tako da sam odmah išla. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    05. Veljača 2018. 14:34

I KUNA JE POBIJEDILA!!!!! hahaha
    Sarita scheise! Ako imaš čuvarkuću doma kapni njega u uho, meni pomoglo, ako je upala na početku. I čuvaj se propuha, šta da kažem, da ti se ne pogorša. Bit će to ok, dobit ćeš u najgorem slučaju antibiotik ali ima ih već dosta koje trudnice smiju. Evo ja sam recimo u prvom tromjesečju popila 3 kutije različitih, i hvala bogu sve dobro do sada.

• ita87
    05. Veljača 2018. 14:36

Kakve ja dileme imam, to je za ne povjerovat! 
    Ne mogu ja imat dobar mob pa da moram o njemu razmisljat hocu li ga vozit u autu ili na autu 😂😱😱

panda102
    05. Veljača 2018. 14:37

Znaci samo da otkuca 15:00 da idem spavat :D sanjam o lezanju....

panda102
    05. Veljača 2018. 14:38

Sarita je ne koristim trudnicke cari ja idem u muski wc u lab ahhahahhahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.