Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 13:49

Sad mi je lakse 😂😂😂😂
    Ja se izgovaram svaki dan,  pa moram mirovat ne smijem to radit,  i svaki dan mi prodje taj izgovor 😂😂😂😂
    A kad krenem znam da cu za cas to slozit,  al nece mi se i nece

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Veljača 2018. 13:52

Ja nisam imala iphone od 4s kad je bio. Poslije se prebacila na huawei i super mi je, pa sad gledam dal da za kunu uzmem p10 lite 😀
    Ostali mi dodju 80kn mjesecno, nije strasno. Meni najbitnija kamera na mobu, ostalo nista haha

Honey
    05. Veljača 2018. 13:58

Ma da, ormar mi je zahvat isto. A njega ću morati uskoro jer nam dolazi čovjek da nam zatvori dio sobe i pretvori u ormar.
    Imam hrpu stvari iz 2004, možda bude u modi hahahaha Ma užas, hrpu toga šta ni ne nosim.
    Panda neznam, nadam se da te neće gripa, pa sad si ju imala prije mjesec dana jebemu!?!!! Dobro će ti doći taj četvrtak, mogli su vam to i spojit.  
    Ita savjetujem Samsung. Govorim kao ajfonašica koja je bila ajfonašica od 2010g. Neusporedivo bolje i jednostavnije!
    Ja vrlo zadovoljna sa S8, stvarno. A šta se muža tiče to sam mu i rekla, da će mala njemu lakirati hahahaha već vidim šljokičasto plavu  
    Frajla hvala baš ću pitati u dz

05. Veljača 2018. 14:02

Sto se kamere tice meni je ovaj fakat vrh! I s6 ima super kameru.
    Evo slazem se s Honey,  bas sam bila zadrti iphone user,  ali sad ne bi mijenjala samsung za nista,  osim za drugi,  bolji samsung 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Veljača 2018. 14:03

ita87

Ja nisam imala iphone od 4s kad je bio. Poslije se prebacila na huawei i super mi je, pa sad gledam dal da za kunu uzmem p10 lite 😀
    Ostali mi dodju 80kn mjesecno, nije strasno. Meni najbitnija kamera na mobu, ostalo nista haha

Uuu da imaju ovi moji kolege huawei P10,uzeli ga prošle godine, isto odličan, super kamera i vrlo jednostavan i funkcionalan. Nećeš ni s njim pogriješit!

panda102
    05. Veljača 2018. 14:05

Bolje taj za kunu hhahaha ma sve je to precjenjeno... ti mobiteli, ispadne ti i cao, moš se slikat :P 
    Meni je najbolji onaj koji mi neko kupi :D

Honey
    05. Veljača 2018. 14:09

panda102

Bolje taj za kunu hhahaha ma sve je to precjenjeno… ti mobiteli, ispadne ti i cao, moš se slikat :P

Nemoš se ni slikat

panda102
    05. Veljača 2018. 14:09

Honey

panda102

Bolje taj za kunu hhahaha ma sve je to precjenjeno… ti mobiteli, ispadne ti i cao, moš se slikat :P

Nemoš se ni slikat

Jako tužna priča :( ahhahahhaha

05. Veljača 2018. 14:11

panda102

Ja sam svoj dobila na nagradnjaci 😂😂😂
    Ma najbolji mi je 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    05. Veljača 2018. 14:17

Mogla bi se naviknuti da kod doktora imam prednost jer sam trudnica. 😂
    Što se kašlja tiče, upala je malo blaža nego je bila, ali mi je sad grlo iziritirano, pa neka nastavim s onim što sam dosad imala. Veći problem je što sam zaradila i upalu uha. Nije mi htjela davati nikakve antibiotike, nego me šalje na uho-grlo-nos, pa da mi oni vide što i kako dalje. Pogotovo jer je to sve vjerojatno povezano, a i općenito imam problema sa sinusima. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.