Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    05. Veljača 2018. 12:43

Honey

HAHAHAHAAHAHAHAHA Panda bi se ljubila sa patronažnom hahahaha Vidim super si danas Zrinchy ja sam bila užasno gladna u Italiji i osjetljiva, mislila sam da je PMS, nisam se nadala već trudnoći a kad ono surprise! Italija divna, svašta za vidjet i probat gdjegod odeš, kućna vina sva dobra! Što se tiče ljetovanja ove godine rekli smo ići u 9.mj. sigurno, najvjerojatnije Lošinj, to je naš otok <3 Predivne Šetnjice pod borovinom skroz uz more, mislim da je idealna destinacija za doći sa bebom. Naravno, da bog da pa da sve bude u redu i svi budemo zdravi!

daaaa, Lošinj je diiiivan<3 Prošle godine sam čak 2 puta bila, jednom u hotelu, jednom ukampu:) Za bebe je super, ima i ona pješčana plaža prepuna borova…ma milina!

[/url

Frajla
    05. Veljača 2018. 12:49

Sarita_00

Ja svaki put kod doktorice gledam plakat za tečaj, ali nisam se još odlučila zvati i prijaviti se. Nekako računam da imam još puno vremena do 5.mjeseca. 😂😂

Ovisi gdje planiras ici, koliko vidim po domovima zdravlja u zg su uglavnom po tri sata u komadu, mene je frka kako bi  mi bilo sjediti toliko mjesec dana prije termina. Je da i na poslu sjedim, ali tu se mogu ustati, prosetati, piti, ici na wc kad god mi se smisli.... u nekim manjim mjestima navodno bude sat vremena i gotovo

Frajla
    05. Veljača 2018. 12:56

Honey

Hoću poslati komentar i kaže mi klokanica da je predugačak evo i ostatka:
    Sarita javi se od doktorice, nadam se da nije otišlo dalje!
    Ja jučer jedino šta sam sretna da sam uspjela nokte nalakirati, pitam muža kako mu se sviđa a on kaže da mu miriše ko da smo lakirali parket sa dva sloja laka. Rekla sam mu neka se navikne da će i on imati nalakirane kad mala poraste i mi krenemo u lakiranje
    Šta se patronažne tiče ja nemam pojma kako to ovdje funkcionira kod nas. To dolazi iz bolnice gdje si rodila, iz dz gdje se vodiš ili iz dz po prebivalištu??? Svakako bi da dođe kad bude vrijeme.

Patronazna bi ti trebala doći iz onog dz koje pripadas po stanovanju ( nije da moras imati tamo nekog doktora), ako zivis na jednoj adresi, a prijavljena si na drugoj onda nazovi najblizi dz pa se dogovori s njima

panda102
    05. Veljača 2018. 13:01

Ma Honey divna sam, boli me za popiz....
    Sva koza me boli na dodir...da se necu prehladit...a glava necu ni spominjat. Jos kad pogledam u lijevo ili desno me bole oci bas i onaj dio iznad nosa :( Ali sve je to super, plata je otisla u subotu hahaha sad cekamo 15. :P
    Joj u čet imamo praznik, lezanje kod kuce level pro :)
    Pojela sam rolat sa bananama u subotu navecer :P aaaaaaaaaa 
    I ja bih voljela malo stan sredit, pogotovo svoj ormar, bezze imam unutra stvari koje ne nosim...nekih milion hlaca...

• ita87
    05. Veljača 2018. 13:08

Honey lako ce se muz naviknut da vas dvije lakirate nokte, a teze ce se naviknut kad mala pocne tati lakirat nokte 😀😀😀😀

05. Veljača 2018. 13:15

Ja nikako da se uhvatim tih prokletih ormara. Moram maknut pizdarije koje ne nosim,  ne koristim itd. I spremam se to napraviti od kad sam doma i nis,  i dalje se spremam. 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Veljača 2018. 13:25

Cure danas mi stigla ponuda za mob, o kojim ste ono mobitelima govorile? 
    Samsung s koji?
    Iphone koji? 
    Da nisu jako veliki 😂😂

05. Veljača 2018. 13:30

ita87

Cure danas mi stigla ponuda za mob, o kojim ste ono mobitelima govorile?
    Samsung s koji?
    Iphone koji?
    Da nisu jako veliki 😂😂

Ja imam Samsung s7 edge,  mislim da je Honeyrekla da ona ima s8. Ako se ne varam s8 je mrvu uzi od mog. Panda je spominjala IPhone.
    Godinama sam imala IPhone 4,  4s,  5,  bili su mi super i teze sam se presaltala na samsung,  ali moram prinznat da sam sve i jedan iPhone slala na servis,  unutar garancije,  al jbg. Samsun radi bez greske. I M mi ima vec dugo s6,  nikad nikakvih problema.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    05. Veljača 2018. 13:33

Hvala Honey *2. Uspjelo je 🤗 Mene isto čeka pospremanje ormara i pravljenje mjesta za bebine stvari, ali to uspješno odgađam 😂

• Roo
    05. Veljača 2018. 13:47

Ooo da. Spremanje ormara. 2 mjeseca hvatam zalet 😂, krenem pa posustanem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.