Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    05. Prosinac 2017. 19:27

Moj isto jedino ne pegla. A moram li vam reci da je neki dan si radio sam servis skija i mojom peglooom topio vosak. Nije mi rekao. Nego ja u pola 6ujutro si peglam kosulju i kontam sto mi vodu pusta pegla. I ostavim je na stolici i da se obucem vidim idalje mokre tackic i skontam da nije voda. Popodne mi je proznaooo da je topio vosak i da je vjerovatno usao u one rupice od pegle. Poludila saaaaam!!!! Servis bicikla radi u pola kuhinje 😒🔫 i slicno !!! 

panda102
    05. Prosinac 2017. 19:28

Imala sam i ja taj kaktus iz Lidla. Ne znam gdje je zavrsio hhhaha iskreno 🧐🧐🧐🧐

mono1111
    05. Prosinac 2017. 19:39

Hey cure,
    Katuska, kakvu komodu kupujes??
    Litta,
    Kako to da vec sad radis ogtt??

Bublica123
    05. Prosinac 2017. 19:39

ProudMomy

Pikica bome dugo do sljedeceg pregleda! Bitno da je sve ok. To ti je cura, skriva se 😂😂😂😂😂
    Ja bi bas nekak voljela da mi na pregledu prije Bozica uspije vidjet. Vec imam plan kako bi svojim deckima pod bor upakirala nesto i otkrila tko dobiva pojacanje, oni ili ja. 😁
    Kaktus slazem se, ja isto radije sklonim nego da moram opominjat. Jako dobro znam kakvo dijete imam i za sto bi se mogao zapikirat. Bolje maknut nego da se desi pizd.rija a mogla sam sprijecit.

Ma kaj je on luuuuud...vec sam se narucila u ginekos 27.12 na uzv😂😂😂😂tko bi izdrzao....hocu znati spol....jos me nema od 06.01 do 13.01 pa bi me tek narucila poslije 13og...ne ne u ovom filmu😍🤗😍🤗😍🤗

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 20:10

Ovu cu uzet 

ovak cu napravit, sivi zid i ta srceka 

panda102
    05. Prosinac 2017. 20:13

Gdje ces to uzet katuska. Super je. Ja kontala sivi zid i tackice. Hahahah jer mi se svidja ovaj krevet. 

• Tinaaa12
    05. Prosinac 2017. 20:21

Ajme Katuska prefinooo izgledaaa 😊😊😍🤗
    Ja vec pocela gledat tako te komode, krevetice i kolica, pa kontam ako sta bude na popustu i kupit. Draze mi ustedit nego cekat tamo 2,3mj.a svakako ih moram kupit.🤗

Bublica123
    05. Prosinac 2017. 20:38

Katuska i panda preeeeedivno je i jedno i drugo...bas bas woooow😍😍😍😍😍😍😍

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 20:39

Panda i to je preskatko😍 komoda je iz ikee. Cure glete kaj sam sad kupila al moram ic zamjenit za vece, jer ce joj bit malo za sljedecu zimu. Nisam mogla odolit 

Bublica123
    05. Prosinac 2017. 20:45

Hahahahahaha male lisice...preslatke su...joj boze ta mala robica za curice je za obolit😍😍😍😍😍🎀🎈🎊🎉🎈🎀🎊🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.