Moj isto jedino ne pegla. A moram li vam reci da je neki dan si radio sam servis skija i mojom peglooom topio vosak. Nije mi rekao. Nego ja u pola 6ujutro si peglam kosulju i kontam sto mi vodu pusta pegla. I ostavim je na stolici i da se obucem vidim idalje mokre tackic i skontam da nije voda. Popodne mi je proznaooo da je topio vosak i da je vjerovatno usao u one rupice od pegle. Poludila saaaaam!!!! Servis bicikla radi u pola kuhinje 😒🔫 i slicno !!!
Imala sam i ja taj kaktus iz Lidla. Ne znam gdje je zavrsio hhhaha iskreno 🧐🧐🧐🧐
Hey cure,
Katuska, kakvu komodu kupujes??
Litta,
Kako to da vec sad radis ogtt??
Pikica bome dugo do sljedeceg pregleda! Bitno da je sve ok. To ti je cura, skriva se 😂😂😂😂😂
Ja bi bas nekak voljela da mi na pregledu prije Bozica uspije vidjet. Vec imam plan kako bi svojim deckima pod bor upakirala nesto i otkrila tko dobiva pojacanje, oni ili ja. 😁
Kaktus slazem se, ja isto radije sklonim nego da moram opominjat. Jako dobro znam kakvo dijete imam i za sto bi se mogao zapikirat. Bolje maknut nego da se desi pizd.rija a mogla sam sprijecit.
Ma kaj je on luuuuud...vec sam se narucila u ginekos 27.12 na uzv😂😂😂😂tko bi izdrzao....hocu znati spol....jos me nema od 06.01 do 13.01 pa bi me tek narucila poslije 13og...ne ne u ovom filmu😍🤗😍🤗😍🤗
Gdje ces to uzet katuska. Super je. Ja kontala sivi zid i tackice. Hahahah jer mi se svidja ovaj krevet.
Ajme Katuska prefinooo izgledaaa 😊😊😍🤗
Ja vec pocela gledat tako te komode, krevetice i kolica, pa kontam ako sta bude na popustu i kupit. Draze mi ustedit nego cekat tamo 2,3mj.a svakako ih moram kupit.🤗
Katuska i panda preeeeedivno je i jedno i drugo...bas bas woooow😍😍😍😍😍😍😍
Panda i to je preskatko😍 komoda je iz ikee. Cure glete kaj sam sad kupila al moram ic zamjenit za vece, jer ce joj bit malo za sljedecu zimu. Nisam mogla odolit
Hahahahahaha male lisice...preslatke su...joj boze ta mala robica za curice je za obolit😍😍😍😍😍🎀🎈🎊🎉🎈🎀🎊🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji