Jutro!
Katuska super je komodica.
Ja nisam jos nista kupila, jedva cekam saznati spol pa se onda bacam u shopping.
Krv za stitnjacu sam isla vaditi jucer, u pon imam pregled kod enokrinologa pa cu vidjet hoce li mi povecati dozu, sad sam na euthyrox 25.
Mono bio mi je secer 5,6 nataste pa zele ranije provjeriti. Citala sam da se na ogtt ide u 2.tromj. a ja sam tad u 19. tjednu. Stvarno ne znam zasto je secer bio toliki.
Ja sam krenula s 25, pa 25 i 37, pa 37 i 50, pa 50, pa 75 😂 al ja se s tim borim vec 5 god.
I meni je prvo vadjenje secera bilo 5.6, ali ja sam vecer prije pojela 5 buhtli i litru kole. Glupaca, nisam znala kaj ce mi sve vadit, i sad imam parade s tim. Na ogttu sam bila vec sa 11tt. Sljedeci tj opet idem na dogovor za vinogradsku, spavat tam pa mi svaka tri sata mjere.
Jesi na dijeti?
Nek sam se ja jednom javila prije horny i panuse i prouduse😂
Katuska, jesi ti na dijeti? Kako ti to ide? Pridrzavas se, izbacila si samo odredjene stvari? Jesi dobila sta kila?
Jooj u pocetku sam jako pazila jer su me prestrasili, i onda jednostavno nisam mogla vise. Stvarno mi je postalo muka od te zdrave hrane, sad cu se samo pazit samo cca 1tjedan prije pregleda tj vadjenja krvi. Dobila sam za sad 3 kile, ali stvarno sam koma i nista ne pazim. Inace imam plan prehrane s vuk vrhovca, pa ako ce neko trebat mogu poslat na mail
Dannnnnnnnnnn
Kako je danas?
Nina11 <3 odlicno za pregled, mase mamici aiiiiiiiiiii plakat cu... sad se baci u šoping <3
Katuska komoda je top of the tops ali je skupaaaaaaa ahhahaha nemam ja para za to
i to si poranila, vidis odmah šok na forumu, nema nas ranoranioca i ti preuzela.
Litta u kojem si sad tjednu? Sorry malo mi se pomjesalo...
Little svoja kuca eeeeee to je veselje pravo :) naspavala sam se i odmorila, iako sam gledala neki film na hrtu sinoc do 11.... ali spavala sam prekodana.
Pikica i ja se još kontam oko tog 5D da li da odem ako mi sad moja ne kaze spol...hocu da znaaaaaaaaam.....
Kaktus tu saaaam nisam zaspala nego je frka na poslu
Littlebaby,
Ja sam do sad placala 500 kn uzv, a prosli put sam platila 550..tako da ce i tebi isto toliko naplatiti sigurno, ili 500 ili 550.
Litta,
Aha, jasno mi je. Inace se ogtt radi nakon 24 tt, tj.u 24 tt.
Gdje su nam jutros panda, horny, proudy? Zaspale?
Heeej
Evo ja se upravo probudila. 😂
Horny i Panda ili zaspale ili guzvica na poslu.
Katuska komoda je divna.
Ja ju necu kupovati, nisam ni za malog. Imam veliki ormar u djecjoj sobi i tamo cu drzat i od malca i od bebuske stvari.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Littlebaby,
Ja sam do sad placala 500 kn uzv, a prosli put sam platila 550..tako da ce i tebi isto toliko naplatiti sigurno, ili 500 ili 550.
Litta,
Aha da sjecam se,gdje si ti ono isla? Ginekos?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Littlebaby,
Litta,
Aha da sjecam se,gdje si ti ono isla? Ginekos?
U Ginekos kod Kosa.
Cure kad me nije slagiralo danas, al od srece!!
Dobar neki sv.Nikola ove godine. Salje mi racunovotkinja iz vrtica da dodjem potpisat da mi je sjela ona naknada nakon 90 dana bolovanja.. dodjem tam i jos uz to, povrat poreza... jaoo sjelo mi ko budali samar🤣
I sv.Nikola zvani muz Dino je opet pogodio kaj mi treba
Hahahahha vidis Katuska sta se dogodi kad ustanes rano, hahahahhahaha moras tako svaki dan...
Izgleda da je moj post opet bio pretežak za Horny, nema je hehehehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji