Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    05. Prosinac 2017. 13:27

Da vidis na sajmu je torba bila 15% , i onda vec u ponedjeljak iza sajma, na stranici od svijeta beba bio neki cyber ponedjeljak i bila je 20%. Tako da taj sajam i nije bas takvo ludilo od popusta. Ispala je 663 kn, meni puno al kad seka casti neka🤣
    Da super je to poklon, zato sam i cekala kad beba bude ovak veca da se sve moze vidjet.  Bas se veselim pregledu, i tom da ti se dr posveti a ne onak sve nabrzinu.. i jos zivim par min od poliklinike :) 
    Meni je sad u proslu srijedu kad sam bila rekla da cemo za 5-6tjedana ponovit. 

panda102
    05. Prosinac 2017. 13:29

Mene Honey jos nije probavila hahahahahah 🍔🍔🍔 ko dupli hamburger sam. 
    10dana smo mm i ja radili od 6 ujutro i skupa ustajali. On idalje to naziva hororom. Panda 🐼🐼 u 4 ujutro koja ne usucujese hahahhha
    Cudi se odakle mo toliko prica kad smo skupa proveli popodne i vecer hahhah i otisli spavat a ja opet hhhahahaha. Tako da Honey razumijem te hhahahahah. 
    Katuska ja ne mogu dugo spavat. Ja svog budim za vikend u 6 da ustane. Jadnik. 😆😆😆😆
    Ali i zato rano idem spavati. 
    Torba je top top top!!! Kad kreces u pohod na ostalo? 
    Ikyri super za pregled. Mozda je bas bila neka greska u nalazu. Vidjet ces ubrzo. Mi odmah guglamo i prepadamo se. 

panda102
    05. Prosinac 2017. 13:33

Litta citav zivot sam se borila s manjkom zeljeza ali zadnjih godina sam to rijesila domacim kiselim pekmezom od jabuka hahahah ludilo. Citavo djetinjstvo mi smrdi na te dodatke za imunitet i zeljezo bljaaaaak. 

05. Prosinac 2017. 13:35

Katuska, torba je divna, stane cudo u nju. Svidja mi se.

Al prvo mi je ananas onaj upao u oko haha kako ce neduzni ananas letit po kuci kad beba pocne puzat i ustajat uz namjestaj. 

05. Prosinac 2017. 13:53

Katuska torba je divna! 😍😍😍
    Ikyri drago mi je da je sve ok,  i da ce i nalaz ipak biti ok,  da je netko nest zaje...
    Gdje nam je Pikica?
    Meni je zeljezo dobro,  u prvoj trudnoci mi je isto cijelo vrijeme bilo ok.
    Ja se ubi od peglanja danas,  mj dana kako sam mirovala peglalo se samo nuzno tak da mi se bas skupilo puno. Odlucih danas to rijesiti,  a sutra se bacam u reaorganizaciju ormara i naseg i djecjeg,  da napravim mjesta i za bebusku.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 14:19

Tnx cure. U torbu stane troje djece 😂 
    Hahah kaktus, ananas sam bas spremila jer sam stavljala bozicne dekoracije, al bome, bio mali od kuma, odmah jedan vrhic stradao😂 
    Ja zeljeza imam i previse. Sjecam se kad su mi mama i seka padale u nesvijest od manjka zeljeza, meni se nes pocelo vrtit i veli meni mama odi ti provjerit zeljezo. Vadila ja krv, dodje nalaz 37😂 a one imale 1-2

05. Prosinac 2017. 14:32

Katuska99

Tnx cure. U torbu stane troje djece 😂
    Hahah kaktus, ananas sam bas spremila jer sam stavljala bozicne dekoracije, al bome, bio mali od kuma, odmah jedan vrhic stradao😂
    Ja zeljeza imam i previse. Sjecam se kad su mi mama i seka padale u nesvijest od manjka zeljeza, meni se nes pocelo vrtit i veli meni mama odi ti provjerit zeljezo. Vadila ja krv, dodje nalaz 37😂 a one imale 1-2

Mi kad kod nekog odemo ja prvo bacim jedan mama scan po prostoru, pa ako vidim nesto takvo sto bi se njoj dopalo pristojno to dignem na stol haha

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 14:48

Hahaa treba se ufurat u to😂 
    Evo kad sam vec to uredila da vam slikam :) 

05. Prosinac 2017. 15:03

Katuska jako ti je lijepo. 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Prosinac 2017. 15:03

Katuška ahahahaha imam isti kaktus u istoj tegli!  Lijepo si uredila, baš! Meni je rekao za dva tjedna ponovit, pa ću to 20.12. kad ću ići na redovni uzv jer će biti taman dva tjedna i od vaginalete. Ćemo vidjeti.
    Panda, meni dan nebi bio potpun bez tvoji jutarnjih postova, ja se baš razveselim, samo nekad trebam dva puta pročitati hahahahahaha
    ProudMomy jao, tako se meni nakupilo jednom skoro 4 sata peglanja, zviznula skoro! Rekla sam NIKAD VIŠE! Moram pohvalit muža, on se sada vikendom primi pegle dok ja čistim kuću. Ali i ne dozvoljavamo da bude više od dvije mašine veša za peglati.
    Kaktus ti si gost za poželjet, meni uvijek bude neugodno micat od klinaca stvari i govorit im ne ovo ili ono, računam da bi to ipak trebali roditelji držati pod kontrolom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.