Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    05. Prosinac 2017. 12:29

Litta upravo zbog tog razloga je meni moj doktor odmah rekao da idemo na Kendurall, najlakše se podnosi i najbolje apsorbira. Neznam da li se može uzeti bez recepta, ja sam dobila privatni recept i morala platiti. Skup je, 50tblt je 200kn ali se isplati!!! Teško ga je nabaviti, ja kad sam ga nabavljala imali su ga samo u Ljekarni Zagreb Dolac 9 (Frebel).
    Predlažem da njih nazoveš pa pitaš da li ti treba recept, a onda traži svog ginekologa da ti ga napiše, to je tvoje pravo ako hoćeš platiti. Ja sam uzela odmah 4 kutije za cijelu trudnoću. Odkud si ti?
    On ti se pije ujutro natašte, i jedeš tek sat vremena nakon njega. Ja ga imam na noćnom ormariću pa ga progutam čim otvorim oči sa čašom vode.

Honey
    05. Prosinac 2017. 12:31

01 4816 788 - broj od Ljekarne na Dolcu.

• Litta
    05. Prosinac 2017. 12:41

Honey hvala puno na detaljnim informacijama. Iz Rijeke sam ali nije problem ni doci do Zg. Puno si mi pomogla 

ikyri
    05. Prosinac 2017. 12:47

Hej Litta dobrodošla! Ajde da je netko iz Rijeke još tu.
    Kod koga se kontroliraš?
    Evo ja danas pregled obavila...cerviks zatvoren ...mogu napokon se kretat. Moram ponovit Kalcij za 2tj. ako bude povišen moram na puno pretraga ali nije dovoljno povećan da bi ugrožavao mene i bebu trenutno pa je moguće da je slučajni nalaz.

Honey
    05. Prosinac 2017. 12:48

E ja kad sam pitala imali su čak u Rijeci u nekoj Ljekarni hahaha A možda već sad imaju, tada je stvarno bila nestašica, jedna žena je čekala mjesec dana da dođe.
    Pitaj prvo kod sebe tamo, a onda ako baš nema javi se ako ti ja mogu pomoći ako nemaš nikog u ZG! Ili isplanirajte vikend i dođite na Advent
    Nema na čemu, zato smo tu da jedna drugoj pomognemo.

Honey
    05. Prosinac 2017. 12:52

Ikyri super!!!! Može biti krivi nalaz, mom mužu su jednom prilikom zajebali nalaz kalija i još nečega da kad je doktor vidio nalaz (toliko mu je sve bilo visoko) da je rekao da je to nalaz mrtvog čovjeka  Tako da ljudi rade i griješe, držim fige da bude ok za dva tjedna. I kloni se googla

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 13:12

Jutro trudnice moje.. ja se uvijek zadnja javljam jer se kasno budim. Danas me postar probudio u 11 sa zakasnjelim poklonom od seke za rockas. Predivna je, dolje stavljam sliku. 
    Honey meni uopce nije tesko pao, mozda jer sam probiotik uzimala uz to. Sad si bar gotova s tim? 
    Bjgirl cestitam na momcini 😻
    Ja u pon idem kod privatnika na taj neki anomaly scan, ne znam ni kakav je to pregled, pa ako netko zna nek mi pojasni 😂 cure mi platile poklon bon kod škvorca( honey ti znas njega) pa idemo vidjet bebolinu :)
    Joj cure jedva cekam da i vi saznate spol ☺️
    Ja cu puno robice dobit od tri kume(bila im vjencana kuma) sve tri imaju curice, i sto mi je naaajsladje, mama mi je cuvala robicu od necakinje koja sad ima 16 godina, sjecam je se u tim haljinicama.  Divnooo😍 
    Eto malo sam vas udavila. 
    Evo slike torbe 

Katuska99
    05. Prosinac 2017. 13:13

• Litta
    05. Prosinac 2017. 13:14

Honey provjerit cu onda prvo tu, ipak ima nade da ih ima i u Rijeci
    Ikyri u poliklinici Sunce, ti?

Honey
    05. Prosinac 2017. 13:20

Katuska divna je torba ja sam ju škicnula na sajmu, nonna ju je imala u ponudi pa sam ju rekla kupiti
    Dr.Škvorc je super, makar sam ja kod dr.Dubovečaka koji je isto super, bit ćeš jako zadovoljna, jako su detaljni. To ti gleda sve organe bebe i sve, vidi odmah ako postoje neki problemi sa vitalnim organima i sl.
    Cure su ti divne, to je poklon pun pogodak ako se mene pita, uzv! Popila zadnji u nedjelju, al me i danas boluckao želudac. Nadam se da više neće. Kad ponavljaš ti bris?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.