Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Prosinac 2017. 15:03

Jako lijepo :)
    Bas si zena sa stilom, nema sta... 

Honey
    05. Prosinac 2017. 15:13

Ja sam danas baš osjetljiva. Ne podnosim ni malo nervoze od okoline. I baš imam osjećaj da nemam strpljenja... Kao da me sad pucaju hormoni više nego što su prva tri mjeseca... To valjda tako i ide.

05. Prosinac 2017. 15:34

Honey

Ja sam danas baš osjetljiva. Ne podnosim ni malo nervoze od okoline. I baš imam osjećaj da nemam strpljenja… Kao da me sad pucaju hormoni više nego što su prva tri mjeseca… To valjda tako i ide.

Honey, da, to tako ide, barem je kod mene tako bilo i prvi put i sad. Valjda sto se vise blizis kraju tijelo nekako instinktivno trazi mir i sigurnost za bebu. Meni je prvi put pred kraj smetala glasnija glazba, buka, guzva, nervoza, NEGATIVNI ljudi, i sad mi smeta bzka i guzva i nervoza, bas puno vise nego u netrudnom stanju. .. Valjda je to pocetak zadtitnickih odnosa prema bebi, tako sam ja to sebi protumacila. 

05. Prosinac 2017. 15:56

Honey

Katuška ahahahaha imam isti kaktus u istoj tegli! Lijepo si uredila, baš! Meni je rekao za dva tjedna ponovit, pa ću to 20.12. kad ću ići na redovni uzv jer će biti taman dva tjedna i od vaginalete. Ćemo vidjeti.
    Panda, meni dan nebi bio potpun bez tvoji jutarnjih postova, ja se baš razveselim, samo nekad trebam dva puta pročitati hahahahahaha
    ProudMomy jao, tako se meni nakupilo jednom skoro 4 sata peglanja, zviznula skoro! Rekla sam NIKAD VIŠE! Moram pohvalit muža, on se sada vikendom primi pegle dok ja čistim kuću. Ali i ne dozvoljavamo da bude više od dvije mašine veša za peglati.
    Kaktus ti si gost za poželjet, meni uvijek bude neugodno micat od klinaca stvari i govorit im ne ovo ili ono, računam da bi to ipak trebali roditelji držati pod kontrolom

E vidis moj ne zna peglat,  nikad nije peglao,  imao ne zenu koja mu je peglala dok se ja nisam doselila. Tak da to ne radi,  sve drugo nam je po doma radio sad dok ja nisam smjela,  ali pegle se ne hvata.
    Tak da mi se bas skupilo uzas.
    Al eto gotova sam,  bas se dobro osjecam sad kad mi je to gotovo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    05. Prosinac 2017. 16:15

Ej curke...eto mene s pregleda...svi nalazi uredni...zatvorena...bebica mi mahala...velicina odgovara 15tt...jupiiiu...spol jos ne znamo jer je bila iz profila i nismo mogli vidjeti🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
    Kontrola za 5tjedanaaaaa!!!🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤tko ce izdrzat!!!!!!???!!!!!

Honey
    05. Prosinac 2017. 17:19

Kaktus bas to, smeta mi pojas kad krene piskat kad se netko ne veze, ko da imam bjesnocu 😂 Bas mi nekako tijelo i um vape za mirom. Jedva cekam ovaj spojeni tjedan Božić-Nova g. Ostala jos sat duze danas, netko me zadrzao na telefonu. Sad kuci i relax, nista ne radim. 
    Proudy ja mislim da je moj muz stvarno jedan od rijetkih koji se hoce primit pegle i to lijepo spegla. I ja se uvijek dobro osjecam poslijec ciscenja/spremanja, zenska bolest 😜 
    Pikica supeeeer! Moja je uvijek sa profila, tako da i ja mislim da nebu vijesti za bozic. Ali 5 tjedana je stvarno puno 🤤 kaj je ginekologica na skijanju? Hahaha 

05. Prosinac 2017. 18:49

Honey, tek sad vidim da si napisala da sam gost za pozeljet jer maknem sve sto mislim da bi mala mogla pipkat, a cuj, imam zivahno dijete i ako sam vec dosla kod nekog radje maknem vazu/figuru/stgod em da se ja ne crvenim kad to pocne letit, em da ne vicem svake dve sekunde pusti to, ne diraj to, i slicno... A nit mogu pricat, nit mogu slusat nekog ko mi nesto prica ako stalno nju opominjem. Meni su tako tudji klinci razbili dvije jako drage uspomene, i bas sam tuzna bila, nisu klinci mali krivi, al zato radje sprijecim

05. Prosinac 2017. 18:58

Pikica bome dugo do sljedeceg pregleda! Bitno da je sve ok. To ti je cura,  skriva se 😂😂😂😂😂
    Ja bi bas nekak voljela da mi na pregledu prije Bozica uspije vidjet. Vec imam plan kako bi svojim deckima pod bor upakirala nesto i otkrila tko dobiva pojacanje,  oni ili ja. 😁
    Kaktus slazem se,  ja isto radije sklonim nego da moram opominjat. Jako dobro znam kakvo dijete imam i za sto bi se mogao zapikirat. Bolje maknut nego da se desi pizd.rija a mogla sam sprijecit.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    05. Prosinac 2017. 19:00

Ja moram priznat da nam stan bas i nije kids frendly, jos :D ali se ni ne suzdrzavam reci ne djeci koja su nam u posjeti, da ne diraju ono sto nije za njih. 

panda102
    05. Prosinac 2017. 19:24

Daj si zamislite kad dodju djeca i ugledaju moje zavjese (pokusaj od zavjesa). Pa to vuce ko ludo. Zapetljava se u one rese hahahah ja to sve skidam i dizem sve na metar visine. Svidje mi se tvoj pristup kaktus. Mama skener hahahaha
    A slikaaa pikicaaaa???
    Znaci dijete ti nije fotogenicno hahahaha nece se slikat i namjestat. Ja se nadam da ce se moja potrudit sljedece sedmice. 
    Katuska sve ti je top of the tops. Svaka cast. Umrla sam na ananas. Prvo sam ga trazila dugo na slici hHhah i onda sam skontaalaa da nije ziv nego da je ukras 😁😄😃😀 
    Proudy navijamo da ti dobijes pojacanje hhhahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.