Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina11
    05. Prosinac 2017. 21:55

Katuska ja kupujem istu komodu,jaaako mi je lijepa i svidja mi se sto ima tako puno ladica. 
    Cure ja sam danas bila na kontroli,posteljica se pomaknula goree i kaze doktor ici ce jos,tako da sam presretna sto je sve uredu i sto necu morati na cuvanje u bolnicu.
    Zatvorena skroz,malecka zivahna,mahala nam je,bas sam sretna😁😁 
    Sad mogu hodati,kupovati namjestaj i uredjivati sobicu 😆 
    Iduci tjedan moram na ogtt i jos neke sitnice i tako,sve u svemu, odlicno 😄

mono1111
    06. Prosinac 2017. 00:49

Nina,
    Super !
    Katuska,
    Super je komoda, ali nazalost meni to ne stane, presiroka je. Ja cu kupiti obicnu u Ikei, sa 4 velike ladice. Stol za prematanje sam kupila

Frajla
    06. Prosinac 2017. 07:28

Katuska i meni je komadica predivna. Moja sobica je mala, pa sam izabrala neku komodicu s 4 ladice i gore cu staviti onu spuzvu za prematanje

Katuska99
    06. Prosinac 2017. 07:50

Jutro cure. Evo da se i ja nekad rano javim🤣 isla vadit krv za stitnjacu pa znato, inace bi do 11 odvalila😂
    Super su mi i te manje komode, ima moja kuma ma sve stane unutra. Ja imam dovoljno veliku sobicu pa sam zato ovu odlucila. 
    Stalno vidjam te velike komode po pinterestu i imaju svi neke drukcije slatke ruckice, mozda to u ikei ima kupit, bas cu pogledat. 
    E ako niste znale, u petak je u cc west 20% na sve u baby centru. Osim onog kaj je snizeno. Mislim da cemo po autosjedalicu otic. 

• Litta
    06. Prosinac 2017. 08:32

Jutro!
    Katuska super je komodica. 
    Ja nisam jos nista kupila, jedva cekam saznati spol pa se onda bacam u shopping.
    Krv za stitnjacu sam isla vaditi jucer, u pon imam pregled kod enokrinologa pa cu vidjet hoce li mi povecati dozu, sad sam na euthyrox 25.
    Mono bio mi je secer 5,6 nataste pa zele ranije provjeriti. Citala sam da se na ogtt ide u 2.tromj. a ja sam tad u 19. tjednu. Stvarno ne znam zasto je secer bio toliki. 

little baby
    06. Prosinac 2017. 08:48

Pikice kolko je pregled u ginekosu? Tj tocnije jel znas za 4D? Ja si trazim negdje gdje bi otisla na 4D poslije Bozica. Imate kakve prijedloge? Guglala sam malo po netu al nista konkretno nasla nisam i odlucila gdje bi. 
    Cure komode i krevetici su mraaak! Bas mi se svidaju! Mi imamo od curke manje vise sve skoro tako da cemo samo robicu kupovat za bracu. Ove sve velike stvari imamo,krevetic cemo dobit od kumova jer seka spava jos u svome samo smo maknuli joj jednu stranicu od kimbaca. Jedino mozda ormar veliki kupimo gdje ce imat skupa robicu njih dvoje. Ova komoda koju imamo sad nece bit dosta za njih dvoje. Kroz godinu/dvije se selimo u kucu pa ce onda svatko svoju sobicu imat a do tada cemo svi u jednoj 😊
    Nadam se da ste se naspavale i odmorile za novi dan!  

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Bublica123
    06. Prosinac 2017. 09:25

Littlebaby nemam ti pojma koliko tocno kosta...ja sam se narucila jucer za 27.12 i tad cu biti 18tt...ne mogu cekat 5 tjedana da idem kod svog...ova tri tjedna su prihvatljivija🤗🤗🤗...i zelim znati spol!!!!

06. Prosinac 2017. 09:45

Little baby, isla je sad nedavno prijateljica na 4D u polikliniku harni, isto jako detaljno i super slikice, doktorica se bas potrudila. Za cijenu ti mogu provjerit.

Katuska, komoda je divna, ja imam puno manju, ko pola te pa mi cudesa stanu unutra, a u ovu ti valjda sve zivo bebino moze stati. Super ako imas veliki prostor za tako nesto. 

06. Prosinac 2017. 09:47

Gdje su nam jutros panda, horny, proudy? Zaspale? 

little baby
    06. Prosinac 2017. 09:59

kaktus

Little baby, isla je sad nedavno prijateljica na 4D u polikliniku harni, isto jako detaljno i super slikice, doktorica se bas potrudila. Za cijenu ti mogu provjerit.

Katuska, komoda je divna, ja imam puno manju, ko pola te pa mi cudesa stanu unutra, a u ovu ti valjda sve zivo bebino moze stati. Super ako imas veliki prostor za tako nesto.

Moze moze,provjeri pa javi onda :) nadam se da ce sad pred Bozic biti onik kupona npr na crnom jajetu,ponudi dana s popustima pa da nesto ugrabim

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.