Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    06. Prosinac 2017. 15:20

Litta

Honeyprovjerit cu onda prvo tu, ipak ima nade da ih ima i u Rijeci
    Ikyri u poliklinici Sunce, ti?

Ja sam kod Škunce na sušaku.

Honey
    06. Prosinac 2017. 15:43

Hej cure! Panda i ja radimo ko crvi. Ma kaos na poslu ne stignem čašu vode popit!
    Katuska super ti je komoda, i mi smo rekli škicnut u Ikeu vidjeti kaj ima. Dobar ti je Nikola, tebe muči šećer a fino ti zasladio! Hahaha
    Btw. svim Nikolinama Ninama itd. sretan imendan!
    Nina super za posteljicu i sve!!!
    Ostalo ništa nisam popamtila haha sorry. Ja još ništa nisam trudničko kupila, pa neznam reći za HM i mislim da ništa neću ni kupiti. Namjeravam se prošvercati sa haljinama. Rekla sam kupiti jedne treger hlače jer mi je to slatko.

Katuska99
    06. Prosinac 2017. 16:39

Joj uzas, ja sam danas vadila, samo sto se kod nas u smb to placa..ovaj put bar nisam dugo cekala 

panda102
    06. Prosinac 2017. 19:16

Ja sam saznala da mi nece raditi uz sljedeci pregled rj u cetvrtak 14.12. Samo vaganje urin i pritisak. Odoh se ubit....

• ita87
    06. Prosinac 2017. 19:19

Zasto panda?
    Kod nas svaka 4 tjedna sve.

• ita87
    06. Prosinac 2017. 19:20

Trebalo mi sat vremena da procitam sta ste sve piskarale 

• ita87
    06. Prosinac 2017. 19:25

Katuska mislim da je netko pisao da nema veze sta jedes dan prije ogtta. 
    Ja ne znam jesam li imala dobre rezultate jer sam popila par gutljaja vode. Ikyri i elviri je receno da se ne smije piti voda, a meni je sestra rekla da mogu malo popiti.

• ita87
    06. Prosinac 2017. 19:37

Netko je pisao da je kupio noona djecji krevetic...prelijep mi je  ali zasto je tako skup?
    U biti, to kao da je domaca kopija stokke krevetica za bebe, isti su! Stokke je sigurno 3 puta skuplji 

Honey
    06. Prosinac 2017. 19:38

panda102

Ja sam saznala da mi nece raditi uz sljedeci pregled rj u cetvrtak 14.12. Samo vaganje urin i pritisak. Odoh se ubit….

Ma daj!!!! Pa ne mogu to raditi!!! Ti reci da bi htjela da ti pogleda da se brines bla bla. Razumijela bi kad bi uz bio stetan za bebu al ovo ne razumim

• ita87
    06. Prosinac 2017. 20:29

Ako se dobro sjecam, panda zivi u sloveniji, mozda tamo gin radi samo 3 obavezna ultrazvuka tijekom cijele trudnoce. To je za poludit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.