Honeyprovjerit cu onda prvo tu, ipak ima nade da ih ima i u Rijeci
Ikyri u poliklinici Sunce, ti?
Ja sam kod Škunce na sušaku.
Hej cure! Panda i ja radimo ko crvi. Ma kaos na poslu ne stignem čašu vode popit!
Katuska super ti je komoda, i mi smo rekli škicnut u Ikeu vidjeti kaj ima. Dobar ti je Nikola, tebe muči šećer a fino ti zasladio! Hahaha
Btw. svim Nikolinama Ninama itd. sretan imendan!
Nina super za posteljicu i sve!!!
Ostalo ništa nisam popamtila haha sorry. Ja još ništa nisam trudničko kupila, pa neznam reći za HM i mislim da ništa neću ni kupiti. Namjeravam se prošvercati sa haljinama. Rekla sam kupiti jedne treger hlače jer mi je to slatko.
Joj uzas, ja sam danas vadila, samo sto se kod nas u smb to placa..ovaj put bar nisam dugo cekala
Ja sam saznala da mi nece raditi uz sljedeci pregled rj u cetvrtak 14.12. Samo vaganje urin i pritisak. Odoh se ubit....
Katuska mislim da je netko pisao da nema veze sta jedes dan prije ogtta.
Ja ne znam jesam li imala dobre rezultate jer sam popila par gutljaja vode. Ikyri i elviri je receno da se ne smije piti voda, a meni je sestra rekla da mogu malo popiti.
Netko je pisao da je kupio noona djecji krevetic...prelijep mi je ali zasto je tako skup?
U biti, to kao da je domaca kopija stokke krevetica za bebe, isti su! Stokke je sigurno 3 puta skuplji
Ja sam saznala da mi nece raditi uz sljedeci pregled rj u cetvrtak 14.12. Samo vaganje urin i pritisak. Odoh se ubit….
Ma daj!!!! Pa ne mogu to raditi!!! Ti reci da bi htjela da ti pogleda da se brines bla bla. Razumijela bi kad bi uz bio stetan za bebu al ovo ne razumim
Ako se dobro sjecam, panda zivi u sloveniji, mozda tamo gin radi samo 3 obavezna ultrazvuka tijekom cijele trudnoce. To je za poludit!
Sortiraj odgovore
Najstariji