vidi raspravu o zavjesama ja ni prozor nemam ;) sta ce meni moja rec ;)
Mislim da si pobjedila 😂😂😂😂
Hahhaah jedva cekam da dode novi prozor i da se to sredi .. pa necu za Bozic bit bez prozora
Proudy i panda..ja sam prvu stvar kupila kada sam saznala spol a to je bilo sa 15+6 i to jedan body roze boje kojim smo i drugima spol objavili..iza toga nista do 19 tt kada smo kupili kolica ali zato od onda svaki mj.nesto kupujemo tako da niste nemajke inate vremena 😂😂😂😂
Ja danas dobila rezultate OGTT-a i sve je super osim što mi se pojavio visoki serumski Kalcij pa sam ja marljivo sve proučila i naravno krenula paničarit. Sutra imam pregled. Nadam se da sam zatvorena i da ce me ginekologica koja tu pretragu radi rutinski vec neko vrijeme ...me malo umiriti. Nekako mislim da necu spavat nocas.
Jutro jutro jutro...hodam i spavam....
Honey je sigurno gora hahahah kad je ona došla kući....
Bjgirl cestitam na deckicu <3 da nam bude veseo i da sluša mamicu hihihihi
a pobjedila si sto se tiče zavjesa, neću se više takmičit imamo pobjednika.
Elvira možda je i meni zato, gledala sam body u cia za vikend i da vidiš kako je bio sladak, nešto tipa; my parent make a wish, and i came true <3 aj ja se rastopila, ali nekako mi bio za dječake a ja znam da nosim curicu hhahhahhaha...
A toliko robice ću dobiti - nadam se, od muža sva rodbina je u luxemburgu i kad god je neko bio trudan sve su donijeli... to bih kupila na kraju, zavisno šta mi fali...
Nova cura dobrodošla nam, napiši nam malo o sebi ahahaha ja ko inspektor :P
inspektor Panda
Ikyri čestitam za dobre rezultate, svi čekamo da budu dobri i nadamo se, a to za kalcij, da googlam?? il bolje ne hjahahhaa
Jutro!
Da mislim da je rekla da danas ide. Cekamo da nam javi 😉.
Ja sam se danas probudila tako gladna uzas jedan.
I moram se primit pegle. Srusit ce se ves na mene 😂😂😂😂
I Ikyri nam ceka pregled, jedva cekam da se jave s vijestima!
Panda kako si ti? Gdje nam je Honey jutros? Zaspala tko zna kad je doma dosla
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro..
Proud ja se svako jutro budim gladna... to je tatin sin taj je isto stalno gladan... hahaha
Panda hvala... vec je sad nemiran svako.vece kad legnem osjetim pritisak ko da se gura na jednu stranu a kicma me.ubija kad legnem ...doduse ne svako vece ali ono tek sam na pola.gdje je tek kraj...
Jutro,
ja sam pregled obavila prosli tjedan, i kombinirani usput. Krajem mjeseca kontrola i OGTT.
Ne znam kako cu podnijeti taj OGTT, najgore mi je sto ne smijem jesti. Inace jedem odmah u 8 ujutro. Samo da mi ne kazu da moram na dijetu, i tako sam dobila samo 1kg i to jedva.
Ima li netko da mu je nisko zeljezo?
Jutro! Nisam jučer dugo, do pola 7. Užas. Ali zato danas 16:00 nema me! U zadnje vrijeme kad me muž probudi ujutro ne dajem mu pusu jer uopće nisam sretna što nas budi i još sam mu rekla da ćemo morati ugasiti te jebene led lampice na balkonu od spavaće sobe jer prodire to svijetlo i preko žaluzina i preko njegovih zavjesa koje je uzeo preuske!!! Nije baš bio sretan
Ali kad se po noći probudim pišati (a probudim se bar jednom i to oko 3), onda od tog svjetla ne mogu zaspati.
Bjgirl čestitam na dečku
Proudy i ja sam gladna, imam samo bademe. Ali me još uvijek muči želudac, mislim da mi ga je onaj antibiotik ubio. Katuška kako si ti podnijela Sumamed?? Jesi pila 1tblt. od 500mg dnevno tri dana?
Litta ja sam ti anemična od početka a već sam pila elevit u kojem ima željezo. Pijem Kendurall C , preporodila se!!! Jesi ti dobila šta? Kužim te sa kilama, ja sam na -1,5kg. S tim da doktor vodi da sam na 0kg što mi odgovara.
Panda tebe ne čitam dok ne popijem kafu hahaha jutarnja bomba energije
Honey dobila sam Heferol ali tesko ga podnosim. Kad popijem poslije jela onda je neki put ok a neki put me zeludac boli. Moze li se kupiti Kendurall C bez recepta?
Sortiraj odgovore
Najstariji