Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2017. 14:21

pikica3

ProudMomy

panda102

ProudMomy

pikica3

Katuska valjda su i macku poceli divljati hormoni…hahahaha bas sam se nasmijala tvom postu😂😂😂🐱🐈🐱🐈🐱
    Ma kakvi rank za opremanje…bas to kaj frajla kaze…probat ugrabit popust di god stignes
    Proudy kako se ti osjecas zadnjih dana…jel odmorko pomogao?

Puno sam bolje, osjecam jos lagani pritisak u sinusima, ali ne boli vise onako kako me bolilo. Htjela sam glavom u zid lupat. 😂😂😂😂
    Ja ne vjerujem da jos nisam nista kupila za bebu, stvarno sam grozna. Jesi ti Pikica? Utjesi me, i reci da nisam jedina nemajka. 😂😂😂

Prijavljujem se kao jos jedna nemajka……. nazalost :( shame on me…

Odmah mi je lakse! 😂😂😂😂😂
    Vec sam mislila da samo ja nisam.
    Ne znam nekak mi je bedasto kupovat ista dok ne znam spol, jer ono mozda trebam sve, a mozda imam sve 😂😂😂😂

Ista stvar…mozda imam sve a mozda nista😅😅😅😅😅😅
    Zlo mi je kad se sjetim koliko cu para spizdit ako prevagne ono da nemam nista😂😂😂😂😂🎀👼🎀

O da 😂😂😂😂😂
    Onda cu nadoknadit sve ovo kaj nisam nista kupovala.
    Ne znam jesi rekla,  jel imas favorita jel bi curu ili decka?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    04. Prosinac 2017. 14:37

Kombinacije nikova Proudy Horny Panda hahahahahahaha
    hahahahahahahahaha ahahahahahaah ahahahah hahahahaha hahhahahahahhaah!!!
    Još nisam nikoga ubila, ali ne garantiram da se to neće dogoditi, ima još sat i pol do kraja radnog dana. Jedino dobro šta mi je došao napokon taj stalak za noge. Ja sam menadžerica u jednoj privatnoj firmi, završila sam njemački jezik i imam još godinu na upravnom pravu, makar mi to nije presudno da završim ali ne volim ostavljati baš stvari koje sam započela.
    Katuška možda je macka bolesna, ono možda ju nešto boli? Ja bi ju odvela na pregled, baš čudno ponašanje..
    Također mislim da nije rano za kupovinu biločega, beba će doći kakogod.

Honey
    04. Prosinac 2017. 14:42

Frajla ti bogme slobodno možeš pokupovati sve i pratiti ove božićne popuste. Ima vas cura šta ste ispod 100 dana još malo, a onda stvarno odbrojavamo.

04. Prosinac 2017. 15:02

Ja sam nesto malo pokupovala, nesto muske robice cu dobit od brata tj njegovog klinca,  ali necu se nimalo ustrucavat kupit sta mi zapne za oko. Velike stvari tipa kolica, sjedalicu, komodu, kinderbet imam, baby gym, viper, sve te pomocne neke drnde, imam posteljine, rucnika, vrece za spavanje, tako da ove sitnice kupujem kako mi dodje.
    A tamo negdje u veljaci cu sve detaljno preslozit i sortirat da vidim dal mi jos nesto nedostaje pa ili narucit za babinje od bliznjih ili otic kupit. I pocetkom ozujka sve spremit i ovaj put porod cekam u miru bozjem i nista ne radim osim bavljenja starijom curkom i najnuznije tekuce stvari po kuci. Nek se j... i prozori i plocice i fuge i sve...

Honey
    04. Prosinac 2017. 15:25

To ti je pametno kaktus, tako nekako i ja razmišljam. Rekli smo najkasnije krajem 3mj imati sve spremno. Ja nisam baš luda za kupovinom, ali je zato moj muž tu! Sve se bojim kad saznamo spol pa kad on krene. Jedva ga ovaj vikend obuzdala da ne kupi komodu i ormar jer je 15% bilo u lesnini, i još je meni htio kupiti stolicu za ljujanje, ajme...

Katuska99
    04. Prosinac 2017. 16:04

Ok cure onda uskoro krecem u akciju :) jedva cekam
    Honey ma nije sve je ok, vec je navecer kasnije bio dosadan kolko bi se mazio, malo se raspizdio i to je to 😂

Katuska99
    04. Prosinac 2017. 16:05
    Djubre malo😍
    Djubre malo😍

panda102
    04. Prosinac 2017. 16:29

Katuskaaa tako je slaadaaaak. Sad se ulizuje hahahahaha 😍😍😍😍
    Ja cu u januaru kupiti komodu a u aprilu krevetic. Crkat cu tih 20%. Iako i u sloveniji bude 15%. Vidjet cu. 😁

Bublica123
    04. Prosinac 2017. 16:31

ProudMomy

pikica3

ProudMomy

panda102

ProudMomy

pikica3

Katuska valjda su i macku poceli divljati hormoni…hahahaha bas sam se nasmijala tvom postu😂😂😂🐱🐈🐱🐈🐱
    Ma kakvi rank za opremanje…bas to kaj frajla kaze…probat ugrabit popust di god stignes
    Proudy kako se ti osjecas zadnjih dana…jel odmorko pomogao?

Puno sam bolje, osjecam jos lagani pritisak u sinusima, ali ne boli vise onako kako me bolilo. Htjela sam glavom u zid lupat. 😂😂😂😂
    Ja ne vjerujem da jos nisam nista kupila za bebu, stvarno sam grozna. Jesi ti Pikica? Utjesi me, i reci da nisam jedina nemajka. 😂😂😂

Prijavljujem se kao jos jedna nemajka……. nazalost :( shame on me…

Odmah mi je lakse! 😂😂😂😂😂
    Vec sam mislila da samo ja nisam.
    Ne znam nekak mi je bedasto kupovat ista dok ne znam spol, jer ono mozda trebam sve, a mozda imam sve 😂😂😂😂

Ista stvar…mozda imam sve a mozda nista😅😅😅😅😅😅
    Zlo mi je kad se sjetim koliko cu para spizdit ako prevagne ono da nemam nista😂😂😂😂😂🎀👼🎀

O da 😂😂😂😂😂
    Onda cu nadoknadit sve ovo kaj nisam nista kupovala.
    Ne znam jesi rekla, jel imas favorita jel bi curu ili decka?

U pocetku sam vise bila za decka a sad mi nekako pola pola...sto vise vrijeme prolazi sve vise mi je svejedno 🤗🤗🤗

Honey
    04. Prosinac 2017. 17:21

Katuska onda mora da si ga zarazila trudničkim hormonima  Presladak je stvarno!
    Ja sam još uvijek na poslu, ovom danu nema krajaaaaa... ... ... ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.