A Boze, postar je uvijek u igri ;) ;)
ja sam doma od od početka od 11 tjedna..i ja sam mislila da ću raditi pa me mooj dragi nagovorio da ipak budem doma, posao nije fizički ali je užasno psihički naporan (rad u tur,agenciji). Sad mi je drago da sam ga poslušala i da sam daleko od tog stresa (rad s ljudima je užasno težak pogotovo kad se izderavaju na tebe baz razloga) . Mučnine prošle ali me drži umor, napravim neku stvar i odmah legnem :D
Mislim da ce ti trudnoca sama sve reć. Ako ti krenu mučnine teško ce ti to ić. Iako ja s vožnjom nemam frke dok vozim, kao suvozaču mi nije najbolje. Ako ti je teško nemoj trpit.
Naravno da necu riskirati zdravlje, ali u zivotu uvijek se guram u klasu optimista. :)
Nisam htjela prestrasiti Studenta - icu, nego sam iznijela nekakvo svoje misljenje. Svatko je drukciji i sve je individualno, zato sam i napisala. Ima puno cura kojima se beta nije pravilno duplala i sve je bilo ok....u mom slucaju kad se beta nije pravilno duplala vise, nije dobro zavrsilo...a i kad se duplala pravilno opet nije :/
Prvi u 6 + 6, drugi u 9 ali plod je prestao s razvojem u 7 + 2, treci je sluzbeno 8 tj ali sve je kasnilo s razvitkom u startu i plod je bio za 6 + 3 cini mi se...
Elvira,
Jesam propustila tvoj post, bila si na uzv? Sve ok??
Jesi :) sve super..cula sam i otkucaje i vidjela..bebica je vec cijela lijepo formirana :)
Nisam htjela prestrasiti Studenta - icu, nego sam iznijela nekakvo svoje misljenje. Svatko je drukciji i sve je individualno, zato sam i napisala. Ima puno cura kojima se beta nije pravilno duplala i sve je bilo ok….u mom slucaju kad se beta nije pravilno duplala vise, nije dobro zavrsilo…a i kad se duplala pravilno opet nije :/
Prvi u 6 + 6, drugi u 9 ali plod je prestao s razvojem u 7 + 2, treci je sluzbeno 8 tj ali sve je kasnilo s razvitkom u startu i plod je bio za 6 + 3 cini mi se…
Mono, ne brini. :) samo si realna, a ja to cijenim ;)
Nisam htjela prestrasiti Studenta - icu, nego sam iznijela nekakvo svoje misljenje. Svatko je drukciji i sve je individualno, zato sam i napisala. Ima puno cura kojima se beta nije pravilno duplala i sve je bilo ok….u mom slucaju kad se beta nije pravilno duplala vise, nije dobro zavrsilo…a i kad se duplala pravilno opet nije :/
Prvi u 6 + 6, drugi u 9 ali plod je prestao s razvojem u 7 + 2, treci je sluzbeno 8 tj ali sve je kasnilo s razvitkom u startu i plod je bio za 6 + 3 cini mi se…
O jao, to je prestrašno, nije ni čudo da oslušuješ svaki simptom i brineš se za svaki dan razvoja. Mono sretno danas na pregledu! Molim Boga da je sve ok.
Mono, ne brini. :) samo si realna, a ja to cijenim ;)
Ma ja odbijam gledat negativno na puno stvari. Znam što se sve može dogodit i zato sam često paničar i anksioznost si dižem u nebesa. Ali pak sam doživjela jednako tako puno pozitivnih stvari(nemogućih skoro) i znam da dobar loš ili graničan nalaz ne znače nužno dobar ili loš ishod pa ja uvijek pomislim pozitivno. U šali sam rekla da je strašiš, tvoje iskustvo je realno i ti još pozitivnu stranu priče na sebi nisi iskusila nažalost ali nadam se da hoćeš.
Sortiraj odgovore
Najstariji