Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    31. Kolovoz 2017. 15:04

Sofia88

Ja sam išla vaditi krv. Željezo mi je nisko, moram piti tbl. 😑

Koliko nisko? Koliki ti je hemglobin a kolilo željezo?

• Elviramagistic
    31. Kolovoz 2017. 15:14

Mono pa to je super :))) znam da se neces opustiti ali eto barem ces danas biti opustena :)

31. Kolovoz 2017. 15:24

Hej cure,evo da vam se prikljucim opet malo,dugo me nije bilo,nakon sto sam se zalila da nemam mucnine tako jako,one su me naravno sašile ponovno tako da se vise ne brinem uopce 😂 
    Drago mi je zbog svih lijepih vijesti sto sam procitala i nadam se da ce sve tako i ubuduce biti😁 
    Ja sam danas bila kod doktora,isla samo pokupiti nalaze neke,da bi mi rekao da mi je secer previsok🙄 
    Jel netko imao problem s tim? Sta mi slijedi? 
    Nije bio moj doktor,a ovaj drugi bas nije bio voljan puno se objasnjavati,na pregled idem tek za 3 tjedna pa cu ga tek onda pitati 🤔

Sofia88
    31. Kolovoz 2017. 15:25

Mono hvala Bogu!!!!! Drži se!!
    Ja imam 29.
    Ikyri ne znam, nazvala me sestra i javila mi da je željezo 4 i da je recept u ljekarni za heferol ...ako se ne varam. I da se ne brinem ako primjetim crnu stolicu 😂😂

Everything happens for a reason.

ikyri
    31. Kolovoz 2017. 15:37

A dobro. Ali heforol zatvara i zna se loše podnosit u trudnoći. Popij heferol sa šumećim C vitaminom za najbolji učinak. 

• Semyzg31
    31. Kolovoz 2017. 15:38

mono1111

Hey cure,
    Bila sam na uzv znaci i sve je ok za sada ! Srce kuca, crl 1,77 cm sto odgovara tocno 8 + 2, koliko sad i jesam.
    Malo sam mirnija moram priznati ! Bar par dana da budem.
    Jako su svi dragi na mom odjelu gdje idem….od dokt.koja me vodi do sestara….meni je glupo bilo sto ce sad misliti jer mi nije trebao uzv biti dns, ali svi razumiju.
    Uzv opet za dva tjedna !
    Necu se opustiti jer ne mogu i dalje ali bar sam malo mirnija sad ! Nikad nisam.dogurala do ove velicine ploda….presla sam tu granicu :)
    Ja sam prije par mjeseci napunila 27.
    Meni je predlozena amnio radi prosle krom.greske ali ako sve bude ok u12 ttna mini anomaly scanu nema sanse da idem na amnio, i tih 1 posto mi se cini ogromno….
    A znate kako sam rekla da cu si obavezno platiti ninfty ili harmony, e necu…potrosili smo sve na operaciju za psa, tj.cak smo i pozajmicu digli tako da nista od toga nazalost….

Bravo Mono bas mi je drago zbog tebe😀jesi ti jutros oko 8 bila u petrovoj,cura ispred mene se narucivala za ultrazvuk i rekla je da je izgubila simptome i prokrvarila pa mi se ucinilo po narucivanju da si to ti😉ja sam dobila dozvolu dobila za nove pohode svi nalazi su dobri ☺☺

• Spera
    31. Kolovoz 2017. 16:19

Ja sam iscitala svasta o Niftyju i Harmonyju ali to su samo postoci, ima laznih nalaza, sigurnija je amnio a toga me strah. Joooj, uzas... Svega me strah.

Mono.drago mi je da je sve u redu 😊

• Ivancica09
    31. Kolovoz 2017. 17:26

Mono super da je sve u redu!!! Ja sad imam 34 god...
    I isto me full strah kombiniranog probira.. 
    Greta koliki ti je secer? Meni je isto visi , 5,3..

31. Kolovoz 2017. 18:37

Ivancica09

Mono super da je sve u redu!!! Ja sad imam 34 god…
    I isto me full strah kombiniranog probira..
    Greta koliki ti je secer? Meni je isto visi , 5,3..

Moj je 5,5 
    Rekao je doktor da sve vislje od 5,2 nije dobro🤔 
    Bacio me u razmisljanje😏 
    I da,ja imam 24god  😊

• Ivancica09
    31. Kolovoz 2017. 18:41

Da, granica za trudnicu je 5,1. Ali vidis svaki doktor drugacije, ja idem privatno i moja doktorica kaze da po njenom misljenju to nije uopce visoko ali da u bolnicama oko toga rade strku... E sad tko je u pravu... Ugl ja imam frendice koje su se sa glukozom 5,2 vodile ko trudnice sa secerom i one koje nisu. Ovisi o doktoru..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.