Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana1987
    31. Kolovoz 2017. 09:31

ikyri

Hahaha …ja radim na psihijatriji :) :)

bježi doma 

• Spera
    31. Kolovoz 2017. 10:59

MiuMau

Spera ne znam jesam te dobro razumjela da ti je ginekolog otkrio spol u 12om tjednu trudnoće? A šta ti nije rekao odmah šta je ili ti nisi htjela znati?

Rekao je da misli da je musko i bio je u pravu. To je bilo u prvoj trudnoci kad sam htjela znati. Sad u ovoj bi voljela cekati porod da saznam.

• Spera
    31. Kolovoz 2017. 11:14

Mono jesi li.bila na pregledu?
    Ja sam danas trebala poceti raditi nakon godisnjeg, danas mi je tocno 6.tt ali imam takve mucnine da se ne mogu pomaknuti s kreveta. Radim kao odgajateljica i ne mogu fizicki taj tempo izdrzati tako da cu odmah ostati doma. Uzivat cu sa starijim, vodit ga u skolu, na muzicku, setati koliko mogu.

Koliko godina imate zenice, moram li ja na amnio (imam 35,5)

• Student24
    31. Kolovoz 2017. 11:30

Ja imam 30. Za amnio nemam pojma. 

Balda
    31. Kolovoz 2017. 11:46

Na amnio te upute ako ti je rezultat kombiniranog probira loš. Ako te brinu godine, a imaš love odi na nifty.

ikyri
    31. Kolovoz 2017. 11:52

Ja imam 32 i pol. Joj nisam rekla da imam pol godine valjda 25 godina.Pa nemoraš ti obavezno na ništa. Radit ćeš kombinirani probir koji će ti izbacit neku brojkicu pa ćeš sama vidjet. Ako imaš novčića plati si harmony ili neki takav test.
    Meni je taj kombinirani bio jako dobar s 30 god. Ali sa svakom godinom je zapravo manje moguće dobit dobre rezultat na tom testu jer je dob prilično bitan faktor. Ja vjerujem svojoj ginekologici i ako mi sad za 2tj na pregledu kaže da je nuhalni ok, da je prisutna nosna kost itd...ja ću bit zadovoljna.
    Mono di si, javi se. Nadam se da je sve ok.

• Elviramagistic
    31. Kolovoz 2017. 12:59

Mono javi see..vec se brinem..ja cu sad 27..

Sofia88
    31. Kolovoz 2017. 14:36

Ja sam išla vaditi krv. Željezo mi je nisko, moram piti tbl. 😑

Everything happens for a reason.

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 14:37

Hey cure,
    Bila sam na uzv znaci i sve je ok za sada ! Srce kuca, crl 1,77 cm sto odgovara tocno 8 + 2, koliko sad i jesam.
    Malo sam mirnija moram priznati ! Bar par dana da budem.
    Jako su svi dragi na mom odjelu gdje idem....od dokt.koja me vodi do sestara....meni je glupo bilo sto ce sad misliti jer mi nije trebao uzv biti dns, ali svi razumiju.
    Uzv opet za dva tjedna !
    Necu se opustiti jer ne mogu i dalje ali bar sam malo mirnija sad ! Nikad nisam.dogurala do ove velicine ploda....presla sam tu granicu :)
    Ja sam prije par mjeseci napunila 27.
    Meni je predlozena amnio radi prosle krom.greske ali ako sve bude ok u12 ttna mini anomaly scanu nema sanse da idem na amnio, i tih 1 posto mi se cini ogromno....
    A znate kako sam rekla da cu si obavezno platiti ninfty ili harmony, e necu...potrosili smo sve na operaciju za psa, tj.cak smo i pozajmicu digli tako da nista od toga nazalost....

ikyri
    31. Kolovoz 2017. 15:03

Super!!! Ali razumijem da se tebi teško veselit. Ajde dan po dan bitno da ide! 😗😗😗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.