Hvala Mono, ma vidim sad da nista dok ne rodim, sve je sad na cekanju ove male buhtle… sam nek ona bude dobro, a lako za mene kasnije… samo me zivcira sto je doticni znao da idem u postupak i rekao mi je da ce nalazi bit za tjedan, dva max i ak ne zovu sve ok… a jucer navecer me onda zvao i rekao da inace kazu da se ceka po tri mjeseca, al meni mozda eto nisu rekli, al da nije do njoh vec doma zdravlja koji to analizira… ma nema do privatnika i gotovo…
A ti lezi i odmaraj, druge nema… kad je sljedeci pregled? Pa odi sam na uzv, meni je rekao da ce doktor u bolnici odlucit hoce to ista dirat il ne, ti mu komotno reci da ne zelis to vec sam uzv…
Inace se ceka papa oko 3 mjeseca, ali ako stave hitno, a meni je sestra stavila pod hitno onda je bila gotova kroz cca 2 - 3 tjedna.
Bas sam sad bila po doznake, i pitala za taj bris hpv, i rekla je da se to ne radi u T jer je jako gruba cetkica i to se uopce ne radi….tako da ni ne idem sutra ni u kom slucaju onda na taj bris.
Mislim da cu sutra ipak ici u Petrovu. Po noci sam dobila sukrvicu, kao neke zilice crne. To mi je vec bilo drugi put i to mi nikako nije bio dobar znak…tako da cu ih moliti da mi uzv naprave…otisla bi ja i privatno, ali nemam novaca. Sve smo potrosili na operaciju za psa :/
Mono ako ti mislis da nije dobar znak odi obavezno..odi vec i danas ako mozes..ja napokon danas idem na uzv pa se javim kasnije..sva sam nervozna
Drage, da se i ja prikljucim vasoj maloj zajednici. Zadnja mjesenica 11.07. 6. i 13.dan ciklusa nezasticen odnos. 35.dan ciklusa kod dr na pregledu nema znakova trudnoce, 38.dan beta 240, 42.dan beta 808. Taj dan na pregledu izmjerena gestacijska vrecica 4,6mm. Da li su po vama ove brojke u redu? Imam osjecaj da nesto nije u redu. Slijedeci pregled je 11.09. Sto mogu ocekivati? Od simptoma osjetljive bradavice, a grudi u zadnja dva dana kao da su se malo ispuhale. Povremeno blaga bol u donjem dijelu trbuha. Hvala
Cure,
Ici cu sutra. Necu na hitnu ici nego na svoj odjel ! Tamo mi je draze a i bolji je uzv tamo.
Student, pa sve je to individualno ali osobno mislim da je beta za 38 dc preniska, a i nije se skroz poduplala, u ta 4 dana. Ima slucajeva gdje se beta hcg ne dupla pravilno pa sve bude ok.
Trebas cekati i vidjeti kako ce se situacija odvijati. Sretnoooo !
Elvira, oooo dosao je napokon taj dan !!! Jejjj ! Sretno i javiii obaveznooooo
Elvira sretno.
Mono ne straši curu, beta je ok. Malo je niža ali po meni je ok. Student kad ideš ponovno na UTZ?
Aha vidim 11.09. super. Do pregleda ako nema jakih bolova i krvarenja ja se nebi brinula. Beta nije baš da se strogo dupla. Nadam se da si bete vadila u isto doba dana i u istim laboratoriju itd...
Po meni je beta ok..pregled prosao super..sve je u najboljem redu :))) imam jos jedan vaginalni za 2 tjedana zbog mjerenja nuhalnog nabora
Beta je vadjena u istom laboratoriju, 1.je vadjena u 10:30, a druga u 7:30. Kad sam bila na 1.uzv (35.dan) doktor je zakljucio da je kasnila ovulacija, a bila su samo ova dva odnosa... Pa me brine da to sto se vidjela samo gv nije u redu. Pokusavam ostat maksimlno smirena :) muz puz i ja spremni smo na oba ishoda. Ovo je 1.trudnoca pa otuda 100 pitanja.
Pa spermiji ti mogu živjet do 5 dana a kad ni to nije u pitanju implantacija varira po 2-3dana. Ništa u vezi ljudskog metabolizma nije točno na minutu ni sat, svi imamo svoj neki unutarnji sat. Tako da porod unutar čak 5tj. se smatra terminskim.Osim ako nisi varala mužića (onda znaš čije je 😉😉 ) Šala mala.
Elvira super za pregled... A kako to da nisu danas radili nuhalni nabor, prerano ili? Jer je meni ovaj moj rekao da će sljedeći put mjerit nuhalni nabor i vadit krv za one hormone, kakti mini anomaly scan, a ja ću u petak biti 11+2... Vidim ti si danas 11+4
Ah da, kako napravite te sličice s podacima o bebici?
Student ne brini za betu, meni prvi put ne da se nije poduplala, već je sa 105 za dva dana došla samo na 127... onda se krenula duplati, i to maltene u brojku, jedna čak i nešto manje od duplo, ali sve je bilo u redu... i još me doktorica doma iz bolnice poslala, rekla da prestanem s terapijom i čekam pobačaj... sreća da ju nisam poslušala već sam tražila drugo mišljenje i nastavila s terapijom...
I ako sam.ja točno izračunala tih ta 3h razlile su ti zapravo da bi ti beta u 10:30 bila veća za čak 50...puno je to 3h
Sortiraj odgovore
Najstariji