Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2017. 18:46

Pojma nemam,vidjet cu sta ce mi moj doktor reci,njemu ipak vise vjerujem. 

ikyri
    31. Kolovoz 2017. 19:18

Cure ja se nadam da ništa niste jele cijelo jutro prije vađenja krvi.

• Ivancica09
    31. Kolovoz 2017. 20:07

Ne nisam jela naravno i pazila sam vecer prije... Al eto opet povisen nalaz bio.. makar prvo mi je bio 5,6 pa sam za 2 tjedna radila OGTT onda 5,3..

31. Kolovoz 2017. 20:17

Naravno da nisam,navecer poslije 19h je isto striktno receno da se nista ne jede kako bi nalazi bili sto tocniji.

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 20:25

Semy,
    To sam ja !!!! Hahah, da, jos sam razmisljala sto da im kazem, zasto sam prije dosla jer sam na uzv trebala tek za 10 tak dana....bilo mi je glupo da ce me odbiti mozda, ali nisu, fakat su svi tam super, bar meni....mislim i jesam izgubila simptome, pogotovo jucer..uopce mucnine nisam imala, uopce, a u medjuvremenu sam prokrvarila....ali tad sam na hitnoj bila.
    Kod kojeg si ti ono dokt?? Ti prirodno ides jelda? Ne ides u postupak?? Da li si ti imala neku haljinu sa cvjeticima?? Jer me neka cura pitala da li sam ja zadnja u redu, pa sam rekla da....a ta cura je bila direkt iza mene.
    Guk nataste toleriraju do, 5.1 ali rijetko tko i radi to tak rano, tek se kasnije radi, oko 20.tt. Prosli put sam radila odmah na pocetku ogtt i isto mi.je bip povisen. Cak utjece ako nesto slatko jedes dan prije. Moja dokt.mi je rekla da je i njoj u T bio povisen a da je bas pazila dan prije, ali se sjetila da je pila cedevitu koja je isto puna secera....tako da se navodno mora pripaziti sto se jede prije.
    Prije je ta granica bila puno veca, ali su je snizili. I meni je sad glukoza bila 5.3, ponavljati cu u pon vjerovatno.
    Tnx cure ! Svakako sam mirnija. I naravno da su se simptomi dns vratili, tj imam mucnine neke male....sad !

• Semyzg31
    31. Kolovoz 2017. 21:49

mono1111

Semy,
    To sam ja !!!! Hahah, da, jos sam razmisljala sto da im kazem, zasto sam prije dosla jer sam na uzv trebala tek za 10 tak dana….bilo mi je glupo da ce me odbiti mozda, ali nisu, fakat su svi tam super, bar meni….mislim i jesam izgubila simptome, pogotovo jucer..uopce mucnine nisam imala, uopce, a u medjuvremenu sam prokrvarila….ali tad sam na hitnoj bila.
    Kod kojeg si ti ono dokt?? Ti prirodno ides jelda? Ne ides u postupak?? Da li si ti imala neku haljinu sa cvjeticima?? Jer me neka cura pitala da li sam ja zadnja u redu, pa sam rekla da….a ta cura je bila direkt iza mene.
    Guk nataste toleriraju do, 5.1 ali rijetko tko i radi to tak rano, tek se kasnije radi, oko 20.tt. Prosli put sam radila odmah na pocetku ogtt i isto mi.je bip povisen. Cak utjece ako nesto slatko jedes dan prije. Moja dokt.mi je rekla da je i njoj u T bio povisen a da je bas pazila dan prije, ali se sjetila da je pila cedevitu koja je isto puna secera….tako da se navodno mora pripaziti sto se jede prije.
    Prije je ta granica bila puno veca, ali su je snizili. I meni je sad glukoza bila 5.3, ponavljati cu u pon vjerovatno.
    Tnx cure ! Svakako sam mirnija. I naravno da su se simptomi dns vratili, tj imam mucnine neke male….sad !

Da to sam ja bila😂😂😂 prirodno ide,vidjela sam da si odahnula kad si izasla iz ambulante malo je falilo da te ne pitam jesi to ti bas sam imala osjecaj☺ kod prof.Vrcica sam...danas s imsla konacno po nalaze i reko je da je sve u najboljem redu da se bacimo na posao i vidimo cim izostane menga...

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 21:55

Semy Semyzg

mono1111

Semy,
    To sam ja !!!! Hahah, da, jos sam razmisljala sto da im kazem, zasto sam prije dosla jer sam na uzv trebala tek za 10 tak dana….bilo mi je glupo da ce me odbiti mozda, ali nisu, fakat su svi tam super, bar meni….mislim i jesam izgubila simptome, pogotovo jucer..uopce mucnine nisam imala, uopce, a u medjuvremenu sam prokrvarila….ali tad sam na hitnoj bila.
    Kod kojeg si ti ono dokt?? Ti prirodno ides jelda? Ne ides u postupak?? Da li si ti imala neku haljinu sa cvjeticima?? Jer me neka cura pitala da li sam ja zadnja u redu, pa sam rekla da….a ta cura je bila direkt iza mene.
    Guk nataste toleriraju do, 5.1 ali rijetko tko i radi to tak rano, tek se kasnije radi, oko 20.tt. Prosli put sam radila odmah na pocetku ogtt i isto mi.je bip povisen. Cak utjece ako nesto slatko jedes dan prije. Moja dokt.mi je rekla da je i njoj u T bio povisen a da je bas pazila dan prije, ali se sjetila da je pila cedevitu koja je isto puna secera….tako da se navodno mora pripaziti sto se jede prije.
    Tnx cure ! Svakako sam mirnija. I naravno da su se simptomi dns vratili, tj imam mucnine neke male….sad !

Da to sam ja bila😂😂😂 prirodno ide,vidjela sam da si odahnula kad si izasla iz ambulante malo je falilo da te ne pitam jesi to ti bas sam imala osjecaj☺ kod prof.Vrcica sam…danas s imsla konacno po nalaze i reko je da je sve u najboljem redu da se bacimo na posao i vidimo cim izostane menga…

Drugi put se svakako moramo upoznati !!! Ako me vidis, viciiii !!!
    Super, bas mi je dragooo ! Ides na folikulometrije i imate temp.odnos ili doma pratis trakicama??

ikyri
    31. Kolovoz 2017. 21:56

Jao cure ja se nadam da će šećerčići bit ok.  Evo meni je danas trbuh izletio nadam se da to znači da je maternica izašla iz zdjelice pa će mi se smanjit grčevi i pritisak u zdjelici. Samo sad nemogu uvuć više škembu a imam je dosta 😣😣😣

31. Kolovoz 2017. 22:10

ikyri

Jao cure ja se nadam da će šećerčići bit ok. Evo meni je danas trbuh izletio nadam se da to znači da je maternica izašla iz zdjelice pa će mi se smanjit grčevi i pritisak u zdjelici. Samo sad nemogu uvuć više škembu a imam je dosta 😣😣😣

Nadam se i ja! 😁 
    Ma daj kakvo uvlacenje,pusti skembicu i uzivaj 😁😁

• Elviramagistic
    31. Kolovoz 2017. 22:11

Ma ja sam uvjerena da zbog straha i panike simptomi nestanu i kad se smiris se vrate..ja ne pratim vise toliko simptome..grudi su me prestale boljeti prije jedno 2 tjedna i sad me tu i tamo znaju ujutro..nekad imam grceve i probadanja pa ih nemam..nadam se da ce to stati sada u drugom tromjesecju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.