Ma kakvo uvlacenje trbuha...haha sada napokon uzivam jer ne moram paziti kako izgledam u kojoj majici i kakav mi je trbuh..meni je sad veci nego nekim curama u 6 mj.trudnoce.ha ha ha
Semy,
To sam ja !!!! Hahah, da, jos sam razmisljala sto da im kazem, zasto sam prije dosla jer sam na uzv trebala tek za 10 tak dana….bilo mi je glupo da ce me odbiti mozda, ali nisu, fakat su svi tam super, bar meni….mislim i jesam izgubila simptome, pogotovo jucer..uopce mucnine nisam imala, uopce, a u medjuvremenu sam prokrvarila….ali tad sam na hitnoj bila.
Kod kojeg si ti ono dokt?? Ti prirodno ides jelda? Ne ides u postupak?? Da li si ti imala neku haljinu sa cvjeticima?? Jer me neka cura pitala da li sam ja zadnja u redu, pa sam rekla da….a ta cura je bila direkt iza mene.
Guk nataste toleriraju do, 5.1 ali rijetko tko i radi to tak rano, tek se kasnije radi, oko 20.tt. Prosli put sam radila odmah na pocetku ogtt i isto mi.je bip povisen. Cak utjece ako nesto slatko jedes dan prije. Moja dokt.mi je rekla da je i njoj u T bio povisen a da je bas pazila dan prije, ali se sjetila da je pila cedevitu koja je isto puna secera….tako da se navodno mora pripaziti sto se jede prije.
Prije je ta granica bila puno veca, ali su je snizili. I meni je sad glukoza bila 5.3, ponavljati cu u pon vjerovatno.
Tnx cure ! Svakako sam mirnija. I naravno da su se simptomi dns vratili, tj imam mucnine neke male….sad !
Da to sam ja bila😂😂😂 prirodno ide,vidjela sam da si odahnula kad si izasla iz ambulante malo je falilo da te ne pitam jesi to ti bas sam imala osjecaj☺ kod prof.Vrcica sam…danas s imsla konacno po nalaze i reko je da je sve u najboljem redu da se bacimo na posao i vidimo cim izostane menga…
Drugi put se svakako moramo upoznati !!! Ako me vidis, viciiii !!!
Super, bas mi je dragooo ! Ides na folikulometrije i imate temp.odnos ili doma pratis trakicama??
Hahaha dogovoreno😉 bit ce to kod tebe sve dobro vidjet ces😀😀moram uzet trakice citala sam da ste vi uzimale u mulleru pa cu to pogledat i dao mi je da pijem folacin...kojim ste trakicama pratili s tim nemam iskustva a htjela bih sad nakon menge krenut trebam ju dobit za 6 dana
Ma kakvo uvlacenje trbuha…haha sada napokon uzivam jer ne moram paziti kako izgledam u kojoj majici i kakav mi je trbuh..meni je sad veci nego nekim curama u 6 mj.trudnoce.ha ha ha
Ma lako da izgledam 6mj.trudno. Izgledam debelo. Samo što se već onako nagnem i podbočim ko trudnica i diram se po trbuhu
Hahahhah..to i ja radim..nego vi cure koje ste vec bile trudne..mene boli oko pupka..nije to sad neka jaka bol ali me boli..boljelo me proslu noc i jucer kroz dan nista i evo sada ponovo..velim nije jaka bol ali me steze pogotovo s lijeve strane
Pa bol oko pupka je često bol iz crijeva. Kad si malo popipkaš trbuh boli li negdje jače? Ako si napuhana to je normalno. Uredno kakaš i sl?Ako te koža zateže i boli to nije ništa.
Pa bol oko pupka je često bol iz crijeva. Kad si malo popipkaš trbuh boli li negdje jače? Ako si napuhana to je normalno. Uredno kakaš i sl?Ako te koža zateže i boli to nije ništa.
Urednu stolicu imam 😁kada popipam nista ne boli..bas da kao da me zateze onako..ma vjerojatno je normalno ali vec sam cijeli net preokrenula u vezi toga 😂😂
Mene je pupak bolio kad sam bila u hiperu, trbuh mi je bio užasno napuhnut, onak skroz zategnuto... pa si mislim kak će tek bit kad budem 8-9 mj, kad se to još više razvuče...
Ja obavila pregled danas, nalazi kombiniranog sljedeći tjedan, bebulja je super, veličinom za 7+6, a ja sam danas 7+2... Onda se i termin pomakne za koji dan, jel da? Toliko sam bila očarana gledanjem bebe da sam zaboravila pitati za termin...
Vidjela sam ju kako se miče i zamalo sam se rasplakala, tek kad to sve vidim postane mi realnije da ja imam pravu malu bebu u pupi..
Da termin ti je onda 4 dana ranije od onog što ti aplikacije i sl. izbace po zadnjoj menstruaciji. Super! Ja imam pregled za 10 dana... nemogu dočekat nisam bila dugo.
Da termin ti je onda 4 dana ranije od onog što ti aplikacije i sl. izbace po zadnjoj menstruaciji. Super! Ja imam pregled za 10 dana… nemogu dočekat nisam bila dugo.
Ikyri oce ti mjeriti onda i nuhalni nabor?? Posto ces onda vec biti preko 12 tjedana 😀.znam kako ti je..mislim pa ja sam sad tocno 5 tjedana cekala da vidim bebu i bome sam imala sta za vidjeti..sve lijepo formirano 😍😍
Mene je pupak bolio kad sam bila u hiperu, trbuh mi je bio užasno napuhnut, onak skroz zategnuto… pa si mislim kak će tek bit kad budem 8-9 mj, kad se to još više razvuče…
Ja obavila pregled danas, nalazi kombiniranog sljedeći tjedan, bebulja je super, veličinom za 7+6, a ja sam danas 7+2… Onda se i termin pomakne za koji dan, jel da? Toliko sam bila očarana gledanjem bebe da sam zaboravila pitati za termin…
Vidjela sam ju kako se miče i zamalo sam se rasplakala, tek kad to sve vidim postane mi realnije da ja imam pravu malu bebu u pupi..
Hej..pa kako 7+2 ...? Sta nisi ti sad vec negdje u 11-om tjednu ili se to kasnije drugacije racuna....?
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji