Elvira super za pregled…A kako to da nisu danas radili nuhalni nabor, prerano ili? Jer je meni ovaj moj rekao da će sljedeći put mjerit nuhalni nabor i vadit krv za one hormone, kakti mini anomaly scan, a ja ću u petak biti 11+2… Vidim ti si danas 11+4
Ah da, kako napravite te sličice s podacima o bebici?
Student ne brini za betu, meni prvi put ne da se nije poduplala, već je sa 105 za dva dana došla samo na 127… onda se krenula duplati, i to maltene u brojku, jedna čak i nešto manje od duplo, ali sve je bilo u redu… i još me doktorica doma iz bolnice poslala, rekla da prestanem s terapijom i čekam pobačaj… sreća da ju nisam poslušala već sam tražila drugo mišljenje i nastavila s terapijom…
I meni je prosli put rekao da cemo ovaj ali je danas rekao da je ipak jos malo prerano pa cemo za dva tjedna :) za slikice klikni dolje ispod na stranicu i izradi racun i onda kad sve korake napravis idi na url za forum kopiraj link i stavi tu pod potpis :)
Cure upadam kao padobranac...ja sam 32+5..među jesenskim sam bebicama...zelim vam svu srecu i da uzivate u trudnoci...ja do kraja imam jos 50 dana..😍
Sretno svima🤗
A Boze, postar je uvijek u igri ;) ;)
Hvala vam puno :) :) umirile ste me :) nego da pitam usput, radite li ili ste na cuvanju trudnoce? Ja planiram raditi do zadnjeg, osim ako cu morat mirovat, onda cu morat. A imam dva sata do posla i natrag, dosta putujem ili sam u uredu.
Cure upadam kao padobranac…ja sam 32+5..među jesenskim sam bebicama…zelim vam svu srecu i da uzivate u trudnoci…ja do kraja imam jos 50 dana..😍
Sretno svima🤗
Sretno :)
Ja još razmišljam. Prvu trudnoću sam radila do 25.tj. nakon toga sam vidjela da nemogu, teško sam se budila, organizam mi je tražio sporiji ritam, ktenulo me sve bolit itd... Sad imam curku doma i ostala bi zbog nje...neću dobit to vrijeme nikad više. A čak mi je žao što nisam otišla u prvoj na komplilacije ranije i uživala, išla u shoping i na kave i sl. Ali to je uvijek tako kad imaš puno vremena nez naš što bi s njime a kad nemaš patiš za time.
Cure upadam kao padobranac…ja sam 32+5..među jesenskim sam bebicama…zelim vam svu srecu i da uzivate u trudnoci…ja do kraja imam jos 50 dana..😍
Sretno svima🤗
Sretnoo :))
Ja sam na komplikacijama od prvog dana..imala sam uzasne bolove i odmah me stavio na komplikacije i tako cu do kraja je rekao..prvo mi je bilo zao sta neidem na posao ali sada mi vise nije..to vrijeme vise necu dobiti :)
Ja imam dojam da bi prosvikala doma sad, sama. Al zato sto zivim u malom selu. Al zato vozim 70km na dan na posao i natrag...
Da imam doma dijete sad bi suncali guzu na moru i bas bi me bilo briga za posao ;)
Mislim da ce ti trudnoca sama sve reć. Ako ti krenu mučnine teško ce ti to ić. Iako ja s vožnjom nemam frke dok vozim, kao suvozaču mi nije najbolje. Ako ti je teško nemoj trpit.
Sortiraj odgovore
Najstariji