Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    29. Kolovoz 2017. 14:04

Spera

Ciao cure, bila sam danas na pregledu zbog povremenog smedjeg iscjetka. Nista zabrinjavajuce, nema hematoma, vidi se zumanjcana i nazire se srce. Kaze mi dr. da se ne moram brinuti i prepisao Utrogestan ali da pricekam jos par dana. Imam uzasne mucnine, ocajno se osjecam, samo bi lezala. Jedva sam na brzinu sad skuhala malom da pojede. Btw, jucer smo mu rekli da ce postati brat, nikad vecu srecu nisam vidjela 😍

Super! 😚

MiuMau
    29. Kolovoz 2017. 14:04

Ajme Ivančice ne mogu zamisliti da još uz ovo sve radim, svaka čast... Nadam se da nije neki jako naporan posao? Mene su odmah od bolnice stavili na komplikacije, nisam smijela apsolutno niš dok se jajnici ne smanje... ali bome ni sad ne mogu zamisliti, em što ima puno dizanja, saginjanja, trčanja, a boleština na biranje - vrtić...
    Ikyri ja se sad znam pogledati kad sam ono max napuhnuta, izgleda ko da sam u 5-6 mj trudnoće, sve gledam ove kao snimkice trudnoća po mjesecima po internetu što žene stave, njima se do 18 tjedna niš ne vidi, a ja sad već ko bumbar... 

ikyri
    29. Kolovoz 2017. 14:07

Ma ja sad čitam kad su ljudi saznali spol i kao može se već sredinom 12 tj. saznat. Uspoređujem trudnoće i sl. Baš sam znatiželjna jako.

MiuMau
    29. Kolovoz 2017. 14:15

Joj ne znam šta više ne mogu dočekati, da se krene migoljiti il da doznam spol...  Kad ste osjetile prvi put da se beba miče? 
    Ikyri ti imaš curku? A ti Ivančice? Imate neku želju? Mislim znam da je na prvom mjestu da bude živo i zdravo što god da je, al mi bi baš nekako curicu malu... 

ikyri
    29. Kolovoz 2017. 14:30

Ma ja bi dečka da mogu kupovat stvari... za curicu imam sve. Vidjela sam adidas jaknice za dečke i sva se raspekmezila. Bit će super i da je cura...sestre su super. Ali progonit će me ta muška robica.

• Ivancica09
    29. Kolovoz 2017. 15:00

Ja vam imam curicu  i ona sad ima 13 mj. Ja sam se prošli tjedan vratila na posao jer sam morala, a i ne znam koliko moram radit da prvih 6 mj porodiljnog opet imam punu placu. Neki mi kazu da moram min 6 mj inace mi porodiljni ulazi u prosjek :(
    Tako da cu ako uspijem morat min do 01 mj radit...
    Još nisam na poslu nista rekla jer je prerano i tek sam se vratila, a sefovi vec imaju ocekivanja i zadatke i planove za mene.. uffff...
    Ja naravno da prvo se nadam da ce bebica biti ziva i zdrava, ali cak bi opet curicu...

vjeverica8
    29. Kolovoz 2017. 15:37

Ivancica moraš imati dvije pune platne liste i još jednu koja ne mora biti cijela (par dana u mjesecu). U to ti ulazi i godišnji.
    Upadam ko padobranac 😂 svaki dan vas čitam. A možda vam se uskoro i pridružim 😉

ikyri
    29. Kolovoz 2017. 15:49

Da dakle go. koji si vec iskoristila i samo još dva mj. Nemoj uzimat puno bolovanja jer na bolovanju dobivaš plaću po prosjeku plaća koji ti pada na neki sitniš nakon porodiljnog pa gubiš dosta na bolovanju.

• Ivancica09
    29. Kolovoz 2017. 15:53

vjeverica8

Ivancica moraš imati dvije pune platne liste i još jednu koja ne mora biti cijela (par dana u mjesecu). U to ti ulazi i godišnji.
    Upadam ko padobranac 😂 svaki dan vas čitam. A možda vam se uskoro i pridružim 😉

Hej vjeverice nadam se da si uskoro s nama ;)
    Ja sam zvala u HZZO  i zena mi kaze 6 mjeseci..
    Nis ne kuzim..

• Ivancica09
    29. Kolovoz 2017. 15:55

ikyri

Da dakle go. koji si vec iskoristila i samo još dva mj. Nemoj uzimat puno bolovanja jer na bolovanju dobivaš plaću po prosjeku plaća koji ti pada na neki sitniš nakon porodiljnog pa gubiš dosta na bolovanju.

Ma ako je tako isla bi mozda na komplikacije, to ne ulazi u prosjek ja mislim?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.