Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    10. Studeni 2017. 15:53

Panda sad da mogu slikala bi ti od majke mi cijeli bacvu domaceg kiselog kupusa 😂 Ja volim jesen/zimu najvise zbog prehrane 😀 Jesam odahnula sam, zasada, a i za 11 dana idem kod socijalnog pa i zato 😜 Dobila sam zeljezo jos dodatno, rekao mi je da mi je na granici a pijem elevit, a da nebi smjela ostati bez njega. Obzirom da sam vec ranije imala manjak zeljeza jasno mi je. Bitno da mala raste ❤ Jel ima u Sloveniji za uzet Kendural c? Ovdje je nestasica, rekla mi je zena iz ljekarne da ima jedna kutija u zadru i jedna u petrinji 😂 to je to zeljezo sto trebam..

panda102
    10. Studeni 2017. 16:01

Mi sutra kiselimo kupus. Do sad nam bilo toplo. Strah nas da nam ne prekisne. Zamisli kad u bloku usmrdi u podrumu kupus ahahahaaha ima samo da kazu oni ludi bosanci 😂😂😂😂😂 vec dvije godine kiselimo ali u kante od jupola. Super nam bude. 
    Nema u slo tog kendural c nazalost. Probaj ako imas koga u njemackoj da ti posalje. 

• Elviramagistic
    10. Studeni 2017. 17:40

Cure na vase pite mi sline cure..zelim recept :)
    Honey bebica je preslatka 😀
    Bebica super za pregled i za dečkića 

10. Studeni 2017. 18:05

Honey probaj preko ljekarne na Dolcu da ti nabave iz vana. 

Honey
    10. Studeni 2017. 18:53

kaktus

Honey probaj preko ljekarne na Dolcu da ti nabave iz vana.

Doslo im prije sat vremena, iz austrije, oni jedini imaju! Prije 10min preuzela, hvala 😘

kathryn
    10. Studeni 2017. 19:00

Ajme Honey supeeer! I ja bi na pregled,al strpit cu se jos 10ak dana...
    I ja bi se s burekom hvalila,al evo prijavljujem chicken meni u megicu a za rucak krvavice,dinstano zelje i restani krumpir! 
    Ja sam sanjala da mi dr potvrdio da imamo pisonju,rekla mi frendica da je to znak..😂

Honey
    10. Studeni 2017. 19:07

Elviramagistic

Cure na vase pite mi sline cure..zelim recept :)
    Honey bebica je preslatka 😀
    Bebica super za pregled i za dečkića

600g brasna
    Zlicica soli
    2 Zlice ulja
    350-400ml mlake vode
    Zamijesiti u glatko tijesto, podijeliti u pet jednakih kuglica, svaku kuglicu malo rukom izraditi na ostrom brasnu, staviti jednu na nauljen  tanjur i rukom malo spljostiti, staviti preko streč foliju pa onda slagati ostale ostim postupkom. Ostaviti da odmore bar pola sata, lijepse ce se jufke razvlacit, makar ne moras uopce ostavljat ako ti ide razvlacenje. Napravis punjenje po zelji, pokapas malo ulja po jufki, rasporedis punjenje i rolas. Slazes u nauljen lim, ja pecem na 200, pred kraj pojacam na 220. Eto 😀

ikyri
    10. Studeni 2017. 19:31

Aaaa super za današnje preglede!!!!!! 😍😍😍😍😍
    Jao vi i hrana... Ja bi sve nešto a ne znam što... Ali nekako me na slatko okrenulo. Skoro da cu si palačinke napravit...

Honey
    10. Studeni 2017. 19:35

ikyri

Aaaa super za današnje preglede!!!!!! 😍😍😍😍😍
    Jao vi i hrana… Ja bi sve nešto a ne znam što… Ali nekako me na slatko okrenulo. Skoro da cu si palačinke napravit…

U da, sa dzemom od jagoda, i sipka i sljiva 😍

Katuska99
    10. Studeni 2017. 19:39

Cure super za preglede! Bas mi je drago da nam je svima sve super!
    Lako vama, ja moram bit na dijeti a postalo mi je takooo teskoo.. sve mi se jede. Svi oko mene me uvjeravaju da ne moram previse pazit jer su mi nalazi bili dobri, da pazim samo prije pregleda par dana.. 
    ja od sad pa do kraja trudnoce idem na prglede u bolnicu, kazu mi cure koje su tamo rodile da ni ne rade svaki put uzv ako je sve ok.. omg😤 pa ja cu ih natjerat da me pogledaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.