Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KungfuMaca
    10. Studeni 2017. 09:54

Dobro jutro! Evo, ja cekam da prodje dovoljno vremena od euthyroxa pa idem doruckovat. Jucer radila krumpirusu pa cu sad smazat ostatke s kefirom. U utorak mi rodila jedna prijateljica, a jutros drugoj pukao vodenjak pa iscekujemo vijesti 😃 jos dvije trebaju roditi u sljedecih mjesec dana. Tako da je kod nas dosta uzbudljivo i ucim puno toga.
    Moram priznat da mi je fejs vise legao, ipak imas jednu temu ispod koje se vrte komentari pa mi je lakse popratit. A i privatnije je...
    Polako osluskujem ima li kakvih leptirica i sl, al nisam jos nista takvo prepoznala. U par navrata mi se ucinilo da je pao neki udarac, al mislim da je za pravi udarac jos prerano...

Frajla
    10. Studeni 2017. 10:08

Ja ujutro pijem caj. Inace sam pila kavu, ali sam na jednom pregledu imala jako visok tlak, pa su mi zabranili. Ispocetka mi je bilo tesko i bolila me glava, ali sad sam se vec skroz naviknula.

10. Studeni 2017. 10:24

Kava, obavezno, velika salica crne s mrvom mlijeka.
    Kasnije samo ako nekud idem, doma nikad popodne kavu ne pijem. 

Frajla
    10. Studeni 2017. 10:50

Ja sad nesto kalkuliram za porodiljni, pa imam pitanje ako netko zna. Ako idem na porodiljni pocetkom mjeseca, od cega racunaju prosijek place? Jer do tog datuma jos necu dobit isplatnu listu za zadnju placu... 🤔

Honey
    10. Studeni 2017. 10:56

Ajme krumpirušaaaa.... 😋 Daj vamo 😂

• Goga32
    10. Studeni 2017. 10:59

https://www.facebook.com/bebeNova.hr/photos/a.469736363045318.107573.469724623046492/1757855974233344/?type=3&theater Evo cure ako trebate šta od stvari za bebu imate danas i sutra u Bebenova dućanima i webu popuste na sav asortiman 

10. Studeni 2017. 11:01

Frajla

Ja sad nesto kalkuliram za porodiljni, pa imam pitanje ako netko zna. Ako idem na porodiljni pocetkom mjeseca, od cega racunaju prosijek place? Jer do tog datuma jos necu dobit isplatnu listu za zadnju placu… 🤔

Racunaju od proslog mjeseca, u tvom racunovodstvu ti isprintaju neki formular koji moras prilozit. Na jednom papiru ti bude zadnjih 6 isplata.
    Ja sam isla sredinom mjeseca i jos mi na racun ni nije bila sjela ta placa al mi je zena u racunovodstvu tako isprintala jer je obracun bio i sve je u kompu

• KungfuMaca
    10. Studeni 2017. 11:31

Frajla

Ja sad nesto kalkuliram za porodiljni, pa imam pitanje ako netko zna. Ako idem na porodiljni pocetkom mjeseca, od cega racunaju prosijek place? Jer do tog datuma jos necu dobit isplatnu listu za zadnju placu… 🤔

Racunaju se isplate u zadnjih sest mjeseci prije mjeseca u kojem je nastupio osigurani slucaj. Znaci, ako otvaras rodiljni 01.12., gledaju se isplate placa koje si primila u razdoblju od 01.06. do 30.11. (isplata u sestom, sedmom, osmom, devetom, desetom i jedanaestom mjesecu).

• KungfuMaca
    10. Studeni 2017. 11:32

Honey

Ajme krumpirušaaaa…. 😋 Daj vamo 😂

Haha, dodji, ostalo je jos nesto malo 😁

10. Studeni 2017. 11:39

Sta se danas kuha?
    Ja cu krem juhu karfiol/brokula, imam pureci file i jos mi prilog fali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.