Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    11. Studeni 2017. 10:49

Moja curka je 2x oko vrata i tijela bila u pupcanoj... Zato se navodno nije spustila i ušće se nije otvaralo do trudova. 
    Oko vrata nije probem jer nece ugušit dijete koje ne diše i nece baš čvrsto toliko stegnut bebu... 
    Problem je kad se pupčana sama sveže u čvor i onda beba povlači pupčanu jer se s njom igra i zatvori si krvotok. Ali to je izuzetno rijetko. Problem kod klinaca zamotanih u pupčanu je kod vaginalnog poroda ako jako povuču na posteljicu i krenu je čupat ... ali tada u trudu imaš CTG koji ludi... kakav sam ja u blažoj varijanti imala. Da je bio gori ideš na hitni carski odmah. I problem je kod položaja zadkom ... da kad pukne vodenjak...zna pupčana izletit i u trudu beba si zatvori protok..zato kad je beba na zadak ako curi plodna voda treba se lec odmah... Kod položaja glavom beba zatvara uwće glavom i pupčana nece ispast...Ali najveci strah je zapravo prerano i starenje posteljice koje se slučajno desi ranije i jednostavno prestane radit.  U principu mogu nabrojat jako puno stvari... Pa ako vam se da svake sekunde svakog dana bit u strahu jer se sranja mogu dogodit...slobodno. 

• Elviramagistic
    11. Studeni 2017. 13:38

Ikyri ne trebas vise nabrajati..ja ne zelim uopce misliti o takvim stvarima..cure sve ce biti super i sve cemo roditi zdrave bebice

ikyri
    11. Studeni 2017. 14:56

Ma mislim mora Mono oko.neceg frku radit...pa čisto da ima ideje :)

ikyri
    11. Studeni 2017. 15:01

Ma nece vidjet zapetljanu vrpcu ...uvijek su zamotane a kad krene porod znaju se zavrtit da se smjeste u  zdjelicu i tokom još izgona ih babica zarotira pa uvijek izađu malo zapetljani. Ali pupčane su dosta dugačke pa nema problema...

Honey
    11. Studeni 2017. 16:24

ikyri

Ma mislim mora Mono oko.neceg frku radit…pa čisto da ima ideje :)

😂👌

Frajla
    12. Studeni 2017. 12:18

Opet vikend zatisje na proljetnicama... 
    Curke iz Zg i okolice, planirate li na sajam u West Gate?

Bublica123
    12. Studeni 2017. 12:44

Proljetnice ajaju zimski san 🤗🤗🤗🤗

Honey
    12. Studeni 2017. 13:50

Frajla

Opet vikend zatisje na proljetnicama…
    Curke iz Zg i okolice, planirate li na sajam u West Gate?

Muz rekao danas da hoce ici tako da idemo, makar ja nisam mislila jer mi se neda u guzvu 😁 

Honey
    12. Studeni 2017. 13:54

Ja sam se jucer ubila u ciscenju, cak imam upalu misica 😂 Malo me i zateze danas busa, vjerojatno se mala buni (ja se nadam da bu cura pa mislim ak joj govorim u zenskom rodu da i bude). Ujutro obavili plac, mesnicu, zavrsava se rucak, domaca goveda juha, pecenka sa krumpirom i salatom i poslije cemo ispeci strudlu od jabuka. Ja ne spavam, kuham/pecem a poslije cu bogme zahrkati i zasliniti kad se svega natrpam! 😀 neznam gdje su ostale, fejs? Ili svima malo treba pauzica od interneta.

Frajla
    12. Studeni 2017. 14:11

Ja sam danas radila patku. Tek sto smo jeli smisljam sta bi mogla za veceru, odluka je pala na kiflice, a dok se dizu mogla mi muffine smiksati 😂
    Neznam jel to ono gnjezdenje ili sto, al samo smisljam sta bi kuhala, a moram paziti da se ne udebljam 🙄
    Ja neznam ni sama sta cu za sajam, dragog mi nema, pa bi morala busom do tamo, a onda mi ode cijeli dan. Isla bi navise zbog tetrica, dekica i sl sitnica. Neda mi se kasnije obilaziti sto trgovina, ovako ce svi biti na jednom mjestu, pa mogu opipati, usporediti i izabrati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.