Cure super za preglede! Bas mi je drago da nam je svima sve super!
Lako vama, ja moram bit na dijeti a postalo mi je takooo teskoo.. sve mi se jede. Svi oko mene me uvjeravaju da ne moram previse pazit jer su mi nalazi bili dobri, da pazim samo prije pregleda par dana..
ja od sad pa do kraja trudnoce idem na prglede u bolnicu, kazu mi cure koje su tamo rodile da ni ne rade svaki put uzv ako je sve ok.. omg😤 pa ja cu ih natjerat da me pogledaju
Katuska99,u koju bolnicu ides?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure na vase pite mi sline cure..zelim recept :)
Honey bebica je preslatka 😀
Bebica super za pregled i za dečkića
600g brasna
Zlicica soli
2 Zlice ulja
350-400ml mlake vode
Zamijesiti u glatko tijesto, podijeliti u pet jednakih kuglica, svaku kuglicu malo rukom izraditi na ostrom brasnu, staviti jednu na nauljen tanjur i rukom malo spljostiti, staviti preko streč foliju pa onda slagati ostale ostim postupkom. Ostaviti da odmore bar pola sata, lijepse ce se jufke razvlacit, makar ne moras uopce ostavljat ako ti ide razvlacenje. Napravis punjenje po zelji, pokapas malo ulja po jufki, rasporedis punjenje i rolas. Slazes u nauljen lim, ja pecem na 200, pred kraj pojacam na 220. Eto 😀
Superrr hvala ti :) moram ispobati
U vinogradsku
Meni su do sad svaki put radili uzv,a isto sam kod njih od pocetka T. Ja se nadam da budu i dalje jer ako ne budu mislim da cu izludit i morat si negdje privatno nac. Al mislim da bi trebali svaki put napravit uzv
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja se isto nadam da ce mi radit, bar zbog tog dijabetesa. Ako ne, idem privatno 100%
Curee,
Bravoo za pregledeee !
Honey, hahahha :)))
Katuska,
Mojoj prijateljici u Vg pred kraj uopce nisu radii uzv, znaci mozda samo u 36 tt prvi put i to je to...cak na porodu joj nisu radili uzv😱😱😱
Valjda su procijenili po otkucajima da je sve ok....ali bas sam se zacudila....
Curee,
Bravoo za pregledeee !
Honey, hahahha :)))
Katuska,
Mojoj prijateljici u Vg pred kraj uopce nisu radii uzv, znaci mozda samo u 36 tt prvi put i to je to…cak na porodu joj nisu radili uzv😱😱😱
Valjda su procijenili po otkucajima da je sve ok….ali bas sam se zacudila….
Nisu ni meni radili zadnjih mjesec dana niti kad sam dosla roditi. Receno da nema potrebe. Isto za Vg govorim
Da meni su radili utz u 37tj. procjna težine, plodna voda i protoci. Kasnije mi nisu vidjeli ni plodnu vodu ni ništa a kad preneseš zna se beba pokakat u vodu...dobiješ takozvanu mekonijsku plodnu vodu..i beba onda tokom poroda ako udahne malo vode mora antibiotike primat itd... Ali oni je nisu vidjeli jer sam imala održan cerviks kompletno... Pitala sam i dobila sam informaciju da promjena plodne vode... radi promjene na CTG-u. Pri prijemu u bolnicu mi je nadobudan doktor pogledao protoke i plodnu vodu na utz i rekao da beba nije jako velika samo 4500 i da je sve uredno :) Ctg mi je bio ureda do dana poroda...mislim da bi ja rodila i bez gela... Smirila se jako i morali su mi trest trbuh da se na ctgu vide pokreti... a ja sam normalno izborjala ih svaki put preko 50 na Ctgu... više mi se nije dalo brojat nakon 50...A cure oko mene u terminu su imale 5 pokreta i sl... Na dan poroda je bila tišina i prije gela...
CTG je najbitniji kasnije...pogotovo ako se zna da beba dobiva uredno na težinini i da su ovi si scanovi uredno naprvljeni i da nema mana ni grešaka.
Ja sad u 24 tj. nebi imala utz ali ce ic gledat srce... Mislim da ce mi tada prvi put sestra samo nac otkucaje i zabilježit. I sa 24 tj. osjetiš uredno pokrete pa nije da ti treba neka druga potvrda da ja sve ok.
Nema na porodu ultrazvuka. Napipaju rukom glavicu i znaju položaj. Jedino ako se radi o "ne normalnoj" trudnoci ...
Dakle od 37.tj do 9. dana nakon termina mi nitko nije radio utz i do poroda u bolnici isto nitko...svih 5 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji