Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Studeni 2017. 11:43

Meni se riza jede, pravila bih krompirusu ali prije dva dana sam pravila burek, stavit cu vam sliku hahahaha
    Zapeci cu malo batke pilece u pecnici u tepsijici i dodat jos rizu mrkvu brokulu zadnjih 15 min i nasut vode da se skuha. Tako mi je najukusnija. 
    Krem juhu cu sutra kuhat dobra ideja, imam domaceg karfiola.

panda102
    10. Studeni 2017. 11:44

10. Studeni 2017. 11:50

Ajme panda pa ovo izgleda divno... Samo jogurt fali. 
    Stvarno si majstor

• KungfuMaca
    10. Studeni 2017. 11:57

To si razvlacila tijesto? Nisam jos u toj domeni, Jufke su mi glavni saveznik! 😅

10. Studeni 2017. 11:58

Ponovno sam dosla samo da vidim ovu sliku... 

Bublica123
    10. Studeni 2017. 12:48

Ja vec tri dana za redom doruckujem krompirusu is dubravice...jedino mi ona odgovara...za ovu tvoju pitu...mmmm pjeske do bosne😍😍😍😍❤❤❤❤

panda102
    10. Studeni 2017. 12:58

Hvala vam cure uzivam u kuhanju. Da sama razvlacim jufke. Vec sam se navikla i to mi stvarno nije tesko. U pola 4dodjem s posla u 5je vec pojedena. Pikice u sloveniji zivim, mozda ti je to manje kilometara za pjesaciti hhahahahaha. 🙃🙃🙃🙃 
    Kaktus 😍

10. Studeni 2017. 13:13

panda102

Hvala vam cure uzivam u kuhanju. Da sama razvlacim jufke. Vec sam se navikla i to mi stvarno nije tesko. U pola 4dodjem s posla u 5je vec pojedena. Pikice u sloveniji zivim, mozda ti je to manje kilometara za pjesaciti hhahahahaha. 🙃🙃🙃🙃
    Kaktus 😍

Svaka cast... Ja volim kuhati i peci kolace, ali ovo nikad nebi uspjela napravit. Cak ni tijesto zamjesit

Bublica123
    10. Studeni 2017. 13:15

panda102

Hahahahhaha moze...al pita je ko da se u bosni pekla😋😋😋😋

Katuska99
    10. Studeni 2017. 13:56

Ja cu danas spinat pire i jaja... inace radim strucu umjesto jaja, al sad mi ne pase. Zeludac mi se okrece na sirovo mljeveno😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.