Meni se riza jede, pravila bih krompirusu ali prije dva dana sam pravila burek, stavit cu vam sliku hahahaha
Zapeci cu malo batke pilece u pecnici u tepsijici i dodat jos rizu mrkvu brokulu zadnjih 15 min i nasut vode da se skuha. Tako mi je najukusnija.
Krem juhu cu sutra kuhat dobra ideja, imam domaceg karfiola.
Ajme panda pa ovo izgleda divno... Samo jogurt fali.
Stvarno si majstor
To si razvlacila tijesto? Nisam jos u toj domeni, Jufke su mi glavni saveznik! 😅
Ja vec tri dana za redom doruckujem krompirusu is dubravice...jedino mi ona odgovara...za ovu tvoju pitu...mmmm pjeske do bosne😍😍😍😍❤❤❤❤
Hvala vam cure uzivam u kuhanju. Da sama razvlacim jufke. Vec sam se navikla i to mi stvarno nije tesko. U pola 4dodjem s posla u 5je vec pojedena. Pikice u sloveniji zivim, mozda ti je to manje kilometara za pjesaciti hhahahahaha. 🙃🙃🙃🙃
Kaktus 😍
Hvala vam cure uzivam u kuhanju. Da sama razvlacim jufke. Vec sam se navikla i to mi stvarno nije tesko. U pola 4dodjem s posla u 5je vec pojedena. Pikice u sloveniji zivim, mozda ti je to manje kilometara za pjesaciti hhahahahaha. 🙃🙃🙃🙃
Kaktus 😍
Svaka cast... Ja volim kuhati i peci kolace, ali ovo nikad nebi uspjela napravit. Cak ni tijesto zamjesit
Hahahahhaha moze...al pita je ko da se u bosni pekla😋😋😋😋
Ja cu danas spinat pire i jaja... inace radim strucu umjesto jaja, al sad mi ne pase. Zeludac mi se okrece na sirovo mljeveno😂
Sortiraj odgovore
Najstariji